En een persoonlijke groet erbij. Super leuk! Echte aanrader!
Beste Rens, Dank u wel🙏 voor de warme complimenten over de kwaliteit onze 🍷🍷.Leuk om te horen dat u een persoonlijke noot zo waardeert. We zien u heel graag terug. Misschien zelfs in onze hagelnieuwe wijnbar Proef. Fijne Kerstdagen en hartelijke groet, Lia Platenburg
Veel keuze uit verschillende top wijnen. Kom hier zeker vaker terug voor een mooie fles.
Beste Robbert, Fijn om te horen, u bent van ♥️e welkom. Als u ons toch met een bezoek vereerd, vraag dan ook eens naar onze eenvoudige, eerlijke wijnen in de betaalbare klasse. U zult meer dan verbaasd zijn over de verbluffend hoge kwaliteit. Hele fijne Kerstdagen ⭐️🎄💫, hartelijke groet, Lia Platenburg
Een bestelling via de webshop liep niet zoals het moest. PostNL had een fout gemaakt. Personeel van Platenburg loste het adequaat en erg snel op.
Beste Henk, De mensen van PostNL doen hun uiterste best om alles in deze drukke tijd rond te krijgen. Het is niet zo heel gek dat er dan wel eens iets mis gaat. Fijn dat we het achteraf toch naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We wensen u fijne Kerstdagen💫🎄⭐️ hartelijke groet, Lia Platenburg
Nogmaals top
Beste Cees, Uiteraard vinden wij dit altijd fijn om te horen, wij houden van tevreden klanten. Mocht u voor Kerst nog inkopen in het centrum willen doen, onze wijnbar Proef hanteert van 21 tot en met 23 december de openingstijden van de Wijnkoperij. We schenken dan ook een mini proeverij van de meest populaire 🎄🍷Kerstwijnen. Van ♥️e welkom! We wensen u mooie Kerstdagen, Lia Platenburg
Voorkeuren en beloftes website worden altijd gerealiseerd.
Beste Georg, “Geen woorden maar daden” hanteerden onze voorouders al, hoewel de voetbalclub toen nog niet bestond. Toch gaat er heus wel eens iets mis bij ons, maar we doen ons uiterste best om u de best mogelijke service te bieden. Mooi om hier te lezen dat u onze dienstverlening zo hoog waardeert. We wensen u mooie Kerstdagen🎄⭐️💫en hartelijke groet, Lia Platenburg
Duidelijke site , kon snel bestellen en er was een snelle levering, dus dik tevreden
Beste Ronald, We zijn heel blij dat u dik tevreden bent over de duidelijke site, het bestelproces en de vlotte levering. Dit alles opdat u snel en vlekkeloos uw favoriete wijnen in huis heeft. Hartelijk dank voor uw waardering! Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Fijne wijn. Goede service. Deskundig.
Beste Theo, Hartelijk bedankt voor de moeite die u nam om ons te beoordelen. Geniet vooral van onze fijne wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Heerlijke slagersgin van Van Linschoten. Snel geleverd. Prima ervaring. Aanrader!
Beste Michel, Slagerij van Linschoten is wereldberoemd in Rotterdam met zijn goede vlees. Maar ook de Rotterdamse slagersgin met een rup van authentieke vleeskruiden mag er zijn. Geniet van deze sublieme gin. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Het is altijd weer lekker snuffelen tussen de wijnen en het thuisbezorgen gaat perfect
Beste Cas, Als u toch weer eens aan het snuffelen bent in de Wijnkoperij, vraag dan eens of u in onze hagelnieuwe klimaatkamer mag rondkijken. Daar liggen de mooiste parels uit de Bourgogne, Bordeaux, Loire (Pouilly Fumé), Supertuscans ( IGT-wijne)uit Italië, prachtwijnen van Ridge en Kutch uit Californië, Riesling Grosses Gewächs-wijnen uit Duitsland, etc,etc., u kijkt uw ogen uit 👁👁! In de naastgelegen wijnbar kunt u zelfs van deze parels genieten 🤗🤗 met familie of vrienden. Hartelijk dank voor uw waardering, vriendelijke groet, Lia Platenburg
Makkelijk zoeken, ruim assortiment, scherpe prijs en snelle levering waarbij je de datum zelf kunt bepalen.
