We waren verbaasd dat alles meteen zo goed paste. Perfect geregeld!

Goed product

Prima product, maar niet goedkoop.

Goede meetservice

Super blij en makkelijk te bestellen

Zelfs mij is het gelukt om alles goed op te meten met de duidelijke video's. Ik ben er super blij mee

Makkelijk te bestellen , snel geleverd en makkelijk te monteren.

Gewoon goed

Past prima en is een verbetering.

Vlotte en duidelijke afhandeling

Goede website. Het bestellingen via de handleiding op de website is duidelijk en kan nauwelijks missen. Prima !!!

Verrassend goed

Zowel de hulp bij het bestellen, als de informatie bij aflevering: een kind kan de was doen. Het is top en heel fraai.

Alles volgens verwachting

Van het zelf meten, goede web site met duidelijke uitleg, levering volgens planning, goede product verpakking. Iets minder maar wel verwacht het op maat maken van het zijpaneel waar de cv leidingen door moeten. Zie zelf geen betere oplossng maar mogelijk is daar voor jullie nog een verbeter slag mogelijk

Hulpvaardig en meedenkend

M.b.t. het samenstellen van de radiatorbekleding via de webshop van Sentimo toch wel wat vragen. O.a. voor het zelf correct inmeten en online de gegevens verwerken en bestellen (verschillende radiator hoogtes en diktes: dubbelwandig / enkelwandig). Telefonisch contact opgenomen met Sentimo voor een inmetings-afspraak. Via de mobiele telefoon uitstekend geholpen door een medewerker van Sentimo. Handige tip van hem om de camera mee te laten draaien, opdat de inmeting thuis op afstand correct beoordeeld kon worden. Dit geeft zekerheid en vertrouwen. Rekening houdende met afstandshouders, omdat de radiatorknoppen hoger liggen, kleur en vormgeving. De bestelling ging zeer voorspoedig, zonder voorafbetaling (dit is wel mogelijk, de keuze is aan de klant). De radiatorbekleding werd thuis in goede staat, goed verpakt, bezorgd. M.b.v. een duidelijke handleiding kon de bekleding in zeer weinig tijd, heel simpel, in elkaar gezet en geplaatst worden. Magneten houden het geheel goed op zijn plaats, waardoor de warmte ook via de bekleding prima wordt doorgegeven. Het geheel oogt zeer strak, degelijk en is een waardevolle toevoeging in het vertrek, waarvoor de bekleding is bestemd. Al met al zeer aanbevelingswaardig. Kwaliteit voor een goede prijs en klantvriendelijk (uitstekend geholpen). Een online afspraak is bijgevolg goedkoper dan iemand voor inmeting langs laten komen en werkt even goed.

Heel goed.

snel volgens afspraak .

Geweldige service

Een paneel dat niet goed paste werd zonder probleem vervangen. Top!!

super

ziet er geweldig uit

De bestelling was sneller als verwacht,en gezegd.

Fantastisch.

Goede afspraken en snelle levering.

Zeer mooi en goed afgewerkt.

Voor de eerste keer besteld, want goedkoop is het niet. Maar het is zijn geld zeker waard. Voor een volgende verwarming gaan we hem zeker weer bestellen.

Prima product

Ben zeer tevreden over de levering en het geleverde product.

TOP

Heel goeie webshop en uitstekende service en vriendelijkheid

Compleet verrast !

Woonkamer & keuken hebben een compleet nwe Look gekregen door de prachtige Classic radiatorbekledingen , echt heel erg blij mee ! ( bestelling vlot , op maat , en goed verpakt afgeleverd )

zeer goede kwaliteit.

in 1 woord super. nette levering, mooie kwaliteit.

Ingemeten door medewerker met de juiste adviezen voor soort Sentimo ophang systeem per radiator Levering snel en zonder schade Installeren kinderlijk eenvoudig

The best radiator makeover!

We are really happy to wrap our old radiator with a smooth new look.

prachtig stuk design in onze hal

staat werkelijk heel mooi in onze hal.

Een goed en mooi product volgens afspraak geleverd door een klantvriendelijke hulpvaardige bezorger.

Zie hiervoor

Heel mooi

Het bovenste gat voor de kraan kwam niet uit. Met het uitgebroken plaatje een nieuw gat lager afgetekend en uitgezaagd. Van het uitgebroken onderste plaatje en een platte magneet, een nieuw afdekplaatje voor het bovenste gat gemaakt. Je ziet en niets meer van...

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.