Gewoon goed

Dit was mijn 2e bestelling Weer perfect op maat Makkelijk te instaleren, ik werd netjes op de hoogte gehouden Kortom zeer tevreden klant!

doordat bij mij de leidingen niet normaal liepen heb ik telefonisch contact gehad en foto's gemaild dat ik de onderste uitsparing iets hoger wilde hebben. Dat was geen probleem voor jullie en voor mij heel fijn ziet er gelikt uit.

Mooi product

Als onervaren amateur-installateur kostte het me toch wel veel tijd en moeite om er achter te komen wat ik precies moest doen om de radiatorbekleding voor plaatsing in gereedheid te brengen. Dat is uiteindelijk gelukt. Ik mis nog wel een paar schroefjes. Misschien kunnen jullie me nog een zakje met schroefjes toesturen?

ZEER tegenvallend / ZEER GOED hersteld

Bij de eerste afgifte , levering ontbrak er een metalen ombouw. Bij een telefoontje naar Sentimo werd er gezegd dat zij het ook niet wisten en ze zouden navraag doen bij het vervoerbedrijf. Bij het daaropvolgend antwoord lag de fout bij het vervoerbedrijf en de ombouw zou alsnog de andere dag geleverd worden, is gebeurt. Omdat ik invalide ben hadden wij iemand ingehuurd om beiden ombouwen te instaleren, dus die monteur moest de volgende dag weer terugkomen om de niet geleverde ombouw alsnog te bevestigen. Bij het monteren bleek dat de door Sentimo ingemeten OMBOUWEN Alle 2 dus een fout was gemaakt en dat de ontluchting van beiden radiatoren aan de verkeerde zijde waren uitgespaard. Onze monteur heeft de uitsparingen passend gemaakt , aan Sentimo de vraag wat ze daar mee gaan doen , graag een antwoord . Sentimo heeft na deze review alles netjes en naar onze wensen in orde gemaakt. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en alles is nu keurig in orde. Desondanks wil ik mijn beoordeling aanpassen naar de positieve kant. NOUD van OOSTERHOUT OUDENBOSCH

Inmeetservice perfect. Geleverde producten passen prima. Kwaliteit uitstekend.

Redelijk

De radiatorknop moet nu vervangen worden. We kunnen er nu niet bijkomen

Goede service. Ziet er super strak uit. En erg snel geleverd.

Uitmuntend

Kleine deukje

Jammer dat er 2 kleine deukjes inzitten

Duidelijke uitleg vwb montage

Eenvoudige montage en goede afwerking

ombouw was in 10 minuten geplaatst!

Eenvoudig en top resultaat

De website met duidelijke aanwijzingen maakt het eenvoudig om de goede maat radiator ombouw te bestellen. Het staat prachtig in ons huis.

Perfect. Makkelijk systeem en je radiator ziet er meteen veel moderner uit.

Duidelijke instructie voor het opmeten. Snelle levering.

Eenvoudig en snel

Binnen 2 weken geleverd ziet er top uit !

Wij hebben Sentimo als een zeer goed bedrijf ervaren.

5 sterren voor de website, telefonische bereikbaarheid, persoonlijke benadering, inmeetservice, nakomen afspraken, orderverwerving, levering, administratieve afhandeling en bovenal het eindresultaat !!

Mooi en makkelijk te monteren

Alles ging naar wens behalve de magneten, daar had ik moeite mee om ze los te maken.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen elke keer weer een melding hoe het er voor stond met het product en een mail wanneer het verzonden is.

Mooie oplossing.

We wilde een design radiator deze zou te groot worden voor de gewenste capaciteit, dus gekozen voor een gewone radiator met een sentiment bekleding. Dat staat heel mooi.

met Setimo geen probleem

maar met de bezorger wel deze zette alle dozen naar en ik kon ze zelf naar boven brengen ik weet niet of dit normaal is maar pakjes die ik krijg worden netjes bij het adres (voordeur) geleverd min puntje van de bezorger

geweldig

past mooi om de verwarming ,wij zijn er blij mee

Snel antwoord op leveringswijziging, goede informatievoorziening.

Prima inmeetservice en snel geleverd

De inmeetservice was prima, netjes en correct en ook snel ingemeten. Vervolgens werd alles al sneller dan verwacht geleverd.

Tevreden.

Fijne website,snelle afhandeling en correcte,snelle levering.

Wederom kwaliteitsproduct

Sentimo’s geven je kamer direct een ander uiterlijk. Inmiddels gehele huis gedaan en vele malen goedkoper dan de verwarmingen vervangen.

Mooie ombouw.

Mooie ombouw, makkelijk te monteren. Alleen jammer dat er in 1 een deukje in zit.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.