Ik werd goed behandeld en geholpen.

Kwam heel snel aan. Zeer aangename mensen goeie klanten service.

Heel snelle levering, laptop zat heel stevig verpakt. De laptop werkt uitstekend. Aanrader om hier te bestellen.

Altijd uitstekende sevice

Eén telefoontje volstaat meestal als er zich al eens een probleempje voordoet

Tot nu perfect

Perfect toestel in een echte nieuwstaat...

Dit toestel voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Ik heb echter één groot probleem waar jullie firma niets kan aan doen, dat is dat ik niet kan inloggen op mijn telenet... Na herhaalde pogingen en na 2 X telefonische contactname met de klanten dienst zeggen ze dat het probleem bekend is en ze zullen me zo spoedig mogelijk verder helpen Dat was een week geleden en nog niets gehoord.. Mvg Noel

Moest opnieuw een laptop kopen kocht ik hem opnieuw bij Tweedehands Laptop.

De laptop werd geleverd zoals beschreven op de site, mooi netjes zonder beschadigingen en volledig werkende zoals het hoort.

Vlot behandeling

Mijn laptop komt heel snel naar mij toe. Zo als verwacht. Goede en vlotte service!! Keep it on

Nice!

Zeer tevreden. Toestel inderdaad geleverd binnen twee dagen en netjes verpakt met noppenfolie zodat het toestel niet beschadigd kan geraken. Toestel info: Werkt erg snel, het is een tweedehandstoestel maar dat zie je er niet aan. Alles mooi in orde en heel tevreden!

steeds goede service en levering

steeds goede service en levering

picobello

zeer goed

Top winkel

Zeer vlotte levering, foto's zijn perfect van de aangekochte laptop. Kortom een ervaring rijker en hopelijk heeft onze zoon er geen problemen mee, en mocht dit wel het geval zijn dan weet ik zeker dat we hier geholpen zullen worden op professioneel vlak. Bedankt tweedehands laptop

Livraison rapide et état du laptop nickel top seller

Livraison rapide et état du laptop nickel top seller

Très bon service.

Merci pour le service rapide.

Al meer dan 1 aankoop gedaan bij jullie. Prima materiaal TOP !

tot nu geen klagen inzake kwaliteit

Niet beloven wat onuitvoerbaar is. Vandaag bestellen, morgen leveren met Bpost! Levering na drie dagen is nog snel genoeg en lag meer binnen de lijn der verwachtingen.

Everything was easy and good

Very good support, I had fast communication and help. I will come back and tell my friends that you are a very good choice.

Goede en correcte service ook na verkoop

Ook na de aankoop kan je op een goede en snelle service rekenen.

Au top !

PC commandé pendant la fermeture annuelle mais traitement impeccable. PC livré conforme avec les options commandées. Bon emballage. Dommage que l'emballage intérieur soit du plastique. Possibilité de le remplacer par du plus durable mais aussi efficace ? A part cette toute petite remarque, le service est irréprochable !

Alles zoals beschreven

Zeer tevreden, snelle levering van een mooie zeer propere laptop

Positief

Toestel (touch) snel, in zeer goede staat en goed beschermd geleverd. Geen handleiding en een slechte kopie van de bestelbon. Geen gegevens over de stylus pen die niet aangeboden wordt

goede laptops, snel geleverd en uitmuntende service

Deze laptop (is de 3e die ik hier koop) had na ongeveer een week gebruik een keyboardprobleem. Contact opgenomen via mail en meteen antwoord (zelfs in hun verlof periode). Mocht hem terugsturen, maar besloot eens langs te gaan. Ter plaatse vriendelijk ontvangen en mijn vermoeden van een kapot keyboard werd bevestigd. Ze boden me meteen een nieuw toestel aan. Van klantvriendelijkheid en geweldige service gesproken. Ik raad hen bij iedereen aan.

Veel voor weing

Goede producten en aanbiedingen. Snelle levering.

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!