Hele fijne producten! 100 procent natuurlijk en het maakt mijn haar geweldig mooi. Ook een groene verzending, super! Producten zijn wel wat prijzig.

Duidelijke uitleg producten

Alles is vlot gegaan en netjes.

Leuke persoonlijk klantbenadering.

Lekkere zeepjes, kaartje bij de bestelling deels handgeschreven geeft net dat beetje extra persoonlijke touch.

Uitstekende producten en milieu bewust.

Ik gebruik de body & haarzeep al ruim een jaar en ben heel tevreden. Het voorkomt bij ons nare uitslag op ons lichaam.

Heerlijke zeep en snel ontvangen

Mijn ervaring met elke bestelling is enorm positief. De shampoos zijn heerlijk, en elk een beetje anders. Ik heb ondertussen de meeste soorten geprobeerd door mini-stukjes, en zo mijn favorieten uitgekozen. Voor ieder haartype is de ervaring anders, en dat vind ik leuk om te zien. De website werkt lekker, de bestelling is makkelijk te plaatsen en vaak is het de volgende dag al binnen (uitgezonderd de pandemie-tijd, maar toen was het een dag later, alsnog snel). HelemaalShea is mijn vaste stek voor shampoo!

Goed.

snelle levering, goede producten

Fijne producten, snel geleverd!

Omdat ik eens een ander zeep merk wou proberen, vond ik het fijn dat je korting krijgt bij 4 lichaams of haarzepen. Bij ontvangst van de zepen, kreeg ik bovendien twee mini stukjes overgebleven zeep erbij wat ik bij de afwas gebruik. Heel fijn!

Lang gezocht en eindelijk een goede shampoo gevonden.

Na vele shampoos gepobeerd te hebben is dit een shampoo waar mijn hoofdhuid niet geïrriteerd door raakt. Zelfs mijn kapster was verbaasd dat mijn haar en hoofdhuid er zo goed uitzagen!!

Netjes verpakt, lekkere zeepjed

Vlot verwerkt en in huis. Ik moet wennen aan mn stroeve huid als ik de zeep heb gebruikt. Heel keuk dat er een proefstukje zeep bij zat. Kleine tip om dan ook te vermelden wat het is: body of haarzeep bv.

Mooie producten

Heerlijke zepen, optie voor verpakkingsvrij verzenden en in een zo klein mogelijk doosje verpakt. Ook een klein proefje van een andere zeep erbij gekregen. Snelle verzending en duidelijke website.

Makkelijk besteld en snel verzonden.

Ik gebruik sinds een dik jaar de producten van HelemaalShea. Zelf gebruik ik de zoete rozen zeep, de mannen in mijn huishouden gebruiken dode zee zeep. Fijn om niet meer al die plastic verpakkingen in de badkamer te hebben!

Heerlijke zeep!

Meteen bij het openen van het doosje kwam een heerlijke geur je tegemoet. Een hele fijne natuurlijke geur. Ik kocht het voor mijn net geboren kleinkind. Wat zal die genieten telkens als hij in bad gaat.

Good

....

Ruikt heerlijk & mijn haar wordt minder snel vet

De shampoos en conditioners van HelemaalShea ruiken heerlijk fris en natuurlijk, vergeleken met zoete / goedkope shampoos. Sinds ik ben begonnen met het gebruiken van blokken voor mijn haar voelt mijn haar dikker, is het volumineuzer en hoef ik het pas na 8-9 dagen mijn haar te wassen. Hierdoor bestel ik (maar) iedere 5 maanden een nieuw blok. Door HelemaalShea verbruik ik minder water en heb ik geen plastic flessen meer in mijn badkamer, love it!!

Heerlijke zepen. Haarzeep is super!

Ik ben helemaal fan van de haarzepen en conditioners voor ‘vet haar’.

I love it, geniaal, geen bijdrage aan de plastieksoep!

Heerlijk ruikende shampoo, conditioner en scheerzeep! Wat een bevrijdende producten, weg met de deelname aan de plastiekindustrie!! Geniaal en voelt goed aan.. mijn haar straalt! Merci helemaal Shea!

Snelle levering. Ben ontzetten tevreden met de shampoobars. Eerste keer dat ik de overstap maak. Moest eerst even wennen, maar ben erg tevreden met de shampoo bar van HelemaalShea.

Shampoos en conditioner ruiken lekker

Snelle verzending en levering. Shampoos ruiken lekker. Nog maar 1 getest, haar voelt na 2 keer wassen nog wat vettig aan, maar dat hoort misschien bij de transitieperiode.

very good

very good products, excellent service

Nice stuff, quick delivery

Beautiful items, I especially love the face soap Andy conditioner.

Heel fijne zeep en snelle bezorging.

Ben erg tevreden over de shampoo van helemaal shea. Niet zo droog als andere blokshampoo.

wonderful

Really nice products, for the environment but also for my skin and hairs. They also have so beautiful and natural smell! Also, handmade in the Netherlands, and beautiful packaging.

Excellent natural products without the plastic waste!

I really like that the shampoo and conditioner bars are scented without any artificial fragrances or colors, only natural essential oils! Excellent service too! I'm amazed at how well the conditioner bars work too, leaving your hair so silky and easy to brush without tangles. One bar lasts a long time...my last one lasted about 5 months, and I have long hair!

Heel fijne haarzeep

Ik ben overgestapt naar haarzeep uit ecologische overwegingen, maar ik zie ook een groot verschil aan mijn haar! De eerste weken even doorbijten bij het omschakelen van gewone shampoo naar deze, maar het wachten loont de moeite! Ik gebruik de haarzeep 'cucumber and lime' en die ruikt fantastisch! Super fijn ook dat de zeep zo verpakkingsvrij mogelijk wordt geleverd.

Nooit meer zonder!

Na lang zoeken deze bars gevonden. Passen perfect bij mijn wensen. Maken m'n haar fijn zacht zonder volume te verliezen.

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp