hele maal tevreden

ziet er zeer goed uit. wij zijn zeer tevreden. Bedankt voor de goede servies en tot een volgende keer!

Prachtig resultaat

Snelle levering, prima gebruiksaanwijzing , staat heel mooi.

Geen enkele klacht

Mooi product en prima service

Wij zijn heel tevreden over de radiotorbekleding van Sentimo. Het proces van opmeten en leveren verliep heel soepel: op de website staat heel goed aangegeven welke stappen je dient te volgen. Keurig op tijd geleverd, duidelijke plaatsingsinstructies en vooral een heel mooi product!

Je krijgt wat je verwacht en sneller geleverd dan afgesproken.

In een woord. Chapeau

Uitstekend!

Snel en makkelijke montage. Perfecte oplossing

Snelle levering, makkelijk monteren

Bestelling is eenvoudig te plaatsen dankzij duidelijke handleiding. Snelle levering ook. Product is wel iets fragieler dan ik had verwacht maar eenmaal gemonteerd zie je dat uiteraard niet

Perfect!

Snelle levering, meedenkend, belde naar levering bij de buren hebben gedaan. Ben erg blij ermee ziet er strak en mooi uit

Prachtig

Wij bestelde het cabinet een echte blikvanger in de keuken heel blij mee

Hele verbetering

Product goed, levering goed,werd goed op de hoogte gehouden.

Met de radiatorbekleding van Sentimo is de kamer écht helemaal af!

Het opmeten, bestellen en plaatsen is dankzij de instructievideo's op de website allemaal soepel verlopen. Heel erg bedankt! Onze logeerkamer is nu helemaal af. Ons volgende project wordt onze slaapkamer en daar gaan we zeker ook jullie radiatorbekleding plaatsen. Maar eerst even sparen☺

Makkelijk te monteren, mooi strak.

Ik wilde graag de , toch grove en lompe, verwarmingen aanpakken. Sentimo was een uitkomst. Veel diversiteit in kleuren en een aantal modellen. De mogelijkheid van de inmeetservice was erg fijn, mede ook omdat alle 3 mijn verwarmingen anders zijn en ik te maken had met een keukenkast die vlak langs de verwarming staat. Alles is goed ingemeten, snel geleverd (binnen 3,5 week) en zelf gemonteerd.

Recht toe recht aan

Lekker duidelijk to the point bestelproces met duidelijke uitleg. Het zou nog toffer zijn, als de levertijd nog wat korter zou zijn. Maar een dikke 8 op een schaal van 10.

Geweldig.

Deze bestelling, was onze eerste ervaring met Sentimo. Wij zijn zeer tevreden met de beantwoording van onze vragen en het geleverde product voldoet geheel aan onze verwachting. Waarvoor onze dank.

TOP!

Snelle levering, prijs- kwaliteit is top en heel makkelijk te monteren.

Heldere website Keurige aflevering

Perfect!

.Duidelijke website (inmeet video) .Na de bestelling wordt je goed, middels mails, op de hoogte gehouden. .Track and Trace prima .Netjes verpakt , binnen 10 min. hangen! En achteraf betaling:) Volgende besteld

Goed geregeld , wel lange levertijd

Na contact via de mail te hebben opgenomen met Sentimo, werd ik dezelfde middag nog teruggebeld door een medewerker. Snel een opmeetdag geregeld en de medewerker kwam netjes op tijd. Heel beleefd en alles werd opgemeten en goed uitgelegd. Hij had stalen van de radiator bekleding bij zich dus ik kon makkelijk uitzoeken. Het was makkelijk om de bezorgdatum te verzetten. Het was een super goede ervaring met dit bedrijf!

Voldoet aan mijn verwachtingen...

In eerste instantie vond ik Sentimo (te) duur. Ik heb dan ook lang getwijfeld. Uiteindelijk toch besloten om een ombouw te bestellen en ik heb er geen spijt van. Het product werd in perfecte staat geleverd en paste precies. Een zeer tevreden klant dus.

prijs kwaliteitsverhouding is niet juist.

Het geheel van de omkleding is slap. De zijbevestiging waren van de plaats verschoven. Het rooster was krom en kreeg je bijna niet in de bevestigingsgaten. Kortom weinig kwaliteit voor een hoge prijs.

Binnen 2 weken thuis, eenvoudige montage

Perfecte oplossing

Heel blij met mijn radiator ‘cover’. Bijna invisible.

Zit er top uit aanwinst

Echt een aanwinst voor je woning Tweede inmiddels ook besteld

Vanaf opmeten tot aflevering prima geregeld

We hebben goede ervaringen met de opmeetservice van Sentimo en de levering daarna. De radiatorbekleding is een sieraad in huis.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.