Fantastische, naturelle, natuurlijke producten!

Ik geniet enorm van de producten en ben blij dat ik ze heb aangeschaft!

Erg fijne conditioners

Fijne zachte haren door de conditioner.

Matig tot goed

Ik vind het heerlijk, smeert goed uit. En ruikt lekker. Maar merk dat bij warmte ik rood word. Als je last heb van opvliegers, weet dan dat je huid rood kan worden.

Heerlijk om binnen te krijgen. Echt een cadeautje, de geur, de leuke verpakking en efficiënt ingepakt! Echt top!

Werkt niet voor mijn haar

Om mij heen hoor ik positieve berichten en ik heb het meerdere malen geprobeerd. En ook doorgezet omdat je haar moet wennen maar het blijkt niet te werken voor mijn haar. Mijn haar blijft vettig en je kan er met een borstel of met je handen niet doorheen. Ik hoorde van iemand anders dat haar haar ook te dik hiervoor was. Dus nu weer terug naar de gewone shampoo.

Helemaal top

door een foutje van mijn kant een verkeerde bestelling geplaatst maar na een snel verstuurt mailtje met de vraag of het nog aangepast kon worden toch het juiste product ontvangen. Helemaal top. fijne producten met een heerlijke geur.

Fantastische producten, plasticvrij verpakt en snel geleverd!

Fantastische producten, goede kwaliteit, lekkere geurtjes. De conditioner maakt mijn droge haar glanzend en vol, ik ben zeer tevreden van de werking van de producten. Alle producten zijn volledig plasticvrij verpakt, dat vind ik zeer belangrijk. Steevast een snelle levering en goede communicatie via email.

De beste natuurlijke shampoo die er is voor mijn haar!

Nadat mijn vorige shampooblokje op was en ik snel iets anders moest, heb ik een aantal andere shampooblokjes geprobeerd. Geen enkele was zo prettig als de Brandnetel en Rozemarijn shampoo van HelemaalShea. Mijn hoofdhuid is minder geirriteerd, ik heb minder roos, mijn haar wordt minder snel vet en hoef ik dus niet om de dag te wassen en de geur is niet chemisch of kunstmatig.

Ontzettend enthousiast!

Heel tevreden tot nu toe! Service top, mooi en fijn ingepakt en snel ontvangen. Eerste haarproduct getest en tot nu toe heel blij met resultaat! Ook het zeepnetje werkt top!

De shampoo bar bevalt zeer goed.

Gebruik het nu enkele weken, merk duidelijk verschil. Mijn haar zitveel beter.

Heel fijn

Fijne producten, snelle levering

Heel goede service

Alles net en goed geleverd

Heerlijke zeep, snel geleverd

De zeep kwam snel met de brievenbus post. Ik had vier kleine zeepjes besteld om uit te proberen. De baby/kinderzeep is heerlijk zacht en heeft een fijne geur. Ben ook blij verrast wat betreft de haarzeep, die schuimt goed. De groene thee zeep ruikt ook heerlijk fris. Blij met mijn aankopen en ik ga zeer zeker vaker bestellen.

Snel geleverd en goed verpakt. Zelfs nog een attentie erbij gekregen.

Lekkere geuren en geeft je haar een natuurlijke uitstraling

Ik ben overgestapt van shampoo uit fles naar een shampoo bar. Mijn kapster raadde aan om over te gaan op een natuurlijk product. Via via kwam ik bij HelemaalShea en dat bevalt tot nu toe goed! Wel ben ik benieuwd hoe vaak ik mijn haar kan wassen met 1 blok.

Geweldig!

Die heerlijke geur als de verpakking opengaat ! Maar dat niet alleen, voor mij werken de producten écht goed. En te weten dat je daarmee ook nog het milieu een handje helpt, is natuurlijk ook een grote bonus. Voor mij van begin tot einde een ab-so-lute aanrader !

Zeer tevreden over de haarzeep en service van HelemaalShea

Ik ben zeer tevreden over de producten van HelemaalShea en de service van dit bedrijf. Zij geven als enige uitleg over het gebruik van hun haarzeep en het feit dat jouw haar hier eerst aan moet wennen. Inmiddels gebruik ik ook de conditioner, gezichtsserum en de butters. Mijn bestellingen ontvang ik altijd erg snel, goed verpakt en met een proef zeepje. Klein gebaar, maar altijd leuk.

Fantastisch geurende zeep, schuimt lekker, echt top.

Prima afwikkeling, mooie aanbieding van 4 stuks. En echt....nergens in de winkel tot nu toe een lekkerdere shampoobar gevonden. Kamille Citrus!!!! een echte aanrader!!!!

Erg fijne service!

Ik heb voor de derde keer een haarzeep besteld. Deze werd snel bezorgd en de kwaliteit bevalt me erg goed. Mijn haar is veel volumineuzer dan met reguliere shampoo. Ik bestel hier zeker weer!

Fantastische shampoo-bars

Ik gebruik nu al een hele tijd bars van HelemaalShea, en ik vind het fantastisch. Raad het iedereen aan! Mijn haar is er voller van geworden, meer volume, gezonder en het groeit nog sneller dan voorheen. Ook de conditioners zijn top - wil niet meer anders.

Helemaal met liefde gemaakt, ingepakt en verzonden!

Het waren net cadeautjes ❤️ De haarzeep bevalt goed, nu voor de 2e keer gewassen en de koolzeep voor mijn gezicht ook fijn.

Snelle levering in een brievenbuspakketje, de shampoo en conditioner gaan lang mee en zijn fijn in gebruik!

Geweldig!

Als eerste wordt ik blij van de verpakking, daarbij als je ze uitpakt komen er allerlei lekkere geurtjes vrij! Door de kleine formaatjes kan ik echt testen welke ik fijn vind. In het begin was het even wennen in het gebruik, maar wil nu niks anders meer. Bij deze bestelling nu ook een deodorant besteld dus ben benieuwd.

levering duurt lang

Op 19 febr. 2021 producten besteld, op 25 febr. 2021 nog niet ontvangen. Duurt wel lang

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp