topservice

Ik kom er zeker terug

Reeds 7 computers besteld. Steeds perfecte kwaliteit en levering. Vaak met extra optie die niet vermeld staat bij de specs. Bijzonder vriendelijke helpdesk.

Heel degelijk toestel , werkt nog als nieuw.

Stipte levering zoals beloofd , veilig verpakt. De laptop was perfect klaar om een Linux toepassing te installeren zoals gevraagd . Klaar en duidelijke Bios . Had zelf nog iets over het hoofd gezien bij de installatie , maar werd met raad bijgestaan , probleem opgelost ! Alle functies werken nog perfect , heel tevreden!

alles zoals beloofd

op enkele dagen tijd in huis, alles zoals beschreven. 1 ster afgetrokken voor hoge verzendkosten.

Nette PC, goed verpakt en aangepast zoals overeengekomen.

correcte service.

snel, fijne prijs en correcte service.

Mooie en goede laptop in uitstekende staat

Xx

Prijs kwaliteit goed

Grote keuze, makkelijk te bestellen. Correct. Niet de goedkoopste maar de kwaliteit is er wel.

Prima Linuxlaptop

Zeer degelijke computer voor een goede prijs en een nette levering. Bravo.

De kwaliteitscontrole van de toestellen kan (nog) beter.

Helemaal goed.

Na bestelling een vlotte levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Fijne laptop, als nieuw.

Uitstekende service

Steeds een snelle levering, zonder problemen Tweedehandslaptop is mijn hofleverancier geworden

Zeer goede ervaring

Prima apparaat geleverd en snel.

altijd dik in orde

altijd dik in orde

Topkwaliteit en -service

Ik vond meteen wat ik zocht en ‘s anderendaags had ik de laptop al in huis. Werkt prima, alles zoals het hoort!

Aangename verrassing

In twee maanden tijd heb ik 2 goedkope reburbished laptops aangekocht en heb er enkel goede ervaringen mee. Het zijn geen toestellen met uitstekende prestaties maar rekening houdend met de prijs en de garantie van 1 jaar ligt de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

goede communicatie, snel geleverd, verzorgd, lokaal, correct!

goede communicatie, snel geleverd, verzorgd, lokaal, correct!

Helemaal niet op aan te merken

behalve dat het goed verpakt was, snel geleverd werd, en het artikel voldoet aan de verwachtingen, niets dan positiefs dus

na contact prima geholpen

BTW in rekening gebracht terwijl het een NL btw nummer heeft. na contact keurig opgelost!

Mooi apparaat. Voldoet volledig aan verwachtingen.

Ben tevreden. Goede en stipte levering.

Reeds mijn 2e toestel dat ik hier kocht: eerst een laptop, nu een desktop. Telkens uitstekend toestel voor een schappelijke prijs!

Très satisfait

La commande est arrivée en deux jours. PC propre, conforme à la description. Très bien emballé. Sérieux. Je recommande.

kan beter

Voor de prijs die ik heb betaald mocht het uiterlijk van de laptop niet zo erg beschadigd zijn. factuur 2024-633

Bonnes perf, bas prix = bon prix

Une excellente première expérience avec Tweedehands. Produits et services proposés de qualités. À recommander!

Uitstekende ervaring laptop werd de volgende dag reeds geleverd

Toestel voldoet aan verwachtingen

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!