Formidabel

De website werkt goed en de producten zijn fantastisch! Ik had enkel, met het snel zijn, gemist dat ik zelf geuren kon kiezen bij de proefpakketjes. Het stond erbij, ik had enkel niet naar onder gescrold waardoor ik het niet zag op mijn gsm. Snelle levering en ook alles deftig ingepakt waardoor het mooi en heel tot bij mij geraakt is. Heel tevreden over! Dank jullie wel voor deze geweldige producten en om ze met zorg te behandelen en leveren.

Eigen probeerset samengesteld, een uitkomst

Ik kon zelf een probeerset van minizeepjes (gastenzeepjes) samenstellen, erg handig. Mooie verpakking ook, goed gedaan. De persoonlijke aandacht toen ik een vraag had, werkte ook fijn. Compliment.

Snelle levering van fijne producten

Al vaker hier besteld. Altijd snelle levering. Fijne natuurlijke producten.

Fijne producten, snelle en goede verzending

Fijne producten, snelle en goede verzending.

Fijne producten in een leuk jasje

Snel geleverd, prachtige verpakking, maar het belangrijkste: hele prettige producten zonder ‘zooi’.

fijn product

Ik ben erg tevreden met de twee shampoos en zal in de toekomst weer van hier bestellen

Fijne producten en snelle, milieuvriendelijke service

Al een aantal keren diverse producten besteld. Wordt keurig en snel geleverd en de producten zijn van hele goede kwaliteit.

Shampoobar beter dan haarzeep

Fijne shampoobar, maar m'n haar wordt wel sneller vet dan bij vorige shampoos

Goede producten, snelle levering

Héérlijke haarzeep! Werkt super!

Goed geleverd!

Fijne duurzame producten en snel geleverd.

Zeer tevreden!

Fijn contact, snelle verzending en een goede prijs-kwaliteit verhouding! De shampoo en conditioner bars die ik heb besteld bevallen me ontzettend goed! Ik kan de webshop zeker aanraden.

Gewoon goed

De website is duidelijk. De service goed, heb het product opgehaald. Was toch verpakt als voor verzending, had van mij niet gehoeven . Alles heel verantwoord, ecologisch, kom zeker terug. De zeep en olie bevalt ook goed.

Niets anders meer voor mij!

Heb inmiddels meerdere producten gebruikt en alles is heerlijk. Heb nog nooit zo'n zacht huidje en haar gehad. Ik gebruik de Shampoo Bar en de Solid Conditioner. Ook de scheerzeep is top. Het mesje glijdt er moeiteloos overheen en geen droge/trekkerige huid na afloop. De vaste deo vind ik ook ideaal. Voor mij geen spuitbus meer. Sinds kort gebruik ik het gezichtsserum. Was een beetje bang dat het erg vettig zou zijn maar niets is minder waar. Trekt gelijk in, voelt heerlijk zacht en glimt totaal niet. De Koffie Scrubzeep vind ik ook ideaal voor in de keuken tegen vieze geurtjes van knoflook/ui. Snelle verzending ook en vrolijke verpakking. Ik ben helemaal blij.

Erg tevreden. Blij met alles.

Hele fijne producten

De bodybutter ruikt zo lekker en is makkelijk in gebruik. De shampoo bars gebruik ik al ongeveer 2 jaar.. Die bevallen heel goed.

Soepel vallend haar en rustige hoofdhuid

De combinatie zeep en conditioner is perfect. Mijn haar valt mooi soepel en ziet er gezond uit. Normaal had ik in de winter altijd last van een droge hoofdhuid. Ik gebruik shea nu ca 3 jaar en dat is niet meer voorgekomen.

Heerlijke zachte zeep

Heerlijke zachte zeep! De matcha zeep neem ik altijd op reis mee en werkt ook goed tegen mogelijke infecties. De pepermunt zeep is fijn als handzeep. Droogt niet uit en fris.

Snel verzonden. Ik heb 8 testers besteld: 2 haar en body zepen, 2 scrubzepen en 4 haarzepen. Daarbij heb ik van de winkel 2 gratis testers gehad: een normale zeep en een bodyzeep. De normale zeep is fijn, ik gebruik hem voor het normale handen wassen en hij droogt mijn handen niet uit (ik heb snel droge handen, dus dat zegt wat!). Ruikt ook super lekker trouwens, De koffiescrubzeep is even wennen. Het lijkt een beetje een schuurspons, maar nadat ik 1 been gehad had vond ik het eigenlijk wel prettig. Nogsteeds in gebruik dus. Ik denk dat het ook wel een goede reiniger is als je echt vies wordt. De rose body en haarzeep heb ik gebruikt voor haar en lichaam. ik gebruik normaal geen bodyspul, dus ik heb gekeken wat het deed met scheren en ook om mijn haar te wassen. Voor scheren is toch echt een scheerzeep nodig (na die schrubzeep :) ) en uit mijn haar kreeg het niet goed uitgespoeld, waardoor er een zeeplaag op mn haar achterbleef. Niet fijn. Ik lees dat een appelazijnspoeling dan werkt, maar dat heb ik niet geprobeerd. Als bodyzeep dus wel fijn. Van de haarzepen vond ik de brandneter het lekkerste ruiken, dus die gebruikt. Bleven niet zo veel zeepresten achter, dus ik ga deze nog een keer proberen. Ik had vanwege de haar en bodyzeep eerst weer mn shampoo bar gebruikt.

Hele fijne producten

Hele fijne, natuurlijke producten. Mooie verpakking en altijd snel verzonden. Ruiken heerlijk. En een prettige ‘klantenservice’: altijd snel reactie op gestelde vragen. Een aanrader!

Niet zo best

Proefpakketje besteld, ik kreeg 4 dezelfde zeepjes. Kan gebeuren, mailtje met foto gestuurd. Niks meer gehoord.

Superfijne producten en lief design

Dit is de derde keer dat ik bij HelemaalShea bestel. Ik vind de producten echt top. Vegan, plasticvrij en fijn in gebruik. Zowel de zepen als de shampoos gaan lang mee en ruiken heerlijk. En het ontwerp van de doosjes is zo leuk!

Top producten en snelle levering

Leuke verpakking, snelle levering, goeie producten die lekker ruiken en aangenaam aanvoelen voor haar en huid. Vaste klant!

Bestelling niet ontvangen

20/12 besteld volgens winkel 22/12 verstuurd maar nog niet ontvangen. 7/1 nog niet ontvangen Blijkt fout van dhl te zijn. Maar kan de winkel ook oplossen voor de klant. Wilde dit voor kerst ontvangen wil dit annuleren maar dat kan niet blijkt.

Snel en goede communicatie

In de week voor kerst product besteld (kerstcadeautje). Werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou plaatsvinden.

Gerne wieder

Trotz Bestellung eine Woche vor Weihnachten rechtzeitig eingetroffen. Produkt konnte begreiflicherweise noch nicht ausprobiert werden, riecht aber gut.

MC van Voordenstraat 1 A

1483GB De rijp