Alles prima geregeld met een mooi eindresultaat

Duidelijke instructies voor opmeten, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Snelle en makkelijke montage. met mooi resultaat.

uitstekend

Afgelopen maand 2 ombouwen voor radiatoren besteld. Pakket is keurig verpakt om eventuele schade door transport te vermijden. het monteren is een fluitje van een cent en ben er ook zeer tevreden over hoe het eindresultaat geworden is.

Super, mooi en geweldige service.

Door een vergissing van mij maar ook dat ik iets niet helemaal goed had gezien mocht ik de foutieve terug sturen en kreeg snel eentje toegestuurd met de juiste maatvoering. Nogmaals super service, chapeau.

Prima service en produkt!

Mijn verwarmingen zien er aanzienlijk strakker uit nu er een ombouw van Sentimo om zit . Makkelijk te monteren en te plaatsen .

Snelle levering met een mooi resultaat. Eenvoudig te plaatsen. Wij zijn er blij mee!

TOP

Duidelijke informatie. Snelle levering

Levering en kwaliteit conform afspraak

Opmeten is een makkie met de verkregen informatie via de website. Bestellen gaat zeer eenvoudig. Goede snelle levering. Product past precies.

prachtig product

alles was goed. Snelle levering. Duidelijke instructies. Hele goede kwaliteit. Simpel te installeren. Ziet er prachtig uit. Super blij mee

Top snel geleverd,echt heel mooi en blij mee

Gewoon helemaal top,en precies wat ze zeggen zo gemonteerd. Ben er zo blij mee.

Van bestelling tot plaatsing super

Alles verliep super

Goede service!

Telefonisch goed geholpen en een snelle levering!

Prima geregeld en kwaliteit!

Al. In tweede radiator bekleding besteld. Voldoet prima en maakt het een mooi strak geheel geworden!

Snel bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen, veel keuze en snelle levering.

Goede informatie en afhandeling

Erg tevreden over de afhandeling en levering. Plaatsen is ook erg gemakkelijk. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Ziet er top uit, goede service

Makkelijk te bestellen, snelle levering, top resultaat

Goede service en snelle levering

Verpakking met zorg besteed. Levering op tijd en tijdig geïnformeerd over levering. Had aangegeven knop van verwarming weg te werken, echter dat is helaas niet gelukt. Heb hiervoor toch uitsparing moeten gebruiken. Gr Albert

Tevreden klant er bij

Bestellen was geen probleem,, communicatie top, pakket keurig verpakt, 10 minuten later klaar. Helemaal blij, dank

Snelle levering Past exact En radiator ziet er weer mooi uit!

snel geleverd

makkelijk opmeten middels een inmeetprogramma en het wordt snel geleverd en het instaleren is een fluithe van een cent.

Prima, snelle levering en kwaliteit !

Uitstekende afhandeling levering en kwaliteit van het product. Mooie afwerking van de radiator.

Mooi passend en afgewerkt product.

Mooi passend en afgewerkt product.

Mooie strakke ombouw

Snelle levering geweldig product erg blij mee

Geweldig product staat super erg blij mee

Ik ben zeer tevreden met m’n sentimo ombouw het geeft een sjieke uitstraling

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.