Fijne winkel met een goede webshop.
Beste R., Dank u wel voor uw fijne review, we hopen nog vele jaren uw wijnen te leveren. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Lia Platenburg
Op de website kunnen kiezen uit precies die wijnen die ik graag drink en voor gasten inschenk. De leveringen zoals altijd heel snel en fijn dat jullie dit in Rotterdam weer zelf doen. Vooral door het persoonlijk contact en de hulp bij het opbergen in de berging.
Beste Stijntje, Dank u wel voor deze fijne beoordeling. Fantastisch dat u alle gewenste wijnen zo gemakkelijk kunt vinden. Vanzelfsprekend bieden wij graag de helpende hand bij de bezorging. Geniet vooral van uw favoriete wijnen uit Portugal. Warme groet, Lia Platenburg
Je wordt wordt zowel digitaal alsmede fysiek altijd erg goed geholpen. Het assortiment is goed dus kortom nog 125 jaar er bij!
Beste C.P.R., Dank voor uw warme aanbeveling. We zijn het aan onze status van ‘Hofleverancier’ verplicht om nog lange tijd op dezelfde voet door te gaan. En met heel veel plezier moet ik u zeggen. Geniet van uw wijn en we zien u heel graag terug, in levende lijve of anders digitaal. Hartelijke groet, Lia Platenburg
We drinken al 30 jaar de cabernet merlot van Arjolle als slobberwijn. Laatst een Paradoxe ontkurkt, na 8 jaar smachten in de kelder. En sinds een paar jaar staat de ongefilterde Arjolle genoteerd in de agenda. Dus als er een domein is waarvan de alcolvrije wijn willen proeven... Chose faite. Vooral in de rode variant missen we de alcohol. Het is een niet-zoete drank die veel aan druivensap doet denken. Ook steenkoud blijft het limonade. Dat is voor rosé en witte wijn geen bezwaar. Wie graag als aperitief een rosé'tje of een wit wijntje drinkt kan met de zero pourcent van Arjolle gewoon naar huis rijden.
Beste Gerben, We zijn er trots op dat we al ruim 30 jaar de Arjolle wijnen voor u mogen leveren, zowel zakelijk als privé. Met de rode Arjolle zéro hadden we de eerst plaats in de AD-test en de tweede plaats voor de witte Arjolle zéro. U mist de pit van de alcohol, begrijpelijk. Maar elk nadeel heeft zo zijn voordeel want u rijd er zelf veilig mee naar huis. Geniet van uw Arjolle-wijn en heel graag tot een volgende keer. Warme groet, Lia Platenburg
Uitgebreid assortiment en wijn in alle prijsklassen. Personeel zeer vakkundig, vriendelijk en ook thuisbezorgen prima en super snel geregeld.
Beste Jacqueline, We zijn vanmorgen weer blij verrast met deze prachtige beoordeling. Fijn dat u het waardeert dat we sterk zijn in wijnen in alle prijsklassen. Geniet van uw wijnen en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Lekkere wijnen en mousserend uitgezocht op de overzichtelijke site. Goede bevestiging gekregen per mail en alles stond netjes klaar bij het ophalen in de winkel. Onder andere (niet Covid)omstandigheden nog leuker om rond te struinen in de winkel en daar wat uit te zoeken.
Beste Loes, Dank u wel voor uw fijne beoordeling, fijn dat onze wijnen u zo goed bevallen. Wij hopen, samen met u dat we in de toekomst ook weer fijne proeverijen mogen organiseren. Hartelijke groet en geniet van uw wijnen. Lia Platenburg
De wijnen die ik tot nu toe heb gekocht waren stuk voor stuk prima wijnen. Ik laat de flessen thuis bezorgen en dat gaat vlot en zonder problemen. De website is duidelijk en er is genoeg keuze voor elke portemonnee.
Beste Joop, Dank u wel voor uw uitgebreide lovende woorden. Onze wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer, zonder tussenhandel. Fijn dat u zo tevreden bent over onze wijnen en het feit dat het hele proces van bestellen en leveren vlekkeloos is verlopen. Geniet vooral van uw wijnen, hartelijke groet, Lia Platenburg
Prima assortiment. Passend en geslaagd advies. Snelle service van de webwinkel
Beste Peter, Dank u wel voor uw positieve beoordeling. We zijn heel blij dat ons wijnadvies zo goed uitgepakt heeft. Geniet van uw wijnen en we zien u heel graag terug, in de wijnkoperij of anders online. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Niets aan toe te voegen. Mijn wijnkelder is nog nooit zo goed gevuld en zo snel weer leeg geweest.
Beste Arthur, Dat is prachtig nieuws, met name omdat u en uw huisgenoten duidelijk genieten van onze goede wijnen. Vanzelfsprekend komen we graag uw voorraad aanvullen wanneer het ‘eb’ is in de wijnkelder. Hartelijke groet en tot ziens. Lia Platenburg
Wij zochten een leverancier die snel en goed enkele wijnen aan ons kon leveren, en die vonden wij in Wijnkoperij Platenburg. Besteld, betaald en binnen 48 uur in huis!
Beste Robert, Dank u wel voor deze Top-beoordeling. Zo werken wij al ruim 125 jaar en sinds vorig jaar mogen wij het predikaat ‘Hofleverancier’ voeren. Onze koning heeft ook onze kwaliteit en service hiermee beloont, waar we best trots op zijn. We hopen u nog vele keren onze onvolprezen goede kwaliteit en service te mogen bieden. Geniet vooral van onze goede wijnen, hartelijke groet, Lia Platenburg
Vriendelijk en kundig geholpen. Thuisbezorging top.