Beste Hans, Ook onze koning 👑 is het helemaal met u eens en bekroonde ons bijna 130-jaar oude familiebedrijf met het predicaat "Hofleverancier". Dank u wel voor deze 🔝Top-waardering! Geniet van uw aankopen en graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Very easy to order and the wine selection is extensive, delivery service is good too
Dear Solange, Woooow, your frendly words sounds like music 🎻🎹🎺🥁in our ears.Thank you very much. Enjoy our nice wines! Cordial greetings. Lia Platenburg
Bezorging punctueel en uitstekende wijnen.
Beste Raymond, Heel hartelijk bedankt voor uw waardering, goed om te horen dat ook de bezorging naar volle tevredenheid is verlopen. We maken ons op dit moment wel wat zorgen over de bezorging 🎁📦🚚🚚🚚🚚met de feestdagen in het vizier. Wanneer u voor de Kerstdagen een bestelling wil plaatsen, adviseren wij u dat zo spoedig mogelijk te doen in verband met de verwachte drukte rond de feestdagen. En voor nu; geniet vooral van onze uitstekende 🍷🍷🍷 hartelijke groet, Lia Platenburg
Al jaren mijn vaste wijnkoperij. Waarom? Voor ieder wat wils! Ben je beginnend in de wondere wereld van de wijn? Platenburg heeft dus ook heel veel mooie wijnen in de categorie tot een tientje! Maar niet alleen dat! Met een assortiment van een dikke 1000 wijnen, kun je het zo gek maken als je wilt. Nieuwe / oude wereld, prijsklassen, etc. Maakt niet uit. Kortom: een wijnzaak waar je hele leven mee kan groeien met toffe, spannende, uitdagende wijnen, waarbij je het zo gek kunt maken als je wilt. Met bovendien fijne mensen die je van goed advies kunnen voorzien!
Beste Marc, Wat heeft u veel moeite genomen om uw lovende woorden hier te uiten. Daar zijn we zeer mee vereerd! Fijn👌 ook dat u in uw sympathieke woorden ons jonge, energieke en vooral enthousiaste team benoemt. Dat zorgt voor volop nieuwe energie in ons bijna 130 jaar oude familiebedrijf. We hopen nog lange tijd ook uw "hofleverancier"👑te mogen blijven! Warme groet, Lia Platenburg
Wij komen al een aantal jaren bij Platenburg , eerst bij de ouders van Julian en nu bij hem en zijn jonge team. Altijd vriendelijk en professioneel. Groot assortiment en in een entourage die sfeer ademt.
Beste Ron, Wat fijn om hier te lezen dat u al vele jaren trouwe klant bent, daar houden we van! De Wijnkoperij bestaat inmiddels al bijna 130 jaar en inmiddels zijn we al een tijdje Hofleverancier👑. Goede wijn en fijne service zijn diep geworteld in het dna van de Wijnkoperij. We hopen u nog lange tijd te voorzien van onze 👌uitstekende 🍷🍷. Hartelijke groet van de oudere generatie! Ger en Lia Platenburg
Helaas gaat de bezorging via Post Nl heel stroef. Wordt later bezorgd dan aangegeven
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw compliment over onze Wijnkoperij. Heel jammer dat de bezorging van PostNL heel moeizaam verloopt. Wij hebben daar echter zeer beperkte invloed op. Ondanks het feit dat de bezorgers hun uiterste best doen hebben ook zij op dit moment te maken met de drukte richting de feestdagen en het slechte weer helpt ook niet.🌨❄️☔️ Gelukkig is de wijn prima, als vanouds. Geniet er van! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Wij zijn geen wijnkenners bij jullie staat duidelijk beschreven wat voor wijn en voor waar bij . En snelle levering Bedankt lia Thompson
Beste naamgenoot Lia😊, Wat leuk een prachtige beoordeling hier te lezen van een naamgenoot. U verontschuldigt zich geen wijnkenner te zijn en gelijktijdig is dit de reden dat u bij ons terecht bent gekomen. Dat alleen al zien💃 wij als een geweldig compliment, 🙏🙏 Het is zo vreselijk leuk om achteraf te horen dat we goed geadviseerd hebben om een etentje, diner of evenement tot een wervelend succes te maken met onze 🍷🍷. Warme groet van deze Lia
Heerlijke wijnen voor elke beurs. Goede adviezen. Levering altijd punctueel.
