Prima service alleen de kurk van de fles was wat uitgedroogd dus was lastig om hem uit fles te krijgen. Voor de rest lekkere port

wel geleverd, maar niet wat ik had besteld

Ik was bij Platenburg terecht gekomen omdat ze en rode Floc hadden. Overal elders zag ik alleen witte Floc. Dus besteld en betaald èn een bevestiging gekregen. Uiteindelijk kreeg de jarige toch een witte Floc. Ik was niet bereikbaar toen ze me berichtten dat de rode Floc er niet was, maar ze hadden de bestelling niet moeten bvestigen terwijl ze niet gecontroleerd hadden of de rode Floc er wel was. Verder wel een duidelijke site.

Altijd vriendelijk en mooie wijnen

Grote keus, goede service maar slordiger

Na tien jaar een negen of tien , dit jaar wat minder. Twee keer een wijn die over datum was, in twee verzendingen een wijn die ik niet besteld had. Jammer, want de verwachtingen zijn hoger. Als je belt wordt eea weer soepel gecorrigeerd. Maar dat moet niet nodig zijn. De laatste keer was een wijn die vervangend was duidelijk ‘over datum’. Ik heb dat ook gevraagd toen. “Maar nee, natuurlijk niet”… en tóch… Geen plaatsing bij reviews!

Alles wat heb ik besteld is op tijd gekomen. Toppers . Goede kwaliteit.

Prima en betrouwbaar

Mooie wijnen fijne zaak!

Klasse wijnen in een vriendelijke sfeer

Platenburg heeft een rijke collectie tegen aanvaardbare prijzen met een prettige informele winkelsfeer. Kortom, klasse!

Fantastische wijnen en goede service

Idem

Altijd kundig en vriendelijk met een mooi assortiment

Zie boven

Snelle levering, mooi assortiment

Een mooi assortiment. De wijn van Luis Seabra die ik zocht was op voorraad en werd snel geleverd!

Top cadeau en goede service

Wijn abonnement als cadeau verstuurd. Service was top en snelle levering. Mijn vriendin vond de gekozen wijnen heel lekker

Graag iets meer attentie!

Als je weet wat je koopt, kan een wijn leverancier niet veel verkeerd doen. Althans dat denk je. Deze leverancier doet dat echter wel. Ik had de wijnen besteld om op vrijdag te leveren en zij leverden de eerst komende mogelijkheid. Gelukkig is het goed gekomen. Maar volgende keer graag iets meer attentie?

Ik heb 2 flessen wijn cadeau gedaan, dit was gemakkelijk te bestellen en er was een snelle levering. Ik ben tevreden.

Gewoon goed !

Eenvoudig bestellen, goede prijs en snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit wijnen

Tevens goede service bij problemen met bestelling. Erg fijn!

Alles klopt

Vriendelijk personeel, vakkundig, snelle bezorging. En heerlijke wijn.

Service en wijn zoals het moet zijn

Ik bestel al enige jaren regelmatig bij Platenburg, meestal het wijnpakket van de maand De levering gaat altijd probleemloos en de wijnen zijn vaak weer een aangename verrassing Het maandpakket geeft je de mogelijkheid om zeer afwisselende wijnen te proberen en dat bevalt mij uitstekend Kortom : ga zo door !

Mooie wijnen en snelle service

Prettige en deskundige bediening, of liever: keuzeassistentie.

Fijne site, super snelle bezorging

Goede spullen, snelle service

Snelle en goede levering!

Vrijdagmiddag besteld. Zaterdagochtend ontvangen

Precies dat geleverd wat ik besteld had en ook nog snel

Goeie zaak

Topassortiment en Topservice

Altijd weer een feest als er een doosje van Platenburg afgeleverd wordt.

Heel goed geregeld.

Snel gebracht en leuk een persoonlijk kaartje erbij.

De wijn en de mensen erachter zijn top!

Niet alleen mijn bestelling, maar ook een wijziging in bezorgdag, is weer uitstekend geregeld.

Goed en snel

Eenvoudig bestellen, simpel betalen en snelle levering voor een goede prijs.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.