Koop hier al jaren uistekende wijnen.

Mooi familiebedrijf waar ik al jaren koop. Door een verhuizing naar een geheel ander gedeelte van het land kom ik nog zelden in de winkel, maar tegenwoordig gaat online bestellen ook zo eenvoudig. Voor Rotterdammers en omgeving is deze zaak niet te missen!

Toen wijn niet uit voldoende voorraad leverbaar bleek, werd ik meteen gebeld om te overleggen.

Heerlijke gin

Bij Wijnkoperij Platenburg kun je Slagers Gin kopen, cadeautje voor mijn man. Pakket was lang onderweg (drukte bij Post.NL), ik had contact gezocht met Platenburg hierover. Wat een fantastische medewerkers en goede service! Gelukkig werd het pakket na ruim een week nog bezorgd en heb ik dat ook laten weten. Kreeg ik ook zo’n leuke reactie. Wij rijden er binnenkort naartoe om de winkel te bezoeken omdat het contact zo goed was en je er ook mooie wijnen kunt kopen.

Webpage in English and payment system needs to improve

The variety of wine and champagne is great. And Koen reply me very promptly about our request. The webpage for non english speaking is very difficult to purchase with them and the way of payment it is more difficult. I have already 3 times payment and I am not sure if I will get what I ordered. Via IDEAL, via Paypal(confirmed payment) and Wire transfer to their bank account. We will see how it works in the coming days.

Geweldig!

Na een avond in de wijnbar naast de winkel heb ik daarna nog op een andere dag wijn gehaald . Leuke mevrouw die mij met kennis van zaken en wijn bij stond om de juiste keuze te maken. Daarna een bestelling gedaan en thuis laten bezorgen. Heerlijke wijnen en heeeeeeel veel keus.

Goede wijnen, snel in huis!

Betrouwbare leverancier

Nemen zelf contact op bij leveringsproblemen

Professioneel

Zeer kundig Mooi assortiment

Bijzondere wijnen voor een eerlijke prijs

Bij wijnkoperij Platenburg slagen ze er goed in een assortiment aan te bieden waarbij je een klein beetje meer betaalt voor veel meer kwaliteit.

Vakkundig personeel

Veel kennis aanwezig bij het personeel

Inspirerende maandinfo en aanbiedingen; scherpe prijs/kwaliteit en uitstekend advies; ter zake meer dan kundig. Ik kom er met plezier geld uitgeven voor mooie wijnen.

Geweldige wijnen

Geweldige wijnen elke keer weer verassend en dan nog een top service erbij!

Goed advies

Mooie selectie van wijnen online bestelling is simpel, bezorging aan huis

De bezorg datum was lastiger om goed te matchen. Uiteindelijk een dag later mogen ontvangen.

Geweldige service!

Een mooie handgemaakte kwispedoor besteld (voor weinig!). Omdat verzenden van zo'n breekbaar ding een beetje spannend is werd er keurig contact met me opgenomen om een afspraak te maken met bezorging door eigen chauffeur. Zonder extra kosten! Geweldige service en communicatie. Bedankt!

Snelle levering & goede keuze online

Heel prettige ervaring en goede uitleg

Heerlijke wijnen en fijne mensen.

Klantvriendelijk.met kennis van zaken

Team Platenburg staat altijd klaar voor een goed wijnadvies in een gezellige sfeer.

Goed verpakt en leuk kaartje erbij

Snel verzonden en zeer tevreden met mijn bestelling. Er zat ook een vriendelijk kaartje bij, leuk.

Snelle goed verpakte levering

Alles volgens afspraak met een persoonlijk bericht, dat maakt de beleving nog mooier.

Een schat aan wjn

Mijn eerste keuze als ik wijn zoek. Ongekende keuze en waardevol advies. Onberispelijke service.

Geweldige wijnen, persoonlijke service is top!

Zeker een aanrader. De wijnen zijn geweldig en de service is persoonlijk en goed!

Excellente wijn en service

Altijd mooie producten voor een goede prijs. Prima service.

Originele wijnen en vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen en heerlijke wijn gekregen. Een echte mooie wijnwinkel!

Kennis van zaken, klantgericht en komen afspraken na.

Kennis van zaken, klantgericht en komen afspraken na.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.