Goed, vriendelijk, vakkundig geholpen.

Goed, vriendelijk, vakkundig geholpen!

Zoals altijd fantastisch!

De twee aanbevolen wijnen pasten erg goed bij de gerechten. Voor de dessertwijn, die niet voorradig was, hebben we een goed alternatief gekregen. De service is de winkel is fantastisch, zoals we gewend zijn!

Topwijnen snel thuisbezorgd !

Lieve kerstgroet in de doos !

Keurig op tijd bezorgd. Leuke en attente persoonlijk boodschap toegevoegd. Heerlijke wijn.

Snel en optijd (voor de kerst) bezorgd. Leuke en attente persoonlijke boodschap in de doos gevonden. Uitstekende wijnen.

Fijn om heerlijke wijn thuis bezorgd te krijgen Met een vriendelijk kaartje erbij..

Goede bedrijf

Op tijd thuis , goede wijn. Toppers

prima wijn en op datum geleverd.

De wijn voor de kerst besteld. Kon precieze datum aangeven wanneer ik het wilde. Netjes geleverd.

Geweldige wijnkoperij!

Mooie wijnen, grote keuze, vakkundig advies en je wordt er heel goed en zeer vriendelijk geholpen, kom je niet vaak meer tegen. Aanbevolen !

Prachtige klassieke wijnen met een avontuurlijk randje. Op en top service.

Snelle service, Kwalitatieve wijnen, Bedrijf met lange familiehistorie

Al jaren kopen wij bij Wijnhandel Platenburg en zijn erg tevreden over het vriendelijke personeel en de bezorging We blijven er zeker komen en bestellen

Vriendelijke en prima service

Het was voor ons de eerste keer dat we bij Platenburg waren. Erg prettig geholpen ! We komen zeker terug

Snelle service en prima e-nail contact

Snelle service en een prima product

Uitstekende service. Stelt nooit teleur

Al een paar keer in deze zaak geweest, soms om een internet bestelling op te halen. Deze keer thuis laten bezorgen. Super snelle levering, oerdegelijke verpakking en een leuk handgeschreven kaartje erbij. In één woord: top!

Zoals altijd perfect

Je bestelt online, maar het voelt alsof je in de winkel staat. Alle info over de wijnen staan op de site. Je ontvangt meestal een leuk berichtje als je de wijn thuis ontvangt.

Helemaal goed

Wijn en bezorging zijn prima. Erg leuk zijn de ansichtkaarten met een persoonlijk bericht. Net alsof je toch even in een echte winkel bent geweest.

Prettig contact en vlotte levering.

Al vele jaren kocht ik mijn wijn bij een wijnwinkel die aangesloten was bij de samenwerkende wijninkopers Les Genereux. Omdat de eigenaar van die winkel vanwege pensionering gestopt is heb ik contact gezocht met Wijnkoperij Platenburg die ook aangesloten is bij de samenwerkende wijninkopers van Les Genereux. Het telefonisch contact met Platenburg was zeer aangenaam en besloot een aantal flessen, voor mij bekende wijn, via de website te bestellen. Deze werden de volgende dag correct geleverd.

terechte hofleverancier

Prima wijnen en correcte levering. Een uitstekende zaak en nu ook hofleverancier. Gefeliciteerd!

Professionele kennis op elk gebied

Schitterende zaak met gepassioneerde uitbaters. Verstand van wijnen en zeker met spijscombinaties. Kan bijna niet gebeuren dat je met een miskoop naar huis gaat. Is dit onverhoopt toch het geval mag de wij. Altijd teruggebracht worden

Uitmuntende service

Netjes geleverd en hand geschreven kaart was super.

Lekker makkelijk voor lekkere wijn

Zending kwam in twee delen 25 flessen maar alles verder prima en het gaat om de wijn en die is perfect bij platenburg

Zeer prettig

Altijd prettig om de winkel te bezoeken, helaas zal ik door mijn verhuizing meer digitaal bestellen. Ook de internetsite geeft bijzonder veel zinvolle informatie. Platenburg staat op nummer 1 om wijn te bestellen gezien het goede assortiment.

Altijd goed!

Kan niet beter! Aandacht en ze kennen je met je voornaam. En dat vind ik leuk!

altijd weer een top ervaring

snel en met persoonlijke aandacht. Altijd weer zo'n gezellig kaartje erbij

Zeer snelle levering. Mooie wijnen

Zeer snelle levering. Mooie wijnen

Heerlijke wijn

Goede snelle levering met een persoonlijke touch (kaartje)!. U hebt er een klant bij....

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.