Komen na wat ze beloven

Komen na wat ze beloven

altijd goed bij Tweedehands Laptop

nog mooie laptops en altijd snelle levering

Très belle

Très bien

Correcte info, prompte levering

De omschrijving van de laptop en de staat waarin deze zich bevond klopte. Ik had een ster4 laptop aangekocht (voor de mama :) ) en die was nagenoeg in perfecte staat, mits idd een klein krasje aan de buitenzijde. De laptop werd ook veilig ingepakt en werd op 2 dagen geleverd in een postpunt.

Uitstekende laptop

Laptop als omschreven ontvangen in uitstekende staat, echt een aanrader

Perfect werkende toestellen én top-service !

Ruim aanbod van tweedehandslaptops aan interessante prijzen voor de koper. Het door mij aangekochte toestel voldoet qua uitrusting en staat volledig aan de beschrijving op de website. Supersnelle verzending. De technische ondersteuning in geval van vragen of problemen is top. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen! 09/10/2024

Het toestel werd perfect op het voorspelde ogenblik geleverd, perfect verpakt. Het toestel was ook volledig zoals beschreven op de website. Een echte aanrader!!!!! Alex Jacobs Laakdal

Mooie en snelle laptop

Volgende dag reeds geleverd. Prima verpakt en toestel in prima staat

perfect

perfect

voldoet (op dit ogenblik) aan mijn verwachtingen

ik ben tevreden

Mooie opgefrist en klaar voor gebruik.

Niets op aan te merken.

Perfecte service!!!

Laptop werd snel geleverd in perfecte staat.

Ontzettend mooie en goede laptop die snel geleverd is!

Zeer propere en perfect werkende laptop. Ondanks de aanpassing naar een grotere SSD is de laptop pijlsnel geleverd.

Snelle versturing

Traitement de l’achat et de la livraison parfait…

Très bien, il reste juste du néerlandais dans l’installation de l’ordinateur…

Prima tweedehands laptop.

Mooie laptop voor een mooie prijs. En snel geleverd.

Correcte service correcte prijs

Top !

Super laptop

Je suis très contente de mon achat. Rapidité, fluidité, ce laptop répond exactement à mes demandes Je recommande vivement tweedehands laptop

Heel tevreden

Pc werd snel bezorgd en product is zoals omschreven. Heel goede staat, veilig verpakt voor levering. Heel tevreden van aankoop via tweedehandslaptop.

Super laptop voor super prijs.

Netjes en schoon geleverd, en in zeer goede staat net zoals omschrijven. Top winkel, koop er volgende keer weer.

Alles gaat altijd zeer goed aan toe

Ik ben bij deze firma al jaren klant ik kan geen enkele opmerking bedenken, alles gaat altijd heel goed bestelling heel goed verzorgd

Fijne service!

Op de site zelf vond ik het een beetje moeilijk om de laptop met juiste specificaties te vinden. Gelukkig werd ik super goed geholpen bij het maken van mijn keuze! Jammer dat de post zo'n duur pakket gewoon aan ons huis heeft achtergelaten tijdens mijn afwezigheid.

Vlot verlopen.

Duidelijke omschrijving van de laptops. En snelle verzending.

Parfait

Félicitations pour le travail que vous faites L'ordinateur est génial et la livraison très vite, bon prix super travail ! Merci !

super goede service in 48 uur geleverd met aangepaste specificaties

Per ongeluk had ik het verkeerde leveradres opgegeven. Gebeld en netjes te woord gestaan en inderdaad werd de prima laptop op het juiste adres afgeleverd. Uitstekende service

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!