Zeer veel vakkennis en echt goede betaalbare wijnen.

Vriendelijke mensen en een leuke jonge garde.

geweldig

super bedrijf

prima ervaring

Goede informatie op site. Prima levering, geheel volgens afspraak

Uitstekend!

Altijd prettig

Fantastische wijnen en service!

Onze favoriet voor heerlijke Franse wijnen!

Top wijnen en vriendelijke professionele hulp

Behalve dat ik deelneem Aan wijncursus hier, bestel ik hier wekelijks de heerlijkste wijnen

Ruim assortiment en prima service

Goede keuzes voor bij kerstmenu

Kort maar plezierig

Had mijn bestelling online besteld en betaald, dus binnenkomen, bestelling aanpakken en weer weg. Te kort om een betere beoordeling te geven.

Oud en nieuw gaan mooi samen: wijn, sfeer en beleving.

Al bijna 20 jaar ben ik klant. Ook nu de nieuwe generatie het heeft overgenomen blijven de wijnen vorstelijk lekker. Voor elke beurs en iedere smaak is er een ruim aanbod. Zowel uit de oude als de nieuwe wijnwereld.

Wat een klasse !! Wat een betrokkenheid

Over vijftien minuten wordt de wijn afgeleverd, zei een aardige dame over de telefoon. En daar stond ze dan zelf, Lia de moeder en de vader Ger van de nu eigenaar Julien van Wijnkoper Platenburg met de auto voor de deur. (Note, ik heb de namen even opgezocht) Door de enorme drukte van de postbezorgers wilde ze er zeker van zijn dat de door mij bestelde wijnen op tijd voor de kerst in huis zou zijn. Wat een klasse !! Wat een betrokkenheid en last but not least, wat een heerlijke wijnen, ook al heb ik ze zelf uitgekozen :) Fijne kerstdagen en een gezond gewenst !!

Altijd in orde

Wijn, assortiment, levering, vriendelijkheid of kennis. Het is altijd uitstekend.

Perfect!

Mooi pakket besteld en laten bezorgen, alles naar wens!

Geweldig advies en heerlijke wijnen

Goed advies en geweldige wijnen. We zijn verhuist maar rijden graag om voor een lekkere wijn. En ze bezorgen ook door het hele land. Top. Fijne feestdagen voor jullie allemaal groet Yolanda en Daniël

Goeie service en veel keus!

Fijne website met veel leuke aanbiedingen en als het lukt moet je zeker een keer de winkel bezoeken.

Service zoals het hoort!

Mijn bestelling altijd goed geregeld, op tijd en correct.

Goed advies, heerlijke wijnen!

Vriendelijke ontvangst, goed advies, ruim assortiment, heerlijke wijnen

Zeer goed wijn advies en ruim assortiment met scherpe prijzen voor elke portemonnee.

Ondanks dat er 1 fles kapot gegaan is tijdens het leveren, dit uitstekend opgelost.

Prima advies en aanbod tegen een goede prijs

Super! Op alle fronten tevreden.

Wisselvallig. Net voldoende.

Misschien het de drukte maar toch. Besteld 12 schroefdoppen. Ontvangen 12 flessen met kurk. Na mijn bestelling geen berichtje over de levering. 'Wat een geluk dat u thuis bent' antwoordde de bezorger. Dankzij zijn glimlach scoort bezorgservice van Platenburg nog net een voldoende. Misschien toch beter zelf ff naar de winkel te gaan want de wijnen zijn prima.

Prima eerste ervaring, goede prijs voor een goed product en snelle levering.

Prima eerste ervaring, goede prijs voor een goed product en snelle levering.

Snel en vriendelijk

Snelle levering ondanks kerstdrukte. Vriendelijke bezorger, van hun zelf.

Adviseren goed

Mag iets meer proeverij tijdens de keuze in wijnen

Snelle levering, goede communicatie. Top

Top service en mooie selectie wijnen.

Goede uitleg op de website, mooie selectie wijnen en razendsnel thuisbezorgd! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.