Helemaal tevreden met mijn zepen!

Het gebruik van de haarzeep bevalt mij zeer goed. Mijn haar is voller en na een paar wasbeurten al gewend aan de nieuwe manier van haren wassen. voor nu combineer ik het met een spoeling van water en azijn, maar ga binnenkort ook de conditioner zeep bestellen. Ook de (vaste) deodorant bevalt heel goed!

Superfijne producten, snelle levering

HelemaalShea levert snel en persoonlijk hele fijne verzorgingsproducten. Zonder palmolie, schuimt rijk, maakt haar en lichaam heerlijk schoon zonder chemische toevoegingen.

Top, ongelofelijk fijn en goed product.

Na eerste gebruik tot op heden totaal geen jeuk, irritatie, uitslag of wat dan ook. Gebruik zowel de zeep als de deodorant. Gewoon producten zonder problemen. Zie er nu al naar uit als er bv een huidverzorgingsproduct op de markt zal worden gebracht, dat is het enige waar ik nog naar op zoek ben.

Hele fijne producten

Zou niet meer zonder kunnen, inmiddels mijn man en dochter ook kunnen overtuigen. Hele fijne huidvriendelijke producten.

makkelijk

De site was makkelijk vwb informatie over producten en de reviews erbij zijn fijn omdat je graag etvaringen wilt lezen, al was ik reeds bekend met Eén soort haarzeep die ik als prettig heb ervaren. Het bestellen ging ook prima en de aansluitende informatie goed aangegeven, duidelijk.

Superfijne producten

Ik ben superblij met de bodybutter die ik besteld heb! Hij werkt echt goed voor zowel lippen als huid als baard en ruikt neutraal maar toch lekker. De cederhout deo ruikt ook heel lekker, ik moet nog wel wennen aan het opsmeren ervan. Hij smeert minder makkelijk uit dan de bodybutter. Daarnaast duurde de bezorging lang, de klantenservice was hierover dan wel weer heel behulpzaam.

Niet tevreden

Helaas werkt de calendulahaar zeep niet. Na twee weken gebruik heb ik nog steeds een droge en schilferige hoofdhuid. ik heb er iets teveel van verwacht, ben dus geen tevreden gebruiker. ik gebruik al langere tijd shampoobars,

Super zeep en service!

Fijne zeep voor je haar, gezicht en lichaam. Een echte aanrader. Mijn pakket was super verzorgd ingepakt door Jurre.

Snelle levering, goede communicatie en heerlijke producten.

De artikelen werden snel en netjes verpakt geleverd. De communicatie over de levering was heel goed en duidelijk. En de producten zijn heerlijk in gebruik en ruiken heel lekker.

Overall good.

A bit pricy to me but the quality of the product is great. Good delivery service too.

Snelle verzending, fijne producten

Bestelling wordt snel verzonden, zijn stevig verpakt. Fijne is dat er altijd een sample meekomt, op deze manier is een andere zeep/geur makkelijk uitgeprobeerd.

Super lekkere zeep & haarzeep

Heel blij met de haarzeep en alle andere zepen. Lekkere geurtjes

Helemaal goed!

Snel geleverd en heerlijke zeepjes

Erg tevreden met het product en de levering

De producten waren snel geleverd en ik ben super tevreden met de producten en hun kwaliteit.

Good

Easy, fast delivery, nice products

Tevreden klant

Zeer tevreden over het uitgebreide zero waste assortiment. Snelle en foutloze levering. Deel van de producten zijn ondertussen in gebruik, de solid body butter met vanille is zalig alsook de zeep voor baby en kids.

Great soap, delivered quickly.

Delivered super quickly in a nice sturdy box. No damages. The soap itself is really nice, I am using the Aloe Vera.

Nooit meer zeep of shampoo uit een fles!

Wij zijn met het hele gezin over gegaan op zeep en willen nooit meer anders. De combi zeep voor haar en body is ideaal. De geuren zijn heerlijk, formaat prima. Bestellingen komen altijd super snel binnen met veelal een mini zeepje erbij als cadeau. Service is een tien!!

Goede producten en een vlotte levering.

Snelle verzending

Snelle verzending van de projecten & tot nu zeer tevreden over de producten.

Super fijne producten

Compact verpakt, zonder plastic. Erg blij met de kwaliteit van de producten. Ik heb zelf lang gezocht naar een goede conditionerbar en die eindelijk gevonden. Sindsdien bestel ik alle shampoo, face zeep, bodywash en conditioner bij helemaalshea!

uitstekend

ik heb de haarzeep uitgebreid getest voor vet haar . Mijn conclusie is dat haarzeep kamille Citrus en Brandnetel Rozemarijn. Allebei heel mild en huidvriendelijk zijn en de haarzeep is licht schuimend maar verdeelt makkelijk over het haar, Mijn haar voelt na het wassen goed schoon aan en bij beide haarzepen blijft me haar 3 dagen schoon zonder dat het vet of plakkerig aanvoelt. De geuren van deze haarzepen zijn neutraal dat is juist fijn is als je niet goed tegen parfum/etherische olie kan . na het wassen zie ik ook een mooie natuurlijke slag in het haar komen. met de haarzeep doe je best lang mee dus zuinig in gebruik en plastic vrij en mild en 100% Natuurlijk , Ik ben zeer tevreden over de haarzeep ik blijf vaste klant en ik ga zeker hier mijn haarzeep hier vaker kopen!

Lekker snel geleverd, prima zeep

Ik gebruik de haar- en gezichtszepen nu zo’n jaar of vijf en ben er erg tevreden over. Lekker schoon, goed zittend haar, geen jeukende hoofdhuid meer!

Goede zepen, snelle levering

Ongeveer 2x per jaar plaats ik een bestelling. Altijd snel geleverd en wij kunnen weer maanden vooruit! De zepen worden verstuurd in een doosje wat opgevuld is met recyclebaar materiaal. Helemaal perfect.

super

fijne shop om je spullen te bestellen. snel geleverd en verpakt zonder plastic!

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp