Pluspunten

Vakkennis, kwaliteitsniveau, en plezierig contact

Pluspunten

Grote keus en altijd een wijn te vinden die ik zoek. De jaarlijkse proeverij help daar goed bij. Ook vaaknaantrekkelijke aanbiedingen.

Pluspunten

Geweldig assortiment heerlijke wijnen voor een prima prijs/kwaliteits verhouding. Vakkundig advies voor wijnen bij menugangen. Snelle levering.

Pluspunten

Het ruime assortiment, deskundig advies en de lekkere wijnen. Ook een bezoek aan de winkel is een feest. Verder pluspunt is dat de wijnen online per fles te bestellen zijn.

In ons geval laat de bezorging via PostNL het soms afweten.

Pluspunten

Alleen maar positieve ervaringen. Door een fout bij PostNL leek mijn laatste bestelling vertraging op te lopen. Door de super service werd mijn bestelling door Platenburg bij PostNL opgehaald en bij me thuis bezorgd. Klasse.

Pluspunten

goede wijnen, prima bezorging!

Pluspunten

Goede wijnhandel met kennis van zaken. Prijs - kwaliteit is dik in orde. Vriendelijke eigenaar die goed advies geeft. Online bestellingen verlopen zonder probleem.

n.v.t.

Pluspunten

Topwijnen voor goede prijzen

vaste klanten " spaarprogramma "

Pluspunten

SUPER transparant en snelle levering, flexibel in oplossingen, TOP. Geen woorden maar daden.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie biologische wijnen die ik nergens anders weet te vinden en graag cadeau doe of combineer met een maaltijd voor familie of vrienden. Kortom unieke producten !

Pluspunten

Mooie website en goede levering.

Pluspunten

Altijd krijg ik een uitstekend advies. Ze weten hier precies van welke wijn ik hou. Daarnaast is het een mooie winkel. En niet onbelangrijk: goede prijzen. Ik ben fan.

Pluspunten

personeel heeft verstand van zaken en geeft goed advies. Je wordt erg vriendelijk geholpen.

Pluspunten

goede raadgevingen goede vakkennis aangename bediening goede bezorging aan huis

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

snelle en correcte levering van een heerlijke wijn

Pluspunten

Lekkere wijn prima levering

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.