Heel fijn geholpen

We zijn heel goed geholpen wat fijn dat er iemand thuis kwam en meedacht.

mooi product

Keurig op tijd gelerd en in perfecte staat

Vakmensen, en wat is het mooi geworden.

Afspraak = afspraak. Op tijd, netjes gewerkt en een bijzonder mooie mooie RVS geborstelde trapleuning met led verlichting, whow......

Ton de Boer heeft bij ons alles ingemeten, 11 radiators in totaal. Binnen twee weken arriveerde de bekleding. Installatie is simpel en alles bleek exact te passen. We zijn dus zeer tevereden en speciale dank gaat uit naar Ton de Boer voor het perfecte inmeten en het meedenken !!

Prima service en heel mooi.

Gemakkelijk inmeten, bestellen en monteren.

Niets teveel beloofd

Bestellen, bezorgen en het eindresultaat allemaal prima!

Geweldig product

Mooi product. precies als omschreven

mooi product en perfect verpakt

Het radiatorscherm wordt mooi en veilig verpakt bezorgd. Daarnaast is de handleiding met qr codes zijn echt overzichtelijk en voor iedereen te begrijpen. Ik ga weer zeker nog meer bestellen!

Ja geweldige vinding

Goed systeem. Makkelijk monteren.

Bestelling opname en levering prima geregeld

Correcte afspraak voor inmeten. Prima administratieve bevestiging. Tijdig en zeer correcte levering. Zeer goede communicatie over bezorging.

Goed geregeld de levering en op tijd!

Op ons gemak uitgepakt en de beschrijving gelezen, daarna geplaatst. Het ziet er mooi perfect uit! Top!

mooie radiator bekleding

Prima verpakt geleverd, zonder kans op schade onderweg Simpel zelf in elkaar te zetten en te plaatsen. Niet de goedkoopste oplossing maar wel de mooiste afwerking van lelijke radiatoren!

Vanaf de eerste afspraak om in te meten tot en met de uitlevering van de producten alleen maar goede ervaringen.

Gemakkelijk te bestellen Past perfect

Alles naar wens afgeleverd goede kwaliteit Volgende raditors worden ook besteld bij Sentimo.

Doen wat ze zeggen.

Goed product, goede prijs en goede bezorging.

Mooi product, geheel naar tevredenheid

In 1e instantie product geleverd met een maat die te groot was na zelf inmeten voor onze verwarming. Dit is na telefonisch contact netjes opgelost. We zijn erg blij met het eind resultaat.

Super oplossing voor lelijke radiatoren

Past perfect en is erg mooi.

Service gericht met steeds antwoord op vragen totdat het duidelijk is.

Heel prettig verlopen en mooi product.

Top top top

Heel erg mooi en zo makkelijk kind kan de was doen!

De 2de keer uitstekend, de eerste telefoniste was minder goed op de hoogte

Vriendelijk, goed luisterend, wist mij de oplossende antwoorden te geven O ja, de bezorger heeft wel de dag, maar NIET DE TIJD doorgegeven

Bestellen is eenvoudig, de levering goed verzorgt en aanbrengen van de radiator ombouw eenvoudig met goede handleiding en video.

Alles klopte, duidelijke uitleg, goeie informatie.heel

Heel te vreden.

Een kind kan de was doen

Echt zo gemakkelijk te monteren als advertentie zegt.

De levering was niet geheel volgens afspraak. Na prettig telefonisch kontakt prima opgelost.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.