Al jaren mijn favoriete wijnhandel.

Fijne winkel met een goede webshop.

Prima levering zoals al jaren!

Op de website kunnen kiezen uit precies die wijnen die ik graag drink en voor gasten inschenk. De leveringen zoals altijd heel snel en fijn dat jullie dit in Rotterdam weer zelf doen. Vooral door het persoonlijk contact en de hulp bij het opbergen in de berging.

Vreselijk aardige mensen allemaal

Je wordt wordt zowel digitaal alsmede fysiek altijd erg goed geholpen. Het assortiment is goed dus kortom nog 125 jaar er bij!

Nu ook Arjolle waar de alcohol uit is gehaald

We drinken al 30 jaar de cabernet merlot van Arjolle als slobberwijn. Laatst een Paradoxe ontkurkt, na 8 jaar smachten in de kelder. En sinds een paar jaar staat de ongefilterde Arjolle genoteerd in de agenda. Dus als er een domein is waarvan de alcolvrije wijn willen proeven... Chose faite. Vooral in de rode variant missen we de alcohol. Het is een niet-zoete drank die veel aan druivensap doet denken. Ook steenkoud blijft het limonade. Dat is voor rosé en witte wijn geen bezwaar. Wie graag als aperitief een rosé'tje of een wit wijntje drinkt kan met de zero pourcent van Arjolle gewoon naar huis rijden.

Uitgebreid assortiment en wijn in alle prijsklassen. Personeel zeer vakkundig, vriendelijk en ook thuisbezorgen prima en super snel geregeld.

Top wijnen en vriendelijk, deskundig personeel

Lekkere wijnen en mousserend uitgezocht op de overzichtelijke site. Goede bevestiging gekregen per mail en alles stond netjes klaar bij het ophalen in de winkel. Onder andere (niet Covid)omstandigheden nog leuker om rond te struinen in de winkel en daar wat uit te zoeken.

Uitstekende betaalbare wijnen

De wijnen die ik tot nu toe heb gekocht waren stuk voor stuk prima wijnen. Ik laat de flessen thuis bezorgen en dat gaat vlot en zonder problemen. De website is duidelijk en er is genoeg keuze voor elke portemonnee.

Ok!

Prima assortiment. Passend en geslaagd advies. Snelle service van de webwinkel

Kwaliteitsproducten en service

Niets aan toe te voegen. Mijn wijnkelder is nog nooit zo goed gevuld en zo snel weer leeg geweest.

snel, accuraat en goed

Wij zochten een leverancier die snel en goed enkele wijnen aan ons kon leveren, en die vonden wij in Wijnkoperij Platenburg. Besteld, betaald en binnen 48 uur in huis!

Vriendelijk en kundig geholpen. Thuisbezorging top.

Duidelijke presentatie en goede service

Regelmatige en interessante informatie over de het wijnaanbod via een goed werkende website. Bestellingen worden conform afspraken geleverd.

Paar dagen vertraging (ivm levering uit Frankrijk)maar hierover telefonisch bericht gehad. Leuke persoonlijke attentie (kaartje) bijgesloten in verzend doos.

Altijd top.

Zoals altijd goed aanbod en snel thuis geleverd.

Prima levering

De bestelling was goed verpakt verzonden en van de bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden. De bestelde wijn nog niet geproefd, maar verheug me er al wel op.

top, top, top

heel veel kennis over wijnen, goede adviezen, vriendelijk en behulpzaam. de liefde voor de wijn en de winkel zijn in alles te voelen.

Vakmensen, super service en heel groot en mooi aanbod!

Vakmensen, super service en heel groot en mooi aanbod aan wijnen!

Snelle afhandeling

Snelle levering en vakmanschap

Topservice!

Was een foutje in de bestelling, maar dit werd snel en makkelijk opgelost!

Al bijna 30 jaar een vertrouwd adres

Al bijna 30 jaar een vertrouwd adres

Geweldig service

Bestelling correct en op tijd geleverd!

Super dat je per fles kunt bestellen

Mooi assortiment, ook veel keuze onder de 15 euro en per fles te bestellen. De wijnbeschrijvingen zijn goed en ook de recensies erbij helpen bij het maken van een goede online keuze.

altijd kwaliteit

heel goede webiste

Goed advies, heel goede website, zeer uitgebreid en gevarieerde keuze van de diverse wijnen.

Een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de aflevering

Alles goed gegaan. Van bestelling tot aflevering. Inclusief een handgeschreven kaartje met een reactie op de gekozen wijn. Dat voelt goed. Daarnaast levert Platenburg prima wijnen. Goeie winkel ook.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.