lekker ruikende zeepjes

Mijn bestelling was snel aangekomen. De zeepjes ruiken erg lekker, en degene die ik al gebruikte zijn aangenaam in gebruik. Ik kocht ook de deo creme en behalve dat die best in de ijskast bewaart (in de zomer is de kokosolie te zacht), ben ik er tevreden over. Voordien had ik de andere deo gekocht (met lavendel) en die vond ik niet zo handig in gebruik en ook niet zo lekker ruiken.

Fijne producten en een prima service

Een fijne range producten vind je bij HelemaalShea. Ik gebruik de deodorant, scheerzeep en gewone zeep. Alle producten van HelemaalShea zijn zonder gebruik van plastics, ook in de verpakkingen. Bij elke bestelling krijg je als aardigheidje een klein stukje zeep. Die bewaar ik in een blikje voor als ik op reis ga.

Geweldig product voor prima prijs

Ik ben zeer tevreden over Helemaal Shea. Zeer snelle levering en alles keurig verpakt. Ik heb al meerdere keren de shampoo bar besteld en ben absoluut fan. Het is geweldig voor mijn grijze haren die een prachtige glans hebben.

Nooit meer anders!

Heerlijke eerlijke producten

Snelle levering en pluspunt dat je ook je bestelling kunt ophalen in De Rijp

Mooie producten

Mooie natuurlijke zeepjes die heerlijk geuren en ook lekker in het gebruik: schuimen heerlijk zonder de huid te ontvetten. Ook de lipbalm en deocreme zijn heerlijk. Ik had een kadoverpakking met zeepjes en dat is een feestje om naar te kijken.

Fijn, maar niet zoals de foto's

De haarzeep en solid conditioner die ik bestelde zijn fijn in gebruik, ze doen wat ze moeten doen. De solid conditioner is alleen geen mooi glad vierkantje zoals op de foto, maar is gek ingezakt en ziet er daardoor niet zo fijn uit als op de foto's. Ik kan het blok ook maar aan 1 kant gebruiken. De verzending was oke, niet supersnel maar het pakketje is binnen een week aangekomen.

niet tevreden

na een half jaar verschillende shampoo bars geprobeerd te hebben, de calendula,aloe vera en brandnetel heb ik nog steeds een erg droge huid. ik sta op het punt weer gewone shampoo te gaan gebruiken en dat vind ik erg jammer. ik had meer verwacht van jullie zeep, die er prachtig uitziet maar niet werkt helaas.

Top product, toplevering en dat in een ethisch jasje

De conditioner en haarzeep van Helemaal Shea zijn echt van topkwaliteit. Mijn bestelling werd snel geleverd, netjes ingepakt, met zelfs een extra staaltje bij. Ik ben 100% overtuigd!

Erg fijne producten

Ik gebruik jullie haarzeep nu al bijna twee jaar en ik ben hier zeer tevreden over. Mijn haar is sinds dat ik jullie zeep gebruik zoveel mooier dan gewone shampoo. Ik wil niet meer anders. En, wat een leuke verrassing dat er nu een probeer sample in mijn bestelde zepen zat.

Mooie producten, snelle verzending.

Fijne zeepjes, verstuurd met een persoonlijke touch.

Shampoo top, conditioner niet zo blij mee

Als ik mijn haar was met de shampoo wordt het mooi zacht. Alleen de conditioner laat een laagje achter waardoor het viezig aan blijft voelen. Ik weet niet of ik iets niet goed doe, maar ik ben er nog niet helemaal blij mee.

Mijn haar krult weer super. Voelt zacht aan maar niet te zacht.

Heerlijke zeep, prima service

Helemaal blij mee

Onlangs kennis gemaakt met de verschillende zepen. Op naar een schoner milieu zonder microplastics.

Snelle levering, fijne producten

Ik ben dol op de haarzepen van helemaalshea, maar had nu een lippenbalsem besteld. Twee handige blikjes in een prachtige verpakking. Een voor mezelf en een voor een vriendin. De lippenbalsem is heel fijn en trekt goed in. Snelle levering.

Goede huidverzorging

Zalige crème die gebruik voor gezicht, haar en lichaam. En een prima service.

Super tevreden over de snelle levering. Dit was mijn eerste kennismaking met ‘zeepjes’ als deze en moet er nog erg aan wennen maar over de service ben ik alvast tevreden!

Snelle verzending en prima zeepjes

Prima zeepjes, erg fijn voor de huid

Hele fijne zeepjes

Ik heb met bijna alle zeep en shampoos een goede ervaring gehad! Vooral de zeezout zeep en de berk shampoo zijn favoriet. Ook als cadeau of mee op reis perfect :) De enige zeep waar ik een mindere ervaring mee had was de duindoorn gezichtszeep. Die maakt mijn gezicht (en huid) heel droog en stroef.

Misschien gebruiksvoorschrift bijvoegen in verpakking

Ik krijg mijn haar niet goed schoon met de Rhassoul/Argan zeep. Twee keer per wasbeurt mee gewassen en nog steeds vet. Mijn haar voelt stug en plakkerig en is dof. Ook bij de tweede wasbeurt was dit zo. Nu blijkt dit normaal en is er een gewenningsperiode die ik niet direct op de website heb gezien. Ik had het prettig gevonden een geruiksvoorschrift te krijgen bij m'n zeepjes en verdere informatie over het gebruik van haarzeep. Misschien een goede tip om dit te veranderen? Verder was de levering goed, ik kreeg wat ik besteld had een zelfs nog een kleine attentie. De zeepjes zijn mooi verpakt en ruiken lekker, niet te overdreven.

Fantastische ontdekking!

De solid conditioner werd me aangeraden door een instagram-kennis, als reactie op mijn verzuchtingen over mijn erg droge haar, en wat ben ik haar dankbaar! Ik was nieuwsgierig naar de andere productjes op de site en besloot er enkele uit te testen; het beviel zo goed dat ik binnen de week een nieuwe bestelling plaatste voor zeep voor de rest van mijn gezin! Iedereen houdt ervan! Onze kids hebben een erg gevoelige en droge huid, de zeepjes en body bars zijn zalig voor hun huidje en mijn man is gek van de geur van de neroli body bar die ik voor mezelf gebruik. Ook de zeeprasp en de doosjes zijn superhandig gebleken. Wij zijn met z'n 4 mega-fan, en als klap op de vuurpijl is alles ook nog eens ecologisch verantwoord! Een fantastische ontdekking!

Quick delivery and amazing products!

The delivery was super quick and I just love the products. The delicious smell, no plastic and palm oil free...everything I was searching for!

Én een makkelijke en overzichtelijke webshop Én een zéér vlotte levering. Én met veel zorg ingepakt, een kaartje erbij en een klein testzeepje... Superleuk

Pracht product

Mooie producten, goed verpakt en heerlijk geurend Milieuvriendelijk en snelle service

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp