Nice handmade products.

Thank you for these wonderful soap bars. Hope to try them all someday. We'll be back after these ones are finished. Looking forward to some future offers and new products..

Zeep om blij van te worden

Heerlijke handgemaakte zeep van duurzame grondstoffen. Zeer ruime keuze uit allerlei geuren en kleuren. En ik heb er meteen extra van besteld, leuk als verrassinkje voor blije gelegenheden. Ook de geurkaarsen zijn alleen maar blij makend. Met zorg verzonden.

website niet up to date.

Vier van de vier, door mij gebelde mensen in Friesland, hebben het assortiment niet meer of reageerden niet op berichten. Verkoper zelf is niet telefonisch bereikbaar. Voor mij jammer en een reden om niet weer te kopen. Alleen aan te bevelen voor klanten die precies weten hoe het werk en welke producten je precies moet hebben. Ben je nieuw en heb je vragen: helaas. Pakket kwam feitelijk ook een dag te laat. Dit ivm Sinterklaas.

Helaas deden ze mee aan Black Friday

Een van de usp’s van Helemaal Shea is de aandacht voor het zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruiken en dan ga je verkoop extra stimuleren door aan Black Friday mee te doen met alle extra verpakkingsmateriaal van dien.

Heerlijke zeep!

Zeep wat milde geur heeft. Goed voor de droge huid. Je doet lang met een bar. Zeepjes worden snel verzonden. Aanrader!

Uitstekende producten en correcte online shop

Ik bestel sinds jaren, de producten zijn geweldig en zowel de bestelling als snelle verzending zijn top, dit is een betrouwbare webwinkel

Topprodukt heel tevreden

De zeep is heerlijk te gebruiken. De textuur van het schuim is precies hoe het moet zijn. De huid en het haar wordt zacht, geen lotion nodig Handmade en met aandacht geproduceerd. Ik ben er blij mee

De zeepstukken ruiken lekker,zijn goed hanteerbaar en tot het einde te gebruiken.

Fijn idee dat je niet bijdraagt aan de microplastic vervuiling.

Echt een goeie plek om je haar te laten verzorgen!

Onwijs fijne omgeving, lieve vakkundige eigenaresse, heerlijke thee, mooie en eerlijke producten. Echt een goeie plek om je haar te laten verzorgen!

Super fijne producten. Ik gebruik de shampoo, die schuimt heerlijk en maakt mijn haar niet droog en geen klitten. Van de conditioner heb je maar heel weinig nodig en maakt je haar heerlijk zacht. De scrubzeep is ook fijn en de fashwash ga ik nog proberen. Mijn huisgenoten vinden de badkamer altijd lekker ruiken als ik de producten heb gebruikt.

Super nachhaltige Verpackung - schnelle Lieferung

Zum ersten Mal habe ich bei helemaalShea bestellt. Mich hat das Konzept angesprochen, palmölfreie Seifen und die nachhaltige Verpackung. Die einzige Kritik die ich habe, leider waren die Seifen nicht gekennzeichnet, so dass ich nicht weiß, welche Seife welche ist. Ich musste danach erst wieder online nachsehen und bin mir dennoch nicht sicher, ob ich nun die richtige Seife verwende, weil die ja alle anders aussehen.

Bin bestens zufrieden...

Sehr schneller Service gerade bestellt schon hat man die Sachen zu Hause.

Top quality, fast delivery

These hair soaps have given my fine hair so much volume, and they smell gorgeous. Body soap and conditioner are also fantastic, and there is no plastic packaging on any of the products I've ordered. The customer service is excellent, with fast delivery and prompt communication. I have been ordering these soaps for the past two years and I am very happy with the product!

Fijne producten en goede dienstverlening

Fijne producten van natuurlijke materialen zonder plastic! Fijne dienstverlening, ik bestel hier al jaren.

Lekkere zeep!

Lekkere zeep. Gewoon veel bestellen en dan vallen de verzendkosten per blok reuze mee.

Snelle en goede service

Goede service Mooie produkten

Heerlijke zeep

Heerlijke zeep, zacht en geurig. Helemaal duurzaam. Prima levering.

Fijn dat er bedrijfjes as Helemaal Shea zijn!

HelemaalShea zorgt er voor dat ik toiletartikelen kan kopen waar 0,0 plastic aan te pas komt, zowel in de verpakking als in het product zelf. Bovendien zijn de produkten van HelemaalShea van een uitstekende kwaliteit, hebben heerlijke natuurlijke geuren en zijn ze een weldaad bij het verzorgen van het lichaam.

Snelle verzending en netjes verpakt. Allemaal prima in orde. Fijn ook dat de verzending met Postnl is. En wat ik heel fijn en ook bijzonder vind, is dat op de website het aantal producten staat nog op voorraad is. Superhandig! En het belangrijkste, de producten zijn heerlijk. Haarzeep werkt niet goed voor mijn haar, maar de shampoo bar vanille is de beste shampoo bar die ik ken. Heel fijn in gebruik, schuimt goed en ruikt heerlijk. En de conditioner bar vanille is de beste conditioner bar die ik ooit gebruikt heb. Bij andere bars kreeg ik de crème er meestal nauwelijks af, maar bij deze gaat dat zo makkelijk. En met dezelfde heerlijke geur als de shampoo bar. Echt een supercombinatie. Mijn haar ziet er heel goed uit, zacht en zonder pluis en met extra veel krullen. Ik ben er heel blij mee!

Super snel

Mooi overzichtelijk site, duidelijke beschrijving van producten, ik ben zeker super blij met mijn aankoop en zeer tevreden over jullie bedrijf

Verzorgend en fijn

Hele fijne zeep! Enorm verzorgend en geurt niet heel erg, precies goed zo en werkt goed ook.

Specificatie klopt niet

Ik heb 4 shampoo bars besteld en bij de specificaties op de website staat dat het 80 gr is. Maar in het werkelijkheid is het 65 gr. Voor de rest goede shampoo bars, ruikt lekker.

Topproducten en top levering

Zeer fijne haarzeep altijd dezelfde werkt perfect

Gebruik al jaren haarzeep super handig .

Great soap and hair products

I think the shampoo bars and conditioners are the best products I have used. I also bought the hair oil and love the effect. I love the personal touch and fast delivery. So excited to try out all types

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB