Bel me maar….
Beste Stijntje, We hebben je gebeld en alles wat maar mis kon gaan is fout gegaan, we begrijpen heel goed dat we je teleurgesteld hebben, dat ben je tenslotte niet van ons gewend! Het is helaas gebeurd en we vinden het heel fideel dat je ons toch beoordeelde met een 7. Wij leren hier ook van en zullen in het vervolg onze bezorgers nog beter instrueren! Geniet van de heerlijke 🍷🍷 van Alexandre Relvas en Domaine de ‘l Arjolle! Hartelijke groet, Lia Platenburg PS: We zoeken een vrolijke, zorgvuldige bezorger die van aanpakken en inpakken weet, onze electrische bezorgfiets kan besturen en bovendien een rijbewijs heeft…..
Altijd een goed wijnadvies en een zeer snelle levering
Beste P., Dat horen we heel graag en het is fantastisch te horen dat u zo goed uit de voeten kunt met onze 🍷adviezen. Dat maakt ons werk nu ook juist zo meer dan boeiend! De bezorging loopt nu zeer vlot maar voor de komende feestdagen raden wij u aan bijtijds te bestellen ivm de verwachte drukte. Geniet van uw wijnen, hartelijke groet, Lia Platenburg
Behulpzame mensen bij Platenburg. Nadat twee flessen port verkeerd waren afgeleverd zijn ze onmiddellijk er achteraan gegaan en de zaak opgelost, mijn complimenten!
Beste Jaap, Heel hartelijk bedankt voor uw warme complimenten! Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, bij PostNL doen medewerkers hun uiterste best, het blijft echter mensenwerk! U kunt op ons rekenen wanneer de bezorging niet naar wens verloopt en die heerlijke Vintage Port verkeerd afgeleverd wordt. En nu dan genieten van deze mooie Vintage Ports! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Tony uit Hamme, België, De L’ Arjolle Equilibre Zéro Merlot-Grenache alcoholvrij is in oktober ‘21 onderscheiden door het NRC met 7,5 punt. De krant schreef: “Lekkere textuur, die direct aan ‘echte wijn’ doet denken. Een echte allemansvriend met simpele maar eerlijke braam en bes en een kek tabaksafdronkje”. Geniet van uw 👌🍷🍷! Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Mijn bestelling kwam keurig op de afgesproken dag. Omdat ik niet in de gelegenheid was de deur te openen stond alles achter de containers, met een vriendelijk kaartje in de bus. Keurig opgelost!
Beste Corine, We hebben ook toppertjes in dienst om de bestellingen te bezorgen. Onze bezorgers zijn altijd heel creatief in het vinden van een oplossing om uw 🍷🍷op de juiste plek af te leveren! Vanzelfsprekend voorzien van een kaartje zodat voor u duidelijk is waar al dat lekkers ‘verstopt’ is, ook wanneer het☔️. We geven uw warme complimenten aan hen door! Vriendelijke groet, Lia Platenburg PS: Wij adviseren u wel bijtijds te bestellen voor de feestdagen
Keurig geleverd
Beste L, Fijn dat uw bestelling naar tevredenheid is afgeleverd. Super service met een 😊! Geniet van onze goede wijnen, vriendelijke groeten, Lia Platenburg
top service en goede wijn. zo bestel je graag je wijn!
Beste Josselin, En zo zien wij graag een mooie reactie, zijn we allebei weer blij! Dank u wel en heel graag weer tot de volgende keer. Geniet van alle goede wijnen, hartelijke groet! Lia Platenburg PS: Om zeker te zien van onze goede 🍷🍷 is ons advies ruim op tijd te bestellen voor de feestdagen.
Regelmatig bestellen wij een assortiment aan wijnen (wit, rosé en rood) die wij uitkiezen aan de hand van de gegeven omschrijvingen. Dit werkt voor ons perfect.
Beste Jannie, Dank u wel voor uw complimenten over de goede werking van onze website en…….u bent een kei in het zoeken naar onze verborgen pareltjes, onze eerlijke betaalbare 🍷🍷voor alledag en 🍷🍷voor de feestdagen. Geniet van onze super wijnen. PS: We adviseren u voor de feestdagen ruim tevoren te bestellen ivm de drukte bij PostNL! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Eerste ervaring was erg prettig. Via de app Vivino en wat eigen notities kon ik prima herkennen welke wijnen bij ons zouden passen. De wijnen werden keurig bezorgd en het resultaat is geslaagd.
Beste Coen, We houden wel van een uitdaging en gaan voor een volgende bestelling van uw kant. Fijn dat we uw verwachtingen op basis van uw proefnotities waar hebben kunnen maken. Geniet van uw 🍷🍷Hartelijke groet, Lia Platenburg
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar
Beste J.C.P.M., Heel hartelijk bedankt voor uw warme woorden en de jarenlange trouwe klandizie. Blijf vooral genieten van onze goede wijnen. Warme groet, Lia Platenburg
Meerdere malen een bestelling online geplaatst die volgens afspraak correct op tijd werden afgeleverd.
Beste Eric, Goed te horen dat het hele bestel-proces vlekkeloos is verlopen. Post-NL is ook zijn afspraken nagekomen en daar zijn wij beiden heel blij mee. Echter met de feestdagen in het vooruitzicht adviseren wij u tijdig uw web-order door te geven in verband met de verwachte drukte. Geniet van uw wijnen, hartelijke groet, Lia Platenburg
Mooie zaak met een goede selectie wijnen. Ik krijg altijd deskundig advies en word prettig geholpen.
Beste Ernst, We zijn hier aan het glimmen van trots 😊 van uw warme woorden, daar doen we het van harte voor! Geniet vooral van onze goede wijnen want het leven is tekort om slechte wijn te drinken. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Het voelt goed en als we een flesje openmaken Altijd complimenten voor de heerlijke wijn.
