Wennen

Ik gebruik al langer shampoobars voor mijn haar en wilde dit merk uitproberen. De eerste dag na het wassen ziet het er goed uit maar de tweede dag heel vet. Ik hoop dat mijn haar nog aan deze shampoobar gaat wennen.

Snelle service, goede kwaliteit

Alles snel in huis. Leuk dat er een sample bij werd geleverd.

Goede kwalitatieve betrouwbare producten, fantastische gewoon, top.

Gebruik verschillende producten waaronder zeep en deodorant. Sinds het gebruik geen last meer van jeuk en/of een geïrriteerde huid.

Alles toppie

Goede, natuurlijke producten. Snelle levering.

I love it!!!

I got the Argan & Rhassoul haarzeep and the Solid Conditioner - normaal tot droog haar and they're great! My hair is usually quite dry and the conditioner does a great job at hydrating it. The shampoo also lathers amazingly after only rubbing it on my head two or three times. I also got a small body soap bar as a gift and the package was 100% plastic-free with biodegradable pellets.

Service parfait!

Parfait!

Shampoo zeep werkt prima

Ik gebruik nu sinds een nu week een shampooblok om mijn haar te wassen. Ik ben tevreden over het resultaat en de werking van dit product. Sinds een paar dagen gebruik ik ook de deodorant van Helemaal Shea, ook dat werkt uitstekend

heerlijke zeep, snel geleverd

Alles bij Helemaal Shea is goed, daarom kom ik er steeds terug. De website heeft een goede navigatie, bestellen is gemakkelijk en de zeep komt altijd snel en goed verpakt met een aardige kaart. En ik ben met name fan van de shampoo bars.

Helemaal prima

Helemaal prima

Fijne haarzeep en goede snelle (!) service

Dit is de 2e of 3e jeer dat ik bestel. De haarzeep vind ik erg fijn voor mijn scalp en haar en ruikt heerlijk. De website is duidelijk, er wordt goed omschreven waar de zeep geschikt voor is (dun haar, vet haar of jeuk etc.) wat ik een fijn aspect vind omdat iedereen toch echt een eigen verhaal heeft. De aflevering is ook vrij snel, te volgen en veelal (in mijn geval) brievenbus post. Ja gewoon goed!

Al 2 jaar tevreden!

Een tevreden klant :)

Klein bedrijf, grootse service!

Ons pakketje werd in eerste instantie niet bezorgt. We zitten in een nieuwe straat en ondanks steeds aangeven bij de postbezorgdiensten, denken ze soms nog steeds dat ons adres niet bestaat. Na contact opgenomen te hebben met HelemaalShea heeft ze ons pakket bij een bezorgpunt bij haar in de buurt opgehaald en onze bestelling opnieuw verzonden. Nu kwam hij wel binnen! Ik ben al helemaal gek van jullie zeep en raad ze ook bij iedereen aan die mij om advies vraagt, maar deze service! Echt super bedankt! Alleen bij een klein bedrijf kan je deze uitstekende service verwachten. Klein bedrijf, maar grootse service! Love it!

Netjes en snel geleverd. Product was zoals verwacht.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service en fijne producten (nog niet alles geprobeerd).

Great!

Nice quality, fast delivery. Always getting samples! Also includes a personal note and biodegradable packaging. Amazing!!

De levering verliep prima en de zeepjes zijn top!!!!

Ik was mijn haar met de zeepjes. Het krult meer en ze zijn heel prettig voor de hoofdhuid!!!

Duurzaam en luxe

De producten van HelemaalShea zijn hartstikke duurzaam, maar ook luxe. Lekkere geuren, zacht schuimend en fijn aan huid en haar.

Mooi en natuurlijk product!

Mooie producten, goed en ecologisch verantwoord verpakt. Vervolgstap om in winkels (Dille & Camille?) te verkopen?

Heerlijke zeep

Bestellen ging makkelijk en ophalen ook, heerlijke zeep die lekker ruikt

Fijne producten, goede services

Hele fijne shampoo, conditioner en body crème. Geen hoofd- en huidirritatie problemen meer en nauwelijks last van roos. Daarnaast is plastic afval verleden tijd! Afgelopen keer per ongeluk iets verkeerd besteld, dat werd keurig netjes opgelost. Nog bedankt daarvoor.

helemaal top

Fijne haarzeep de rozemarijn brandnetel werkt goed tegen vet haar . snelle en goede verzending.

Helemaal fijn

Bestellen gaat makkelijk, fijne producten, snelle levering.

Fijn en niet fijn

De gezichts bar is heel fijn. De scheer bar heb ik nog niet gebruikt. Ik heb bij jullie ook de conditioner bar paars gekocht voor alle haar types. Ik heb hem nu 1 x gebruikt maar had de volgende dag heel erg het idee dat er nog een laagje om mijn haar zat. Voelde heel vettig aan. Dat moet niet de bedoeling zijn denk ik zo... Ik had hem gebruikt samen met de argan rasel hanout shampoo bar ook van jullie. Wat kan ik hier aan doen?

lekkere zeepjes, netjes verpakt en snel verzonden

Ik heb als kado voor mijn leerlingen de mini's gekocht, ze zien er aantrekkelijk uit om te schenken.

Fijne producten die heerlijk ruiken. En fantastisch, zo zonder plastic.

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp