Klantvriendelijk en snelle reactie en levering.

Mijn bestelde cadeaubon is zeer klantvriendelijk snel bezorgd. Klasse en zeker voor herhaling vatbaar.

Snel verzonden en netjes verpakt

De wijnen waren super snel verzonden. Helaas had PostNL wel wat vertraging. De wijnen zaten veilig ingepakt waardoor alles gelukkig heel aankwam. Verder fijn dat er duidelijk gecommuniceerd wordt met een aantal mailtjes: al met al helemaal super!

Fijne zaak

Breed en goed geselecteerd aanbod en bezorging zo snel als de wind!

Lekkere wijn en snelle bezorging ook tijdens de lockdown!

Net voor de lockdown wijn en prosecco besteld. Alles was keurig op tijd!

Klasse

Uitstekend assortiment, goede website en prima bezorging.

Altijd goede service

Snelle reactie op je vragen, fijne zaak

Netjes en snel geleverd zelfs met drukte rondom de kerst!

Prima wijntjes en snel en netjes geleverd.

uitstekend geholpen aan de telefoon

vriendelijk geholpen en het pakket is keurig aangekomen

Prettige en kundige wijnhandel

Prettige en kundige wijnhandel met bijzondere lekkere en bijzondere wijnen. Goede webshop en snelle levering.

Correct en snelle afhandeling

Heel plezierig om zaken mee te doen. Ook achteraf , check, dubbel check.

Er gebeurt wat is toegezegd

Duidelijke website waardoor keuze wordt vergemakkelijkt. Snelle bezorging na bestelling

Mooi assortiment, goede adviezen, snelle service, aardige mensen.

Gewldig

Geweldige service, precies op tijd, mooi verpakt, dus prims

Vlotte afhandeling en een leuke attentie bij aflevering

De bestelling en afhandeling daarvan waren oké. Van de gin ga ik met Kerst genieten!

Snelle levering, goede wijn en expertise

Bij platenburg werken mensen met een passie voor het vak. Ze hebben mij al meermaals geholpen met het uitkiezen van een goede wijn. Altijd service met een glimlach en het laten bezorgen van wijn gaat ook goed.

Goed ervaren, op basis van de gegeven adviezen en der prijs.

Perfect!

Goede keuze in webshop en snel geleverd! Handig voor de feestdagen en relatiegeschenken!

Fijne website met hele leuke en nuttige informatie over de wijnen

Ik heb al een aantal keren wijn besteld bij Platenburg. Ik vind het assortiment erg ruim en in elke prijscategorie. Ik vind de informatie op de site zeer compleet en dit maakt dat je makkelijk een keus kunt maken. Bezorging is ook altijd prima. Erg aan te bevelen!

goede prijs-kwaliteit en altijd een warm welkom

al vele jaren mijn vaste wijnhandel voor goede wijnen voor een fatsoenlijke prijs. Met 2x per jaar een proeverij, doen we nooit een miskoop.

Betrouwbaar en geweldig assortiment

Wij komen er graag

Snel en goed

Goeie service en kennis van wijn/spijs

Goeie service en kennis van wijn/spijs

Perfect geregeld

Besteld via de webshop en snelle levering.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

De wijn komt een dagje later. Is dat een probleem? Dat soort telefoontjes zie ik nu graag. Meedenken met de klant! Even netjes melden. Goed hoor. En dan de kleine details. Een complimentje over de wijnkeus, succes wensen bij drinkgenot. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Net niet, helemaal goed

De bezorging duurde een week, maar ik ga er vanuit dat dit ook door de drukke tijden voor bezorgers komt. De juiste wijn is geleverd, maar helaas de versie met kurk in plaats van de bestelde versie met schroefdop. Net niet helemaal goed daarom, verder wel aanbevolen.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.