Beste Ron, In de wetenschap dat u heerlijke 🍷🍷schenkt komen uw vrienden vast graag op bezoek. Om deze geneugten te delen is zo waardevol, zeker in deze coronatijd. Heel hartelijk bedankt voor uw fijne waardering, graag tot ziens! Lia Platenburg
Leuke winkel om langs te gaan, met goed advies. Website is ook compleet met goede beschrijvingen van de wijn. En uiteraard vele lekkere wijnen beschikbaar!
Beste Richard, Dank u wel voor uw warme complimenten, daar zijn we heel blij mee! Onze lekkere wijnen worden driemaal geproefd door wijnprofessionals voor we beslissen of we deze kopen. We importeren rechtstreeks zonder tussenhandel, vandaar onze vriendelijk geprijsde wijnen. Hartelijke groet en graag weer tot een volgende keer. Lia Platenburg
Het duurde langer omdat de zending kapot was gegaan. Ik ben daarover gebeld en daarna was de wijn er de volgende dag. Met een vriendelijk kaartje
Beste Joke, Wat een pech, ondanks het feit dat we de bestellingen goed verpakken zit een ongelukje soms in een klein hoekje. Wij adviseren onze klanten, zeker wanneer u op een bepaalde dag een feestje te vieren heeft een paar dagen marge te nemen. De wijn smaakt er vast niet minder om, geniet van de Arjolle-🍷🍷 Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Geweldige winkel en goede service! Wij komen hier graag. De webshop m.b.t. de voorraden kan nog wel verbeterd worden.
Beste Lisette, Ja, daar heeft u helemaal gelijk in. Achter de schermen zijn wij al een poosje heel hard bezig om ook dat voor elkaar te krijgen. Het vergt echter wat meer tijd en we willen alles tip-top in orde hebben voordat we daarmee ‘live’ gaan. Hartelijk dank voor uw positieve inbreng! Geniet vooral van uw 🍷🍷. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Wij bestellen vaak wijn bij Platenburg. Soms kiezen wij zelf en soms laten we ons (telefonisch of in de winkel) adviseren. We zijn altijd heel tevreden. Goede wijn en goede service.
Beste Vera, Hartelijk dank voor uw warme woorden, daar zijn we heel blij mee. Fijn dat u zowel in de Wijnkoperij alsook online tevreden bent. We zien u heel graag terug. Geniet van uw 🍷🍷. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Tijdens bestelling waren hele flessen port nog beschikbaar, daarna gebeld door Platenburg dat deze op waren maar dat ze halve flessen konden leveren dus zo gezegd zo gedaan. prima opgelost zonder moeite.
Beste Jaap, Zo is een aantal halve flesjes uiteindelijk geen halve maatregel. Fijn dat u tevreden bent met de aangeboden ‘oplossing’. Geniet van alle heerlijke flessen port! We zien u graag terug. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Heb jaren in Rotterdam gewoond en ging altijd met veel plezier naar Platenburg. Veel keuze en altijd goed advies. Tegenwoordig woon ik niet meer in de buurt maar ook online een fantastisch aanbod en je kunt aangeven op welke dag je geleverd wil hebben.
Beste Marieke, Trouwe klanten, daar houden we van! We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn in het mooie Amstelveen. Fijn dat u tevreden bent over onze ruime keuze en goede advies. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Goede service, vriendelijk, kundig en fijn dat het zo snel thuisbezorgd wordt!! Klasse!
Beste Anja, Dat eerste is wederzijds, wij komen ook graag bij u ‘op bezoek’ om de lekkerste wijnen te bezorgen, zodat u er nu ☔️ niet op uit hoeft! Geniet van uw selectie Ournac-🍷🍷 en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Sander, Geen woorden maar daden, zo zitten wij er ook in! Dank u wel voor uw korte, doch krachtige woord! Graag tot een volgende keer, Hartelijke groet, Lia Platenburg
Snelle levering goed verpakt
Beste Fred, Dan blijft nu over te genieten van al het lekkers dat we voor u mochten verpakken. Hartelijke dank voor uw vriendelijke woorden. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Had een vraag, werd gelijk op gereageerd, werd aangepast, geleverd en nog een leuk kaartje erbij van Koen. Volgende keer zeker weer bestellen
Beste Silvia, Dank u wel voor uw leuke reactie! Koen weet nu ook dat zijn kaartje extra gewaardeerd wordt! Volgende keer leveren wij u weer graag. Hartelijke groet en fijn weekend. Lia Platenburg
Bestelling werd prima op tijd geleverd en de wijnen smaken uitstekend!
Beste Dick, Fijn, dank u wel voor deze mooie beoordeling. We zijn heel blij dat de Von der Mark-wijnen u uitstekend smaken. Geniet vooral van deze pareltjes uit ons assortiment die nu heel prettig geprijsd zijn. Hartelijke groet en heel graag tot ziens, in de Wijnkoperij of anders online. Lia Platenburg
Er werd contact met mij opgenomen, omdat de jaargang die ik had besteld er niet meer was. Dit vond ik erg netjes, heb bij andere webshops weleens de nieuwe jaargang gekregen. De wijnen werden snel geleverd en er zat een persoonlijk kaartje bij, leuk! Al met al reden om hier snel weer te bestellen.
Beste Fleur, Vooral dat laatste:” Al met al reden om hier snel weer te bestellen”, klinkt ons als 🎵 🎵 muziek in de oren. Fijn dat u onze inspanningen zo hogelijk waardeert met maximale score. Daar zijn we blij mee en graag tot de volgende keer! Geniet vooral van uw 🍷🍷. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.