Pluspunten
In een prachtige/plechtige wagen bezorgd. Chauffeur was keurig gekleed en condoleerde ons. Zeer waardig bezorgd!!
VerbeterpuntenZelf hadden we gedacht dat zo'n kist dan in een wit bestelbusje zou komen en in een doos (zoals we op internet gewend zijn). Nu stonden we ineens met een kist voor de deur waarbij het leek alsof de dode er in zou hebben kunnen liggen. Wellicht eerst even van te voren met klant bespreken HOE deze de kist bezorgd wil hebben, openlijk, of wellicht anoniem met een doek eroverheen, zodat de buren niet hoeven te zien wat het betreft Dit zou dan wel natuurlijk veel minder waardig zijn, dus u begrijpt, bestellen via internet was ook voor ons wel even wennen. Hoe U het ook aanlevert, U deed het goed, toch was het voor ons "ongewoon"! Maar toch ben ik ook wel blij een taboe te hebben doorbroken.
Geachte mevrouw, Dank voor uw feedback. Wij trachten de uitvaartkist altijd zo anoniem mogelijk te bezorgen, maar zonder afbreuk te doen aan de waardigheid. Onze medewerker zal eerst altijd aanbellen en bespreken waar de uitvaartkist geplaatst moet worden. Nogmaals dank voor de mooie woorden! Jan-Jaap Palma
Pluspunten
Hele nete service..
VerbeterpuntenGeen..
Beste Jimmy, Dank voor de prachtige 10! Jan-Jaap Palma
Pluspunten
Zeer correcte en snelle communicatie
VerbeterpuntenNiks
Beste, Dank voor uw mooie beoordeling. Met oprechte groet, Jan-Jaap Palma
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijke medewerker.
Pluspunten
Keurige aflevering, respectvol
Pluspunten
Op mail werd zeer snel en deskundig gereageerd op een vriendelijke en behulpzame manier. Ik ben meer dan tevreden!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Men houd zich aan de afspraken. Op zondagmorgen werd de kist gebracht. Zeer concreet en prettig te woord gestaan. De kist was zeer mooi afgewerkt. En een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zal een ieder dit bedrijf aanraden. De kisten bij een uitvaartbedrijf zijn best duur en dit is prima via internet te regelen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt. Bedankt voor de service.
Beste relatie, Dank voor de 9 en de prachtige mooie woorden! Ook zeer fijn dat u ons zal aanbevelen; dank. Oprechte groet, Jan-Jaap Palma
Pluspunten
Zeer nette behandeling. In het bijzonder de chauffeur Door familie op de hoogte van Uw bedrijf gesteld Hier heeft U op 20 Jan. Ook een kist in Drachten gebracht
Geachte heer/mevrouw, Dank dat u ons wederom in vertrouwen heeft genomen door ook de tweede uitvaartkist binnen de familie te mogen leveren; Dat is op zich al een compliment, maar de complimenten die wij ook deze keer weer ontvingen maken dat wij zo gemotiveerd zijn! Jan-Jaap Palma
Pluspunten
Telefonisch werden we goed geholpen en de levering was ook netjes op tijd.
VerbeterpuntenWe wilden een zwarte kist maar telefonisch werd ons mede gedeeld dat die er niet meer was. Daarna vroegen we om een rode kist maar die was er ook niet meer voor die dag. Beide kleuren stonden wel als beschikbaar op de website.
Beste Merel, Dank voor uw beoordeling en feedback. De uitvaartkist in het zwart en in het rood worden speciaal gespoten en hebben daardoor een levertijd van 24 uur. De witte uitvaartkist staat altijd op voorraad. Dit is inmiddels aangepast op de website zodat dit ook direct zichtbaar is. Jan-Jaap Palma
Pluspunten
Alleen maar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer nette kist ontvangen voor keurige prijs. Super snelle levering, communiceren snel en netjes. Ik zou zeker een volgende keer weer een kist hier bestellen, waarom 2x zo veel betalen als dat niet nodig is???
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Alles heel snel en netjes geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Razendsnel, gepaste, vriendelijke en keurige levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijn contact. Snelle levering. Laagdrempelig.
Pluspunten
Prima, snelle levering en keurig contact.
Pluspunten
Fijne communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenKist even uitzuigen voor aflevering...
Pluspunten
goede kwaliteit en leverbetrouwbaarheid
Pluspunten
Alleen maar lof! Uitstekende service en kwaliteit, voor een lage prijs.
Pluspunten
zeer goede communicatie. houden zich aan de afspraken
Pluspunten
Na bestellen werd ik binnen 30 min terug gebeld. Daarna nog een keer voor de tijd van levering. Keurig netjes afgeleverd. Bezorger keurige man gaf ons een hand controleerde ons hielp met uitpakken en legde alles uit Het was voor ons de 1 keer dat wij dit zo bestelde. Het scheelt gewoon een hoop geld.
VerbeterpuntenHeb ik niet,
Portsmuiden 14
1046AJ Amsterdam
Uitvaartkistwinkel.nl levert topkwaliteit uitvaartkisten voor de laagste prijs aan nabestaanden, uitvaartverzorger en andere afnemers. De meest goedkope uitvaartkist bestelt u bij Uitvaartkistwinkel.nl. In alle rust, in uw eigen omgeving kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Bekijk ons gehele assortiment of neem gerust contact met ons indien u aanvullende vragen heeft.