Altijd perfecte service!

Goede wijn, goed advies.

Uitstekende wijnen en geweldige service

Meestal bestel ik mijn wijn online. Ik krijg dan een handgeschreven kaartje bij de wijn met serveersuggesties. Maar ook een bezoek aan de winkel is een feestje. Altijd goed advies met weer suggesties hoe de wijn te serveren. Wij zijn om en drinken een aantal rode wijnen nu lichtgekoeld. Een nieuwe smaakervaring.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

De bestelling werd direct de volgende dag geleverd door eigen personeel (in Rotterdam) en zelfs aangeboden om mee te helpen om naar boven te dragen. De wijnen zijn tot nu toe op een goede prijs kwaliteit verhouding, en ook voldoende keuze in smaak profielen. Ook worden de recensies op de website erg op prijs gesteld.

Navraag leerde dat u de fles port beleefd en aardig heeft bezorgd

goed aanbod al ken ik het alleen via de website. Er was een telefoontje nodig omdat ik iets tijdens de bestelactie niet begreep (een melding dat de betreffende fles port niet leverbaar was terwijl dat eerder niet werd aangegeven) Ik werd alleraardigst te woord gestaan en de persoon begreep meteen waar het om ging. Totale indruk echt uitstekend. De port is nog niet geproefd maar dat gaat wel een keer goed komen. Ik zal daar zelf niet over kunnen berichten omdat het een verjaarscadeau voor een vriend van me ging

Snelle en betrouwbare levering en persoonlijke benadering

Snelle en betrouwbare levering en persoonlijke benadering

Ruime keuze en prima service

Altijd snel en netjes geleverd, kwalitatief meer dan oké!

Prima wijntjes, prima service!

Buitengewoon

Na via het restaurant waar ik werk al vaker te kunnen hebben genoten van de goede service van platenburg, nu een keer prive besteld. Website is super makkelijk in gebruik, met fijne info. Levering snel en persoonlijk. Een 100% aanrader

Uitstekende wijnen èn service

We bestellen regelmatig, meestal een selectie uit de top 10 van witte en rode wijnen en het is nog nooit tegengevallen.

Levering prima en snel, wijnen voor zover geproefd conform beschrijving, dus goed

Heb een serie witte wijnen besteld, waarvan een viertal pas geopend. Prima prijs/kwaliteit, andere vijf moeten nog de revue passeren. Bestel aande hand van verdere ervaring. Mvr groet

Altijd weer feest

Het plaatsen en ontvangen van een bestelling bij Wijnkoperij Platenburg is altijd weer een feestje. Het is eigenlijk net als steeds weer opnieuw naar dezelfde vakantiebestemming teruggaan omdat het daar simpelweg fantastisch is. De een vindt dat een beetje saai, terwijl de ander juist steeds weer op zoek gaat naar een nieuw element op die bekende plek. Zo doe ik dat dus ook bij Platenburg en mijn ontdekkingen stellen nooit teleur. Tevens vergelijkbaar met de vakantiebestemming is de altijd weer vriendelijke gastheer of -vrouw: Platenburg staat altijd vriendelijk te woord en bij de bestelling zit een persoonlijk kaartje. Ik kom hier snel weer terug :)

Prachtige wijn. Geweldig service. Altijd.

Prachtige wijn. Geweldig service. Altijd.

Fantastische wijnwinkel!!!!!!

Wij hebben zoveel plezier met Wijnkoperij Platenburg!!! Al zoveel heerlijke wijnen geproeft op de proeverijen, gekocht, en onze klimaat kast lacht als hij weer gevuld is met de meest heerlijke wijnen!!! Altijd fijn, professioneel, met veel aandacht naar de klant, geholpen!! Platenburg is voor ons De Wijn Winkel!!!!!

vertrouwd adres voor een heeerlijke wijn

deskundig advies en goede service

Goede wijn snelle bezorging

Een zaak met een zeer uitgebreid assortiment. Online veel uitleg beschikbaar over alle wijnen, wat het makkelijker maakt de juiste wijnen te kiezen. Handig als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan. Daarnaast is de levering super snel!

Goed en betrouwbaar

Ik hou van de selectie wijnen die door Wijnhandel Platenburg worden aangeboden. Zowel meer 'alledaagse' wijnen alsook kwaliteitswijnen uit het duurdere segment zijn bij hen te vinden. En de bestelde wijnen worden altijd vlot geleverd. Goed, eenvoudig en betrouwbaar! En zo'n persoonlijk berichtje erbij, dat is natuurlijk gewoon top!

Goede prijs kwaliteit

Vlotte en correcte aflevering

Als nieuwe klant zat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij met een tip om de wijn even te koelen voor gebruik. Dit geeft aan dat men hart voor de zaak en de klant heeft. Klasse!

Levering was geheel volgens verwachting.

Mijn bestelling werd zelfs eerder bezorgd dan ik verwacht had. Top!

Super service en heerlijke wijn

Weer een mooie zending wijnen ontvangen!

Mooie wijnen voor elke prijs

Alle bestellingen en aankopen in de wijn winkel hebben mij nog niet teleurgesteld naast de keurige service en levering een positief gevoel bij wijnhandel Platenburg kortom TOP

goed advies en goede wijnen

zie boven

Mooie selectie wijnen en snelle levering

Fijne webwinkel met veel informatie over alle wijnen en wijnhuizen. Mooie seizoenaanbiedingen en -aanbevelingen, met super prijs kwaliteit verhouding. Levering is snel en goed.

Geweldige service top wijnen

Goede service heerlijke wijnen! 1 was niet op voorraad netjes gebeld en afgesproken hoe we het zouden regelen.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.