Ben er erg blij mee Goede service en afwerking.

snelle installatie

mooi hoor, als de radiatorombouw geplaatst is, lijkt het alsof het zo hoort. De montage is supersimpel en binnen luttele minuten klaar. Goed uitkijken met het gat dat je in de ombouw maakt voor de aan- en afvoer.

Gemak, eenvoud, helder, duidelijk

Een kind kan de was doen

Prima instructie makelijk te monteren.

Ik ben erg tevreden. Was makelijk te bestellen via site. Duidelijke instructie filmpjes. Verschillende soorten modelen en veel verschillende kleuren. Makelijk in elkaar te zetten en te monteren.

Netjes en keurig afgeleverd

Wat we besteld hebben, hebben we netjes en keurig ontvangen.

Was op tijd en ziet er goed uit

Mijn bestelling zoals uitgekozen ontvangen en past mooi om de verwarming. Het enige was dat er een stukje metaal verbogen is op de bovenkant, waardoor het geheel iets moeilijker op elkaar klikte. Maar eenmaal in elkaar zie je er niet zoveel van.

Keurige cover

Prachtige cover over de radiator. Mooi zwart gepoedercoat. Snelle levering. Makkelijk zelf in elkaar zetten

Een aanrader.

Opmeting zeer correct, prima product en levering zonder problemen.

Prima, en mooi!

Ik schrok even van het bouwpakketje zeg maar, maar toen ik me er even in verdiepte, had ik het zo in elkaar gezet als 66 jarige vrouw. Nu ben ik wel een "handige Harriet) zeg maar, maar volgens mij kan iedereen dit. Een verrijking om te zien in mn slaapkamer, ook al heb ik daar meestal mn ogen dicht.

Snelle levering van mooi product

De radiatorbedekking van Sentimo is nirt goedkoop, maar wel echt een mooi product. Geeft een oude radiator in onze woonkamer een compleet nieuwe en strakke uitstraling. Snel geleverd bovendien.

Mooie manier om lelijke verwarming te verfraaien

Goede kwaliteit en pasvorm echter onduidelijkheid over ophoogsetje, bleek achteraf overbodig. Ik zou hiervoor een credit ontvangen nadat ik het setje heb geroutineerd maar helaas nog niet creditbedrag op mijn rekening mogen ontvangen

Snelle levering, past perfect, super blij mee

Zeker zeer goed

Zeer goed en correct

TOP.

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd. Goed verpakt en makkelijk te plaatsen.

Te weinig mogelijkheden in de maat. 5 cm. verschil in de oplopende maten vind ik veel Mag wel 2 stuks magneten extra per ommanteling.

super

nette inmeter goede voorlichting levering keurig op tijd

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Prachtige oplossing

Mooie snel oplossing voor lelijke radiatoren!

Supereenvoudig om te installeren

Heb nu 3 radiatorplaten besteld en in gebruik genomen. De radiator krijgt een chique uitstraling .De plaat is gemonteerd binnen 10 minuten.

Ovetreft alles !

Wij hebben een enigszins gedateerd (20 jaar) appartement voledige gerenoveerd. De verwarming zelf werkte uitstekend alleen de looks vielen uit de toon. Nu 3 radiatoren bekleed met Sentimo en werkelijk wat een transformatie. Top ! We zijn nu nog bezig om twee andere radiatoren te upgraden en deze krijgen zeker ook een Sentimo bekleding. Wat opvalt bij Sentimo is de zeer goede website waar je goed je keuzes en bestellign plaatsen. Heldere uitleg, meetinstructies etc. Communicatie ook duidelijk omtrent bestelling, voortgang en levering. De ombouw wordt geleverd in een stevige box (tot aan de deur). Je kan zien dat alle elementen zorgvuldig zijn ingepakt. Het in elkaar zetten van de ombouw is kinderspel. Geen gereedschap nodig. De handleiding erbij is helder genoeg. Dus al met al een dikke 10 !

goed verpakt prima kwaliteit snel leverbaar

Makkelijk inelkaar te zetten,mooie kwaliteit.Goed verpakt

Goed geholpen

Ook de after sales is prima

Een geweldige product

zeer fraai en makkelijk te monteren

Niet goedkoop , maar kwaliteit spat er vanaf , fraai en duidelijke montageinstructies !

Tevreden

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.