Mooie wijnen en snelle levering

Je wordt vriendelijk geholpen, hebben mooie wijnen en snelle levering.

De heerlijkste wijzen, het beste advies en stipte levering.

Goede wijn, persoonlijke en snelle service: "seamless" experience.

heerlijke wijn en prima service.

Uitstekende leverancier van lekkere wijn. Enige onzekere factor is de levering door Post NL.

Goede service, heerlijke wijnen

Goede service, heerlijke wijnen

Heel plezierig dat de wijn thuis bezorgd wordt. En in de winkel krijg je deskundig advies.

Was alles maar zo betrouwbaar.

Heb sinds ik klant ben bij Platenburg nimmer iets negatiefs ervaren. Advies en producten zijn van hoge kwaliteit Afspraken over levering worden altijd nagekomen. hoop nog lang klant te zijn.

Helemaal vlekkeloos verlopen

Betaling makkelijk. Levering snel. Positieve ervaring geweest.

uitstekende kwalitatieve service

kwalitatieve wijnen, adequate informatie en prima levering

Prima prijs/kwaliteit, uitstekende service

Mooie collectie wijnen in alle prijsklassen. Zeer deskundig en uitstekende service. Niet verder zoeken dus!

Cadeau ontvangen volgens verwachting

Super snelle bezorging van “het slagers gin van Linschoten” pakket!

Al jaren klant bij Platenburg

Snelle en keurige leveringen, van de bestelde wijnen, .

Bellen pro actief of de leverdatum wel klopt!!

Hele proces liep als een trein.

Hele fijne methode om wijn the bestellen.

perfect

De rosé die ik besteld heb werd de volgende dag al bezorgd. Supersnel dus.

Ergernis over vervanging bestelling

Toen ik besteld had werd ik gebeld dat 1 wijn niet op voorraad was maar de volgende dag geleverd zou worden. De dag daarop kwam ik mijn bestelling halen. Er werd mij doodleuk gemeld dat ze 1 wijn hadden vervangen. Het werd gemeld niet gevraagd. Toen ik opmerkte dat ik het vreemd vond want ik was toch gebeld werd er gemompeld dat iemand de wijn weer had verkocht. Het ergerde mij.

Snel, vriendelijke en goede service

Bezorging is snel. Vriendelijke boodschap bij de bezorging en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levering.

Mijn lievelingswijn snel weer in huis

The Grape Whisperer is één van mijn favoriete witte wijnen, maar is vaak bij de slijter niet meer op voorraad, door het kleine wijngebied. Gelukkig had Wijnkoperij Platenburg deze knisperende wijn nog wel, dus dat wordt weer genieten, zeker met deze warme dagen.

Snel bezorgd en precies wat ik wil.

Vorige keer kreeg ik er een leuk handgeschreven kaartje bij en dat vind ik zo persoonlijk dat ik hier verder ga bestellen. Mijn eigen slijter ging met pensioen en nu heb ik een fijn alternatief.

Gewoon uitstekend.

Niets op aan te merken.

Fijne zaak

Makkelijk bestellen via internet en ophalen in de winkel als je niet thuis wilt gaan zitten wachten op de besteller. Klein puntje: als je aan de achterdeur staat met je auto, dan weet je niet of daar iemand aanwezig is om de deur open te doen en dan moet je dus toch omlopen naar de voorkant. Misschien een bel aanbrengen?

Wijnlevering

Weer de beste wijnen voor mij bezorgd, jammer dat de bestelling voor de helft niet werd bezorgd, later kwam dit goed, door breuk maar de helft geleverd, misschien als dit bekend is dit even laten weten.

Goed advies, heerlijke wijnen

Heel makkelijk online bestellen en snelle service Maar de winkel bezoeken is echt een aanrader, veel mooie verhalen waar je favorite wijn vandaan komt.

Lekkere wijnen en snelle levering

De aanschafprijs was niet de laagste, maar door de lage bezorgkosten toch de goedkoopste.

Bezorging was prima en op tijd en dat is vandaag de dag ook veel waard, als je de reviews leest van de beorgbedrijven.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.