Perfect produkt

Na een week of 4 onze bestelling ontvangen, uitgepakt en gecontroleerd. Door de goede verpakking alles in perfecte staat. Met de bijgevoegde instructie was het inelkaar zetten en plaatsen werkelijk een fluitje van een cent. Conclusie: helemaal tevreden en aan te bevelen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering Mooi product

Heel mooi

Het staat heel mooi en het installeren super gemakkelijk alleen het warmteverlies met Sentimo vind ik teveel, maar ik beveel voor design het product wel aan.

voldoet aan de verwachting,prachtig.

ik zou eigenlijk nog wel 2 magneetjes willen ontvangen,ik hoop dat dit mogelijk is. Groeten. GW.van den Hoe Klaroen 6 3438cm Nieuwegein.

Mooi product en makkelijk te bevestigen

Makkelijk schema voor het bestellen met goede meet instructies, veel keuze. Mooi eind resultaat wat makkelijk te bevestigen is en de ruimte een hele andere uitstraling geeft.

Geweldig artikel

Stapsgewijs makkelijk alles opmeten. Eenvoudig te bestellen na goede uitleg. Keurig op tijd afgeleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Ziet er prachtig uit. Heel blij met het product. Dikke pluim voor uw bedrijf.

Levering volgens afspraak, tevreden.

Levering volgens afspraak, tevreden.

Goede kwaliteit perfect verpakt

Het product was goed verpakt! Mooie kwaliteit. Het was wel even worstelen met de draaiknop, maar het is gelukt. Wij zijn blij met deze upgrade.

Strak design! Perfecte service. Tevreden

Mooi, snel, makkelijk en goed!

Zie bovenstaand !

Keurig afgeleverd. Goed verpakt. Makkelijk te monteren. Een aanrader

Voldoet grotendeels aan verwachtingen en eenvoudig te plaatsen

Helaas was de uitsparing voor verwarmingsbuis niet groot genoeg in combinatie met ophoogset. Uitsparing groter moeten zagen/boren om passend te krijgen.

Makkelijk on-line te bestellen door goede informatie. Product wordt goed verpakt geleverd en ziet er top uit. Eenvoudig te monteren in slechts een paar minuten.

TOP-Bedrijf

Goed verpakte levering en een beauty voor onze cv

Slechte communicatie

Krijg 11-01-2023 een E-mail dat radiatorbekleding 12-01-2023 geleverd wordt. De Track & trace mail ontvang ik niet. Op 14-01-2023 een melding gedaan. Krijg 15-01-2023 een E-mail hoe mijn ervaring is over de levering. Doch 16-01 gebeld dat ik nog niets heb ontvangen. Krijg dan een E-mail dat de radiatorbekleding 17-01-2023 wordt geleverd. Plotseling staat 16-01-2023 er een vervoerder De Graaf voor de deur met radiatorbekleding. Terwijl er gecommuniceerd wordt met vervoerder Vissers. Bij het open maken blijken de magneten er niet bij te zitten. Weer gebeld. Worden nu deze week nagezonden.

Uitstekend te installeren

Het is zo dat enig inzicht nodig is om het juiste te bestellen. De maten die je opmeet en dan invoert in het systeem kunnen een pakket opleveren wat niet helemaal past. Het was zaak om te zien wat er dan werklijk geleverd wordt en te zien of dat ook echt is wat je zoekt. Ik heb 2 maten aan gepast om te krijgen wat ik wilde. Heit ziet er nu prachtig uit.

Geweldig product! Goede service en fantastisch eindresultaat!

Wij hebben tijdens een verbouwing alle radiatoren (5 stuks) beneden voorzien van radiatorbekleding van Sentimo. Vooraf kun je op de website alle mogelijkheden bekijken (kleuren en stijlen etc.). Het meten heb ik gedaan via een videocall (maar ze kunnen ook thuis langskomen indien gewenst) met een adviseur van Sentimo. Dit ging erg gemakkelijk en vriendelijk. Alle tijd werd genomen om ervoor te zorgen dat de afmetingen goed zouden zijn. Vervolgens is alles netjes bezorgd(goed verpakt en makkelijk te openen) binnen de levertijd. Het in elkaar zetten was ook zo gebeurd in mijn eentje (hoef je niet technisch onderlegd voor te zijn). Het eindresultaat is geweldig. Een compleet andere look ipv het vervangen van al je (lelijke) oude radiatoren. Dus een absolute aanrader!!!

Bovenverwachting

Na het volgen van de meetinstructies gegeven in de korte en duidelijke YouTube filmpjes mijn radiatorcover opgemeten. Zelf onder een paar centimeter extra opgegeven om het vlak beter tussen de vloer en vensterbank te verdelen. Gekozen voor mat zwart (9005 fine structure) om het goed te laten aansluiten mij de industriƫle frame van mij tafel en planken kasten. Een perfecte match! Binnen de opgegeven levertijd afgeleverd, goed verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten. Uitsparingen voor de leidingen zitten op de juiste plaats en met de hand uitgedrukt. Wel scherpe randen. De kwaliteit van alle onderdelen, inclusief het rekje bovenop, is bovenverwachting hoog. Ik ben meer dan tevreden.

Snelle levering ondanks de feestdagen. Ben er erg blij mee,ze passen perfect over de verwarmingen.

Nette matriaal

Makkelijk te monteren en staat mooi

Mooie Radiator bekleding

De sentimo bekleding werkt 2 oude radiatoren in mijn huis mooi weg. De magneten zorgen voor een stevige bevestiging aan de radiator. Het wordt geleverd in een stevige verpakking met duidelijke instructies. Wel was een klemhaakje verkeerd geplaatst, ik heb dit zelf voorzicht kunnen corrigeren door het haakje met een hamer naar beneden te tikken. De verdere installatie was heel eenvoudig.

Product is prima

Product is echt goed. Dankzij hulp via videocall met inmeten was het simpel en eenvoudig om de radiator bekleding te bestellen. Wel even problemen gehad met levering maar deze is keurig opgelost

Goeie service en mooi producr

Erg blij met het contact en het ziet er super uit.

Duidelijke, klantvriendelijke behandeling.

Goede service en afhandeling van gevraagde/gekochte artikelen.

super

mooie ombouw gekocht snel geleverd top.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.