Nog steeds uitstekende laptops

Ik heb in de loop der jaren ondertussen al 5 laptops gekocht. Uitstekende bedrijfstoestellen. Steeds prima en snelle service.

SUPER

Super service en top computer

snelle levering. Lader was defect maar er werd 2 dagen later al een nieuwe geleverd.

laptop ok

laptop ok, op de website, mogelijkheid om 2de jaar waarborg te verschaffen niet gelukt. 1rste jaar waarborg niet gemeld op factuur

Gebruiksvriendelijke site en vlotte levering

Aangenaam verrast van deze tweedehandswinkel. Laptop in prima conditie en hele vlotte levering.

top laptop

voor zijn prijs laptop van hoge kwaliteit. Tot nu toe zijn er geen klachten geweest.

Alles vlot verlopen

Doen!

L'ordinateur correspond totalement à mes attentes

facilité de choix et commande en ligne. rapidité de la livraison. Excellent état.

vlot gegaan, leuke pc

in begin even wat onduidelijkheid ivm aanlsluiting naar scherm heb achteraf handleiding pc online gevonden bij dell en aparte dvd rw speler gekocht met port kabel

Snelle service, klantgericht en goed materiaal

Mijn vraag voor aankoop werd binnen de 24u beantwoord, de levering was uiterst snel en de computer die ik aankocht was in uitstekende staat. Zeker aangeraden.

Aanbevolen!

Tweedehandslaptop.com heeft een ruim aanbod van oerdegelijke laptops op maat van velerlei gebruik. Op de communicatie en de levering valt niets aan te merken.

Snelle service, goed geholpen, behulpzaam en geduldig..een aanrader!

Te zot om een nieuwe laptop te kopen als het met een even goeie tweedehands kan voor een lagere prijs! Gewoon doen!

Top Service

Nu al zo veel vertrouwen in deze shop dat ik zopas mijn 4e pc heb besteld alles loopt perfect ... snelle en betrouwbare service ... TOP !

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. De laptop die ik koos, voldoet helemaal aan de omschrijving. Hij werkt snel. Alle opties zijn erbij en ook de tweedehands muis is goed. Super!

Snelle levering en uitstekend product.

Reeds mijn derde aankoop en steeds zeer tevreden.

Perfekt dienst

Eerste klass

Wij zijn heel tevreden met de huidige aankoop, alsook met enkele eerdere aankopen.

Snelle levering, bij vorige aankoop minder goede ervaring door blauwe strepen in aangekocht scherm

Service sérieux, aimable et rapide. Bon matériel.

Idem

Excellent service et bon produits

J’ai acheté plusieurs produits d’une qualité exemplaire avec un service impeccable j’en suis super satisfait

Zéér degelijke laptop voor redelijk scherpe prijs

Prijs kwaliteit meer dan oké. Niets op aan ter merken. Laptop kwam 100% overeen met de beschrijving en zag er als nieuw uit.

Service rapide et matériel correspondant parfaitement à la description

Cet achat d'un smartphone Samsung Galaxy A5 2016 d'occasion est ma deuxième expérience avec la société Laptop d'occasion et je suis tout autant satisfait que la première fois.

Snel en veilig geleverd

Perfect geleverd zoals omschreven en gevraagd

Heel vriendelijk en toegankelijk. Snelle service.

Snelle en goede service tegen een goede prijs

Voor de derde keer een laptop bij EU-beleid gekocht 2 vorige keren super content dus blijven we klant

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!