Beste Ellen, Heel hartelijk bedankt voor uw warme 🔥woorden! Wij zijn heel blij dat de levering via Post-NL zo punctueel verloopt maar met de feestdagen in het vizier en het regenachtige weer maken we ons wel wat zorgen. Ons advies voor de komende tijd is dan ook bestel uw 🍷📦🎁tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Geniet van alle heerlijke wijnen! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goede ervaring
Beste Diederick, Goed om te horen dat uw levering keurig op tijd is aangekomen. Met deze bizarre🌧☔️weersomstandigheden kan het soms wel eens anders lopen. De bezorgers doen hun uiterste best maar hebben ook last van dit slechte weer. Geniet van uw aankopen! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Eigenlijk koop ik sinds mijn interesse in wijn weer is aangewakkerd vrijwel nergens anders wijn meer. Het aanbod is geweldig - de persoonlijke omgang van ieder die er werkt en aanwezig is, is vriendelijk, bekwaam, en meedenkend. Af en toe een mail van Koen die me een nieuw binnengekomen wijn aanraadt - beter kan je t echt niet krijgen. Een cuvee abonnement EN een nieuw proeflokaal, dit is DE plek voor wijn in Rotterdam.
Beste Thomas, Dank u wel voor uw trouwe klandizie, daar zijn we heel erg blij mee. De mooie complimenten voor onze mensen waarderen wij zeer en geven we door aan het hele team. Heel hartelijk bedankt 🙏voor de moeite die u nam om hier uw waardering uit te spreken. Heel graag tot ziens bij wijnbar ‘Proef’ of anders in de Wijnkoperij. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Mooi wijnwinkel met goede wijnen, alles geleverd volgens afspraak. Mensen die in het winkel werken zijn beetje nors, dus je voelt niet altijd welkom. Daarom bestel ik vaak online.
Beste L., We schrikken hier wel behoorlijk van, doorgaans krijgen we positieve berichten over de benadering van onze klanten. We hebben geen verklaring voor het feit dat u niet vriendelijk te woord bent gestaan. Intern zullen we dit zeker met onze mensen bespreken. Gelukkig 🍀 bent u zeer te spreken over onze wijnen, die spreken voor zich. Toch hopen we dat u nog eens over de drempel stapt om onze mensen een tweede kans te gunnen. Van harte welkom. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Bestelling zonder problemen, levering volgens afspraak. Zoals je het wilt hebben.
Beste Nicole, Fijn dat alles, zelfs vanuit Portugal, uitstekend is verlopen. Heel hartelijk bedankt voor uw fijne waardering! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Klantvriendelijk, goede wijnen.
Beste N.C., Hartelijk bedankt voor uw korte maar krachtige waardering. Dit hier te lezen rondom ons 129 jarig jubileum doet ons veel plezier, zeker met het 👁 op de toekomst. We zien u heel graag weer terug. Geniet van onze goede wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Zeer mooi assortiment, goed geprijsd, zeer goede service kennis van zaken, snelle levering
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor uw fantastische waardering, daar doen we het voor! Op deze wijze blijft voor u over te genieten van onze heerlijke wijnen🍷🍷. Heel graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Prima service alleen de kurk van de fles was wat uitgedroogd dus was lastig om hem uit fles te krijgen. Voor de rest lekkere port
Beste Marnix, U moet er wat voor over hebben💪 om aan het ware genieten toe te komen van The Port of Rotterdam😋. Fijn dat u aangeeft dat de port in de smaak gevallen is. Dat horen we steeds van onze klanten sinds 1990 toen we deze port op de markt brachten ter ere van het 650-jarig bestaan van de stad. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Ik was bij Platenburg terecht gekomen omdat ze en rode Floc hadden. Overal elders zag ik alleen witte Floc. Dus besteld en betaald èn een bevestiging gekregen. Uiteindelijk kreeg de jarige toch een witte Floc. Ik was niet bereikbaar toen ze me berichtten dat de rode Floc er niet was, maar ze hadden de bestelling niet moeten bvestigen terwijl ze niet gecontroleerd hadden of de rode Floc er wel was. Verder wel een duidelijke site.
Beste Simone, We kunnen niet anders zeggen dat we het volmondig met u eens zijn, dit had niet mogen gebeuren. Echter omdat we u niet konden bereiken en de datum van de jarige in zicht kwam hebben wij gemeend om dan toch maar de witte Floc te verzenden. Onze oprechte verontschuldigingen voor deze misser. Dank u wel voor uw reactie, hier leren wij ook weer van. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.