Ontgoocheld

Toetsenbord werkt maar deels, was nochtans de duurdere versie. Geretourneerd en nu afwachten of het goed komt.

Een heel tevreden klant!

Ik koop al jaren mijn computers bij jullie en ben altijd heel tevreden.

Pc is ok, maar beantwoord niet aan de omschrijving

Pc is ok, maar beantwoord niet aan de omschrijving

Uitstekend Mijn pc had het begeven , dus een mailtje naar tweedehands laptop . Waar ik nog vlug reactie kreeg met uitleg en eventueel de herstelkost. Was voor mij iets te veel , dus heb ik een andere besteld. Na ontvangst gezien dat ik verkeerd had besteld . Dan gevraagd of ik deze kon omruilen en Dat was geen probleem. Dus met de auto naar de winkel , waar ik zeer goed werd ontvangen en de nodige uitleg kreeg wat voor mij het best paste. Deze dan besteld en een paar dagen later ontvangen. Mijn dank daar voor Een tevreden klant

vlugge en correcte afhandeling van twee bestellingen.

Twee afzonderlijke bestellingen, (twee facturen) werden in één doos verstuurd. De transportkosten werden onmiddellijk terugbetaald.

Geweldig!

2dehands laptop gekocht, HP Elitebook 745 G6. Super te vreden snel geleverd, zeer goed verpakt. Heel netjes en proper toestel, werkt en een droom. Dikke merci, tweedehands laptop.

Laptop en PC zien er nog goed uit.

Windows 11 werkt (tot nu toe) veel sneller dan 10 maar de instellingen zijn wel moeilijker te vinden want alles ziet er een beetje anders uit. Moeilijk gaat ook zeggen ze.

Perfecte PC

Veel beter in orde dan ik had verwacht. Eén klein minpuntje. De specifieke drivers voor de Video chip (AMD) waren niet geïnstalleerd waardoor het ding af en toe crashte. Heb Lenovo Vantage op het ding gezet zodat die op zoek kon naar de juiste drivers en dat heeft het probleem opgelost. Een minder tech-savvy gebruiker had jullie wel geld gekost vrees ik. Want die had het ding terug gestuurd na de 2e blue screen.

uitstekende leveringsservice en goed product

zeer tevreden

Supernelle levering, prima product!

Uitstekende Dell laptop, maar de batterij is zwak punt

Wij kochten een tweedehands laptop van Dell eind september 2024. Deze werd door mijn zoon, student aan Vives, dagelijks gebruikt. We zijn nu half februari, nog geen 6 maand later, en de batterij houdt het amper een uur vol en is dan leeggelopen. Dat is een spijtige zaak, want een batterij valt niet binnen de garantie, natuurlijk. Zelf een nieuwe batterij gekocht online voor 40 euro, en zelf erin geplaatst. Voor de rest zijn wij heel tevreden over de laptop.

I Received it as demand

Fast delivery. Suitable guarantee. reasonable price.

Kwaliteitsvolle refurb producten

Snelle levering, duidelijke website. Ook het aangeven van de staat van het product is zeer handig. Ik bestelde een Lenovo laptop van rond de 250 euro en ben zeer tevreden. Ideaal toestel om schoolwerk of wat dan ook op uit te voeren. Werd geleverd met installatie van Windows. De OBE (out of the box experience) was al uitgevoerd. Maar dat is niet zo'n groot probleem.

SUPER

Snele levering!!

Goeie laptops, goeie service

Onlangs mijn derde laptop gekocht omdat ik van mijn vorige twee uiterst tevreden was. Er was een software probleem bij het opstarten van de laptop maar de service heeft dit vlug opgelost. Een tevreden klant.

top laptop en snel geleverd

laptop ziet eruit en werkt als nieuw! Ten zeerste aanbevolen!

Snel en correct

Snelle en correcte bestelling en levering, alles viel heel goed mee

Super netjes product, tweede hands maar ziet er uit als nieuw!

Heb iPhone refurbished gekocht ,ziet eruit als nieuw. Levering duurde wat lang. Ik raadt deze winkel zeker aan.

Great service Great laptop

I had some serious questions that I needed to answer, but these guys were great. All answers were provided in a quick time. The laptop was delivered in 24 hours. I now have a fast effective work tool.

De rest nog installeren

To the point info en vlotte afhandeling

Vlot gevonden wat ik zocht aan een eerlijke prijs.

Toestel zoals beschreven

Ok

Degelijk volgens beschrijving

Een mooie deal voor een toestel dat volledig voldoet aan de beschrijving.

Een grote keuze en altijd een goede service

Ben reeds jarenlang grote voorstander van tweedehands materiaal zeker desktopcomputers en laptops, hier krijgt u natuurlijk niet het laatste nieuwe uit de markt maar wel kwalitatieve producten die nog jaren meegaan

Uitstekende levering!

De laptop beantwoord volledig aan onze verwachtingen.

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!