Teleurstelling door bezorging bij afwezigheid

Bel me maar….

Altijd een goed wijnadvies en een zeer snelle levering

Ruim assortiment

Behulpzame mensen bij Platenburg. Nadat twee flessen port verkeerd waren afgeleverd zijn ze onmiddellijk er achteraan gegaan en de zaak opgelost, mijn complimenten!

Prima alcoholvrij wijntje

Keurige levering als vanouds

Mijn bestelling kwam keurig op de afgesproken dag. Omdat ik niet in de gelegenheid was de deur te openen stond alles achter de containers, met een vriendelijk kaartje in de bus. Keurig opgelost!

Super service

Keurig geleverd

top service en goede wijn

top service en goede wijn. zo bestel je graag je wijn!

Super service en super wijnen!

Regelmatig bestellen wij een assortiment aan wijnen (wit, rosé en rood) die wij uitkiezen aan de hand van de gegeven omschrijvingen. Dit werkt voor ons perfect.

Inspiratie en goede levering

Eerste ervaring was erg prettig. Via de app Vivino en wat eigen notities kon ik prima herkennen welke wijnen bij ons zouden passen. De wijnen werden keurig bezorgd en het resultaat is geslaagd.

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Uitstekende service komen afspraken omtrent levering na.

Meerdere malen een bestelling online geplaatst die volgens afspraak correct op tijd werden afgeleverd.

Geweldig familiebedrijf met kennis van zaken én aandacht voor klantenservice.

Mooie zaak met een goede selectie wijnen. Ik krijg altijd deskundig advies en word prettig geholpen.

Goed advies

Het voelt goed en als we een flesje openmaken Altijd complimenten voor de heerlijke wijn.

Super winkel, fijne site om wijn te halen

Leuke winkel om langs te gaan, met goed advies. Website is ook compleet met goede beschrijvingen van de wijn. En uiteraard vele lekkere wijnen beschikbaar!

Helaas was er bij 1e zending van de wijn breuk opgetreden. Dus het duurde langer dan normaal

Het duurde langer omdat de zending kapot was gegaan. Ik ben daarover gebeld en daarna was de wijn er de volgende dag. Met een vriendelijk kaartje

Goede service!

Geweldige winkel en goede service! Wij komen hier graag. De webshop m.b.t. de voorraden kan nog wel verbeterd worden.

Goede service, lekkere wijn

Wij bestellen vaak wijn bij Platenburg. Soms kiezen wij zelf en soms laten we ons (telefonisch of in de winkel) adviseren. We zijn altijd heel tevreden. Goede wijn en goede service.

prima service correct geleverd

Tijdens bestelling waren hele flessen port nog beschikbaar, daarna gebeld door Platenburg dat deze op waren maar dat ze halve flessen konden leveren dus zo gezegd zo gedaan. prima opgelost zonder moeite.

In alles kwaliteit

Heb jaren in Rotterdam gewoond en ging altijd met veel plezier naar Platenburg. Veel keuze en altijd goed advies. Tegenwoordig woon ik niet meer in de buurt maar ook online een fantastisch aanbod en je kunt aangeven op welke dag je geleverd wil hebben.

Altijd fijn om bezoek te krijgen van Platenburg!

Goede service, vriendelijk, kundig en fijn dat het zo snel thuisbezorgd wordt!! Klasse!

Goede website

Snelle levering goed verpakt

Had een vraag, werd gelijk op gereageerd, werd aangepast, geleverd en nog een leuk kaartje erbij van Koen. Volgende keer zeker weer bestellen

Top service en prachtige winkel.

Bestelling werd prima op tijd geleverd en de wijnen smaken uitstekend!

Er werd contact met mij opgenomen, omdat de jaargang die ik had besteld er niet meer was. Dit vond ik erg netjes, heb bij andere webshops weleens de nieuwe jaargang gekregen. De wijnen werden snel geleverd en er zat een persoonlijk kaartje bij, leuk! Al met al reden om hier snel weer te bestellen.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.