Heerlijke haarzeep!

Fijne haarzeep op basis van koffie en andere natuurlijke toevoegingen die zorgen voor een lekkere geur. Vegan en cruelty free! Mooie aanbieding bij 4 stuks bestelling.

Heerlijke haarzeep en conditioner!

Dit is de tweede keer dat ik bij Helemaal Shea heb besteld, de eerste keer was een Proefpakketje, dat ook bij mijn echtgenoot zeer in de smaak viel. Vandaar dat we nu de “gewone” afmetingen hebben besteld. Zeer zeker een aanrader!

Goede levering en heerlijke producten

Al een tijd erg blij met de shampoobars en andere zepen van dit merk. Levering ook altijd snel. Enige minpunt is dat ik nu tweemaal als opmerking heb gegeven dat ik de producten graag onverpakt zou ontvangen en beide keren wel verpakt. Hier ga ik volgende keer extra op letten maar buiten dat enorm tevreden klant!

Fantastische producten, een snelle levering en goede dienstverlening!

Mooie website waar ik shampoobars en een conditioner heb gevonden. De producten voldoen aan mijn verwachting en bevallen uitstekend. Ik kon de levering in De Rijp ophalen, fijn omdat het voor mij dichtbij is.

Snelle levering en mooi pakketje

De zeep werd snel verzonden en bezorgd. Het was mooi en duurzaam ingepakt!

vlotte service

alles liep goed

perfect

ik ken helemaalshea al langer via etsy. de producten zijn super. dit is de eerste x dat ik via de eigen website van helemaal shea heb besteld. gemakkelijk. fijne website. supersnelle verzending en het hele process was duidelijk. ik raad deze webshop van harte aan :)

Helemaal geweldig!

Mijn man gebruikte al jaren shampoo en extra spoeling op recept van de dokter, i.v.m. huidproblemen. Nu gebruikt hij een aantal weken de Monoï de Tahiti variant en hij heeft nergens last meer van! Zijn haar ziet er beter uit, hij heeft geen last meer van jeuk en schilfers. Wij zijn echt blij hier mee!

Heerlijke shampoo

Ik gebruik deze shampoo bijna een jaar en ben ontzettend enthousiast. Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Eindelijk zijn mijn krullen weer duidelijk te zien en heb een volle bis haar ipv dat het wat slap is. Ik gebruik niets anders meer.

Great products, work like they say

Also very happy with the exceptionally fast shipping.

Prima. Hoe vond u mij als klant. Uw ervaring is belangrijk voor mij.

Great product

Good Product, as always. I ordered the paper free version for the first time, trying to be more ecofriendly. Found it hard to distinguish one from the other. Would have been nice to have maybe just a letter written in the soap to know which one is what (especially since i had both soap and shampoo and i would not want to use them wrongly). Fast delivery. Will order again.

Duidelijk, snel en netjes

Duidelijk snel en goed

prima levering en fijn spul

De solid conditioner schuimt niet, dus was 1e keer even zoeken hoe en hoeveel te gebruiken. Maar mijn hoogporeuze haar wordt erg zacht ervan!

Echte aanrader!

Ten eerste ben ik dol op de producten, maar daarnaast is er ook nog eens razendsnelle bezorging met duidelijke statusupdates. Tot slot houd ik van de verpakking; alles is milieuvriendelijk en afbreekbaar, géén plastic. Kortom; helemaal super en een echte aanrader!

Altijd netjes en compact verpakt. Super fijne conditioner blokken voor droog haar en gevoelige huid. Vaste klant :)

Top producten snelle levering!

Top producten snelle levering!

Hele goede producten en snelle service!

De zeper zien er altijd top uit en worden snel geleverd. Verder werken de zeper perfect en krijg je dus zeker waar voor je geld!

Heerlijke zeep

Snel geleverd, netjes verpakt en nu heerlijke geurende haren

Fijne webwinkel met fijne producten!

Heb hier al meerdere keren besteld, hele fijne shampoo en conditioner bars. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de bezorging ervan. Gewoon doen :)

Geweldige shampoo en geweldige service

Altijd netjes verpakt met biologisch afbreekbare verpakkingen. Altijd een gratis sample en een gezellig kaartje erbij. Ik raad al m’n vrienden, kennissen en collega’s aan om hier hun shampoo te kopen! Ik ga nooit meer ergens anders heen :)

Heerlijk

Helemaal blij met de producten!

Snelle levering mooie duurzame producten

Heerlijk ruikende zeepjes en Deo zónder plastic afval.

Heerlijke producten, snelle levering

Ik geniet elke keer weer van het resultaat dat de zeep geeft. Mijn haar valt veel mooier. Het voelt wat vetter aan, maar dat is van de buitenkant niet zichtbaar. Het enige nadeel van deze zeep is dat het de haren niet helemaal schoonmaakt. Ik vind dat zelf niet een heel groot probleem, en geniet van deze heerlijke chemie-loze shampoo!

Makkelijk te bestellen, door de brievenbus bezorgd

Het bestellen gaat makkelijk bij HelemaalShea. Ruime keuze aan verschillende (haar)zepen en leuke aanbiedingen als je 4(of meer) koopt. Verzending was dit keer iets langer, maar dat zal met de gehele situatie te maken hebben waar we nu in leven.

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp