Goede wijnen en snelle levering. Of gewoon langsgaan in de winkel, dat is nog veel gezelliger en leerzamer.

Vlotte levering

Van bestellen tot drinken perfect.

Prima website, goede prijs en kwaliteit en een snelle bezorging. Kortom, goed adres om goede wijnen te bestellen.

Fijne zaak met deskundig personeel

Ik koop iedere maand de wijnen uit de wijnspecial en ben nog nooit teleurgesteld. Het personeel is aardig ter zake kundig .

Altijd perfecte levering.

Wijnkoperij Platenburg heeft een uitgebreide selectie wijnen met een duidelijke omschrijving en een snelle perfecte levering. Beetje jammer dat ik met mijn laatste bestelling twee dagen te vroeg was.........; twee dagen later was mijn bestelde wijn in de aanbieding.

Fantastische biologische wijnen.... Veel vakmanschap als je om advies vraagt!

Fantastische biologische wijnen.... Veel vakmanschap als je om advies vraagt!

Heerlijk

Altijd leuk om de website te doorzoeken op mooie wijnen. Interessant te lezen waar de wijn vandaan komt en wie het maken.

Prima wijnen

Altijd keurig afgeleverd

Snel geleverd en voldeed aan beschrijving en verwachting!

Lekkere wijn/goede service

Drink 90% alcoholvrij en behoud toch het plezier van lekkere wijn drinken mede dankzij jullie.

Bestellen ging eenvoudig, snelle bezorging

Wat een fijne wijnwinkel....

Zoals altijd wordt ik weer enorm fijn geholpen door de zeer kundige medewerkers. Mooie en fijne winkel, goed en ruim assortiment en top geholpen.

gaat weleens wat mis

Heel vaak gaat er bij de levering van met name cadeautjes en cadeauverpakking iets mis. Nu ook weer en op mijn mail geen reactie.

Deskundige en vriendelijke wijnverkopers

Het familiebedrijf Platenburg heb ik leren kennen als deskundige, betrokken, gastvrije en vooral vriendelijke mensen. Passie voor wijnen gecombineerd met het delen van kennis maakt dat het voor mij een adres is waar ik graag weer terugkom.

Hoge kwaliteit, kennis van zaken.

Heerlijke wijnen en snelle bezorging!

Positief, ik kan er niet anders van maken! Zou ik ook niet willen..

Super service

Altijd vriendelijke medewerkers. Goed geadviseerd . Bij bestellen een snelle levering .

Top wijnseller

Snelle levering, wijn in goede verpakking geleverd. Top!

Ik had 2 x Cantemerle besteld. Was nog maar 1 voorradig, maar heb een prima alternatief aangeboden gekregen.

lekkere wijnen met een beschrijving die perfect klopt!

Ik heb 8 verschillende wijnen besteld voor een wijn-spijs-pairing, en de beschijvingen waren zo goed, dat het 8 keer een perfecte match was. Komplimenten voor de proefnotities, hier heb je echt iets aan! Alles werd trouwens ook snel en soepel geleverd...

Erg fijne zaak, goed geholpen en heerlijke wijn meegenomen!

Jammer

Ginpakket werd na 2 dagen geleverd. De geschenkdoos was beschadigd en zat onder het stof. Gezien de tijd, was het voor mij niet mogelijk te ruilen. Via de mail heb ik wel een melding gedaan waarop geen reactie is gekomen. Dit vind ik niet oké.

Kwaliteit in wijn en klantgerichtheid

Ik koop altijd een nieuw wijntje en daarbij vertrouw ik op de kennis van Platenburg.

Heerlijke wijn

Goed adres om lekkere wijn te bestellen met altijd een persoonlijke groet.

Goede service, prettig telefonisch overleg.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.