Beste Errol, Heel hartelijk dank voor uw lovende woorden. Fijn dat u zo tevreden bent. Geniet vooral van onze heerlijke rosé uit het noorden van Italië, met deze warme dagen een uitstekende keuze, Hartelijke groet, Lia Platenburg
Regelmatige en interessante informatie over de het wijnaanbod via een goed werkende website. Bestellingen worden conform afspraken geleverd.
Beste George, Dank u wel voor deze warme woorden, we gaan zo met een heel tevreden gevoel het warme weekend tegemoet. Geniet vooral van uw wijn en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Paar dagen vertraging (ivm levering uit Frankrijk)maar hierover telefonisch bericht gehad. Leuke persoonlijke attentie (kaartje) bijgesloten in verzend doos.
Beste Marianne, Gelukkig komt het sporadisch voor dat we iets niet op voorraad hebben, we nemen altijd even contact met u op om u daarvan persoonlijk op de hoogte te stellen. Fijn dat u begrip heeft en dank voor uw fijne beoordeling! Met dit prachtige weer is het dubbel genieten van uw aankoop! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Zoals altijd goed aanbod en snel thuis geleverd.
Beste P. Dieltjes, Dank u wel voor deze Top-beoordeling. Geniet wederom van ons goede aanbod wijnen en graag weer tot een andere keer. Warme groet, Lia Platenburg
De bestelling was goed verpakt verzonden en van de bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden. De bestelde wijn nog niet geproefd, maar verheug me er al wel op.
Beste Arjen, Fijn dat het hele proces van bestellen en leveren naar wens is verlopen. Zo leuk dat u zich verheugd op het proeven van de wijn. The proof of the pudding is in the eating (lees: drinking). We wensen u genoeglijke uurtjes met het proeven van onze wijn. Hartelijke groet, Lia Platenburg
heel veel kennis over wijnen, goede adviezen, vriendelijk en behulpzaam. de liefde voor de wijn en de winkel zijn in alles te voelen.
Beste Lourenz, Op deze hele warme zomerdag lezen wij deze prachtige beoordeling. We beleven op dit moment tropische temperaturen buiten maar met zo’ n Top-beoordeling worden we ook helemaal warm van binnen. Dank u wel voor deze zeer warme aanbeveling! Geniet van onze fijne wijnen en heel graag tot een volgende keer. Warme groet, Lia Platenburg
Vakmensen, super service en heel groot en mooi aanbod aan wijnen!
Beste M., Onze Koning is het helemaal met u eens, gezien onze benoeming tot Hofleverancier het afgelopen jaar. We hopen nog vele jaren bij u ook de hofleverancier te mogen zijn. Dank u wel voor uw prachtige beoordeling en geniet van ons grote en mooie aanbod wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Snelle levering en vakmanschap
Beste P. Versteeg, Dank u wel voor deze fijne beoordeling, fijn dat u uw waardering uit voor onze snelheid en bovenal ons vakmanschap! Geniet vooral van ons toppertje uit Italië. Hartelijke groet en heel graag tot een volgende keer. Lia Platenburg
Was een foutje in de bestelling, maar dit werd snel en makkelijk opgelost!
Beste Rik, We behandelen uw order met de grootst mogelijke zorg maar het blijft mensenwerk en helaas maken wij ook wel eens een vergissing. Fijn dat we het naar volle tevredenheid hebben kunnen oplossen. Geniet van uw wijnen en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Al bijna 30 jaar een vertrouwd adres
Beste JH, Dank u wel voor deze warme aanbeveling! Fantastisch dat we al zo lang uw wijnen mogen leveren. Het is met dit mooie bericht duidelijk dat u al bijna 30 jaar geniet van ons wijnassortiment. Op naar de 35 jaar zullen we maar zeggen! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Bestelling correct en op tijd geleverd!
Beste mevrouw/mijnheer Versteegh, Dank u wel voor deze top waardering, fijn dat het hele proces van bestellen en leveren correct is verlopen. We zien u heel graag een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Mooi assortiment, ook veel keuze onder de 15 euro en per fles te bestellen. De wijnbeschrijvingen zijn goed en ook de recensies erbij helpen bij het maken van een goede online keuze.
Beste Joke, Wat fijn om hier te lezen dat u op basis van onze duidelijke wijnbeschrijvingen en reviews gemakkelijk een wijnkeuze kunt maken. Overigens zijn we u ook heel graag van dienst voor een telefonisch wijnadvies. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
altijd kwaliteit
Beste Donald, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige waardering. Geniet van onze goede kwaliteit wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goed advies, heel goede website, zeer uitgebreid en gevarieerde keuze van de diverse wijnen.
Beste Leo, Dank u zeer voor deze goede beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de website en onze adviezen.Geniet vooral van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Alles goed gegaan. Van bestelling tot aflevering. Inclusief een handgeschreven kaartje met een reactie op de gekozen wijn. Dat voelt goed. Daarnaast levert Platenburg prima wijnen. Goeie winkel ook.
Beste Ronald, Heel hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat het hele proces van bestellen tot afleveren naar wens is verlopen. Geniet vooral van onze prima wijnen! Graag tot een volgende keer, in de wijnkoperij of anders via de website. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.