Hele mooie oplossing in een handomdraai geplaatst

Be erg tevreden staat prachtig en levering perfect.

Mooi, strak en op maat

Alles ook netjes verpakt

Mooi product gemakkelijk te plaatsen

Zie hierboven

Snelle levering en goede prijs

Snel en goed geleverd

Een geweldig cover voor over een oude verwarming

Zeer mooi en makelijk te plaatsen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi product, snelle levering, goede hulp

Alles klopt

netjes

is mooi en makkelijk te plaatsen

Aanrader!

Prima product, met de meetinstructie radiator opgemeten. Product past perfect. Zeer goed verpakt, hierdoor erg kleine kans op transportschade. Al met al heel erg tevreden en een dikke aanrader!

Inmeten en bestellen gaat vlot en duidelijk. Levertijd is prima en het in elkaar zetten en plaatsen van de ombouw is heel eenvoudig.

Mooi product, maar in details deels minder.

Mooie uitstraling, Goed verpakt, redelijk duidelijke instructie. Bij, na het in elkaar zetten panelen, blijkt dat naden (deels) niet recht/ haaks zijn. Jammer (Zit niet in het zicht, dus geen groot probleem). Lakwerk kwetsbaar.

Super makkelijk opmeten en installeren

Het geeft de woning een luxe uitstraling

Helemaal volgens verwachting, super simpel en prachtig resultaat.

Prima ervaring, alles volgens verwachting verlopen en zeer blij met het resultaat!

Die telefonischen meting vindt ik drie keer niks

Zoals ik al aangegeven heb de telefonische meting vindt ik niks, alles was goed verder dus toch tevreden

Alles perfect makkelijk te monteren

Alles was perfect

prima, mooi spul

Prachtige radiatorombouw

Prachtige radiator ombouw en heel eenvoudig te installeren. Een aanrader.

Mooie, goede levering goed product

Goed en mooie producten, zeer aan te bevelen.

Prachtig en eenvoudig

Een fantastische oplossing voor radiatoren die het nog perfect doen, maar qua look wat zijn verouderd. Het inmeten wordt heel duidelijk uitgelegd op de site, en het monteren is heel eenvoudig. Verbeterpunt: Wij hebben alleen wel wat weinig magneetjes erbij ontvangen.

Precies zoals ik verwacht had

Het product was precies zoals ik verwacht had. Installatie was super eenvoudig, vooral door de filmpjes.

Makkelijk op te meten

Ombouw makkelijk te bestellen en in de juiste kleur. Je moet het nog wel zelf in elkaar zetten voordat je het aan de kachel kan klikken. Ik vind het zelf best duur voor wat je krijgt.

Mooi en prachtig product.

Duidelijke uitleg over hoe je het product in elkaar zet. Alleen jammer dat de afstandhouders aan de bovenzijde niet in de kleur van jouw keuze worden meegeleverd.

Makkelijk inmeten, goed advies en keurige levering

Twee radiatorkasten ingemeten en besteld. Tussentijds contact over meetadvies verliep vlekkeloos. Levering ziet er kleurig en degelijk uit. Inhoud blijft nog even een verrassing omdat de kasten pas na de verbouwing geplaatst worden.

Ziet er prima uit

Vlotte levering, ziet er mooi uit.

Levering volgens afspraak en verwachting

Duidelijk bestelproces, goede communicatie, snelle levering, en kwalitatief goed product

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.