Webwinkel oke.
Blij met de aankoop van een ev, en lekker makkelijk deze kun je thuis laden.
Na veel wikken en wegen voor een Zappi2 gekozen.
Ooit LTS elektro gehaald, maar een andere richting op gegaan met mijn werk, toch blijf ik dit leuk vinden om te doen.
Dus besloten het zelf aan te leggen. Wel de kennis niet de handigheid.
Met een beetje speuren op het internet en de overweldigende positieve reacties besloten de Zappi te bestellen bij EVService.
De bestelling ging gewoon goed, net als je van een webwinkel mag verwachten.
Idem dito voor de retourzending.
Snel en doeltreffend.
Bij het aanleggen had ik iets meer problemen, daar nam het service enthousiasme al iets meer af.
Jammer, zag bijvoorbeeld het advies in de montagehandleiding (stap 13) om de Zappi voor het aansluiten te testen met een testapparaat.
Dat leek me dan wel verstandig helaas doen ze dit niet.
Ik begrijp de toelichting wel dat ze niet komen, omdat ik het zelf heb aangelegd maar soms is voorkomen beter dan genezen. En ik begrijp best dat daar een vergoeding tegenover staat.
Tja dan kun je het onderhoud aan de Zappi dus ook wel schudden blijft hetzelfde dilemma.
Persoonlijk had ik het prettiger gevonden dat dit als voetnote bij het service gedeelte aangegeven was.
Net als bij Zappi Benelux, dan kun je daar met je keus rekening mee houden.
Dus als je voor een totaal pakket gaat incl. installatie zal het ongetwijfeld een goede leverancier zijn.
Wil je alles of gedeeltes zelf doen wordt het ter plaatse komen iets moeilijker.
Alhoewel ik het voor in bedrijf nemen van deZappi2 doormeten wel een slimme extra service had gevonden.
Wat ik er hoogstwaarschijnlijk wel had bijgenomen als dit in de opties lijst vermeld was.
Maar goed de Zappi2 functioneert prima,
Hopelijk functioneert de Zappi de eerste 3 jaar zonder problemen.
De tijd zal het leren.