Super snel, een een goede prijs

Super snelle service en prijs kwaliteits verhouding helemaal goed

Levering precies op tijd door vriendelijke behulpzame chauffeur

Mijn man had zelf deze verlengde kist uitgezocht, omdat hij veel goedkoper was dan bij de uitvaartonderneming, die extra kosten berekende. Na het overlijden hebben we de kist online besteld en gevraagd om deze pas 2 dagen voor de crematie te leveren. En zo gebeurde het ook.

Goede en snelle service.

Na contact te hebben gehad met de leverancier, over het bestelde produkt, heeft de leverancier een goede en snelle bezorging geplaatst naar het juiste adres. De naaldhouten kist zag er heel mooi uit..zoals op de afbeelding op hun website.

Top geregeld zonder onnodige kosten

Netjes van tevoren gebeld voor levering.

Fantastisch en hartverwarmend

Ik ben vol lof over de manier hoe jullie met mij omgingen het kan niet beter en vlotter fantastisch zeker aan te bevelen aaneen ieder ga zo door. hartverwarmende groet van der Marel

Correct en snel

Binnen 10 minuten geregeld en bezorgd. Prijs /kwaliteit zeer aan te raden!

Goed,betaalbaar, snelle levering, stijlvol

Goedemiddag, Na mijn bestelling via internet kreeg ik binnen een paar minuten een telefoontje om de leverings details te bespreken. De kist werd de dag erna op het afgesproken tijdstip geleverd door een heer in pak met een nette zwarte bus die geschikt was voor rouw vervoer. Samenvattend een goede ervaring in nare omstandigheden

Goed geregeld, nette respectvolle aflevering.

Heel prettig om dit zo van huis uit te kunnen regelen. Alles werd netjes geleverd en wij vonden het prettig ook de mijn man zelf in de kist te doen.

Super service, nog geen klachten gehoord van opa (rust in vrede)

super geregeld

Fijne communicatie, super goed geregeld. Heel fijn om in deze hectische tijd op een bedrijf te kunnen vertrouwen dat ook zorgt dat ze alles doen wat ze zeggen. Dank voor jullie zorg.

Discreet ,snel en goede prijs-kwaliteitverhouding

De aflevering vd kist was discreet. Toch kon je echt wel zien dat er een doodskist afgeleverd werd.Er was een zwart kleed wat er pas overheenging toen de kist op het karretje was. Ik zou er een onopvallendegrijze hoes omheen doen en met hoes en al uit de auto trekken. We werden vantevoren gebeld dat de kist in aantocht was. Prima.

Prima, snel geregeld, mooie kist

Prima, snel geregeld, mooie kist

Mooie kist, fijne service.

Mooie Amerikaanse kist voor een zeer nette prijs! Snel geleverd, vriendelijke mensen aan de telefoon. Wel een paar kleine beschadigingen bij aankomst.

Prima geregeld. Netjes op tijd gebracht.

zie boven

keurige levering

prettige communicatie

De helft goedkoper en je hoeft zelf niets te doen!

Ik had eerst mijn twijfels, want ik dacht dat de kist bij mijn thuis afgeleverd zou worden, maar het werd keurig bij de begrafenisondernemer gebracht. Na de online bestelling werd ik nog even gebeld dat alles in goede orde was ontvangen. Dat was erg fijn, want je hebt toch een beetje angst dat het niet op tijd aankomt of zo. Het is natuurlijk geen cadeautje wat je besteld. Ik kan het iedereen aanraden om het zo te doen, want een begrafenis/crematie is al een prijzige aangelegenheid. Dus al met al, veel lof voor uitvaartkistenwinkel.nl!

Erg tevreden

Betaalbaar, zeer snelle levering , En unieke kist gevonden op jullie site . Heel betaalbaar ook en heel gemakkelijk online te bestellen en zeer snelle levering. Wat wij heel fijn vinden.

Snelle levering en goede comnunicatie

Prima kist en geen stress door duidelijkheid in communicatie verkoper. Kussen gewenst voor betere ligging

Uitstekend en professioneel!

Ik moest voor mijn oma een kist bestellen en koos hiervoor eens een kijkje online te nemen, want de kisten die je via de meeste uitvaardondernemers kan kiezen vind ik zo standaard. We hebben uiteindelijk gekozen voor de Amerikaanse kist voor 699,- euro. Nu lag de website eruit en de kist moest eigenlijk zo snel mogelijk op locatie zijn. Gebeld en er werd zo empathisch op gereageerd en mee gedacht dat ze direct al de kist voor mijn oma gingen brengen. Vervolgens had ik zelf een aantal afspraken om de uitvaart te regelen en heb achteraf de betaling kunnen doen. Deze directe aanpak had ik totaal niet verwacht en heeft mij heel veel zorgen ontnomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik wil iedereen die bij uitvaartkistwinkel.nl enorm bedanken voor het meedenken en alles wat er bij kwam kijken! Enorm bedankt nu kunnen wij een mooie uitvaart houden in de stijl en mijn oma belangrijk vinden. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, heel fijn! Met hartelijke groet, Familie Mulders

snelle levering mooie kist

Mede door de krematie een zo millieu bewust mogelijke eco kist gezocht. Blank naaldbomenhout. Mooi afgewerkte buiten en binnenkant. Ook nog €400 goedkoper dan de goedkooste kist die de uitvaartvereniging kon aanbieden.

Niet evident om dit op internet te kopem

Zeer vlotte afhandeling goed telefonisch contact Regelde alles met begrafenis onderneming. Het product was even mooi als op de foto de begrafenisondernemer bood de kist aan voor het dubbele.Ik zou wel de bestelling veranderen want een doodskist in een mandje stopen doet heel vreemd aan maar ondanks ons grote verdriet hebben we er ook om moeten lachen.

Snel, goed geregeld

Goed geregeld. Zij werken communicatief klantgericht en vriendelijk

Zelfs bij nacht en ontij zeer professioneel geholpen.

Zelfs laat in de avond en vriendelijk en behulpzaam antwoord. Dat heb je nodig in situaties waar je liever niet te vaak in zit. Snelle levering en een mooie kist. Dit ontzorgt!

Snelle vlotte levering

In de nacht besteld, in de vroege ochtend contact gehad over het lever moment. Vorige keer was het binnen 1 ½ uur. Nu duurde het wat langer maar op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke nette medewerker. Goede uitleg. Zeer tevreden.

Duidelijk, transparant en klantvriendelijk.

Portsmuiden 14

1046AJ Amsterdam

Over Uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel.nl levert topkwaliteit uitvaartkisten voor de laagste prijs aan nabestaanden, uitvaartverzorger en andere afnemers. De meest goedkope uitvaartkist bestelt u bij Uitvaartkistwinkel.nl. In alle rust, in uw eigen omgeving kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Bekijk ons gehele assortiment of neem gerust contact met ons indien u aanvullende vragen heeft.