Produit de qualité, service au top et super rapide.
Bonjour Benoit, Merci pour votre commentaire! Avec des salutations souriantes, Jonathan.
top product, snel geleverd
Dag Michael, Bedankt voor uw aankoop en deze topscore! Groeten, Michael.
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding Snelle en zeer verzorgde verzending Zeer tevreden met deze aankoop.
Dag Patrick, Bedankt voor deze aangename review! Blij te horen dat onze diensten en product u hebben kunnen bekoren. Groeten, Jonathan.
Tout est super ... avec ces PC HP Élite Book
Bonjour Serge, Merci beaucoup pour ce score maximal! Cordialement, Jonathan.
leurs laptop sont reconditionnés et de très bonne qualité. le packaging est aussi très bien fait afin de protéger un maximum la marchandise. Je suis très content de mes 2 achats fait chez Tweedehandslaptop
Bonjour Xavier, Merci pour votre confiance et votre commentaire très agréable! Avec des salutations souriantes, Jonathan.
Reeds 3 aankopen bij Tweedehands Laptop gedaan en steeds tevreden.
Dag Leen, Bedankt voor het vertrouwen in ons! We zijn blij te horen dat u alleen maar positieve ervaringen hebt bij ons. Groeten, Jonathan.
Dag Bert, Hartelijk dank dat u een beoordeling hebt geschreven. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Goede ervaringen sinds vele jaren
Dag Roger, Bedankt voor opnieuw een aankoop bij ons! Groeten, Jonathan.
Heel blij met mijn recente aankoop van een laptop, voldoet volledig aan mijn vraag. Heel snelle reactie bij vragen. Door 'Tweedehandslaptop' fan geworden van refurbished. Waarom nog nieuw kopen? Doe zo verder!
Bedankt Jolyn voor deze mooie review! Groeten, Jonathan.
Mijn tweedehandslaptop had ergens vanaf dag 1 een foutje. Een paar telefoontjes, afspraak gemaakt, laptop werd nog een gecheckt, en vervolgens vervangen door een ander identiek exemplaar, en Office werd opnieuw geïnstalleerd. Dikke merci.
Dag Jan, We zijn blij te horen dat u tevreden bent dat we het probleem op deze manier hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
prima laptop, snel verzonden! goede prijs ook.
Dag Daniel, Bedankt om deze mooie review te schrijven! Groeten, Jonathan.
Heb al enkele jaren ervaring met jullie bedrijf. De gedachte erachter is zéér ok !! De service én de afhandeling verloopt zeer eerlijk. Géén gefoefel, je weet wel. Ik hoop van harte dat dit zo mag blijven, ik zou zeggen, doe zo verder !!! Heel veel groeten aan jullie GANSE team !!!
Dag Luc, U bent bedankt voor het vertrouwen in onze firma! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Groeten, Jonathan.
perfecte service en een prachtig toestel.
Dag Christoph, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groeten, Jonathan.
supper content
Dag Evert, Hartelijk dank voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Snelle en correcte afhandeling van het order, kwaliteit 100%
Dag Konrad, Bedankt voor deze review! Groeten, Jonathan.
Voor u met dit bedrijf in zee gaat dient u eerst goed na te denken over uw aankoop. Het herroepingsrecht/ de wettelijke bedenktermijn wordt in hun algemene voorwaarden nagenoeg volledig uitgehold. Zodra u ook maar de achtergrond verandert claimt dit bedrijf een waardevermindering waaraan alleen geremedieerd kan worden door een ‘herinstallatie’. Deze ‘herinstallatie’ zal u 35 euro kosten. Bovendien na eigenhandige factory reset van de laptop claimen ze dat er desondanks nog data te vinden is die verwijderd moet worden. Afgezien van de beduidend hogere prijzen dan andere concurrenten zoals Remarkt, PCmagnaat en Daans magazijn, is deze ‘service’ dan ook genoeg om hier niet meer te kopen.
Goeiemorgen Anton, We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze service. Onze klanten krijgen na aankoop steeds 14 dagen na levering de tijd om het product in "originele, ongebruikte staat" terug te sturen in de "originele verpakking". Dit staat ook duidelijk vermeld bij onze algemene voorwaarden. Zie: https://www.tweedehandslaptop.com/nl/algemene-voorwaarden We lieten uw toestel bekijken door één van onze techniekers en die vond nog verschillende gebruikersdata terug op uw laptop. Ook al was de data relatief beperkt in hoeveelheid, dat doet geen afbreuk aan het feit dat de laptop de volledige herinstallatie diende te ondergaan om terug in "winkelstaat" te krijgen. Om de werkkost (45 minuten) hiervan in te dekken, wordt een bedrag van €35 gevraagd (inclusief BTW). Dat u hetzelfde product goedkoper terugvond op een andere website kan zeker zijn, aangezien het daar ging om een toestel dat geen (werkende) webcam bezit en er maar 6 maanden garantie wordt gegeven. Bij ons kocht u ook een toestel in heel goede staat (A-grade). Op de website waar u eenzelfde laptop kocht, stond geen enkele info vermeld over de staat van het toestel. Ik vermoed dan ook dat het toestel meer gebruikssporen zal hebben. Wij proberen onze prijzen steeds up-to-date en laag te houden en krijgen veel commentaren binnen van mensen die onze prijzen wel heel goedkoop vinden. Groeten, Jonathan.
Net voor Nieuwjaar een laptop gekocht via de webshop,was zeer snel geleverd,en voor die we prijs van 399euro had k eigenlijk een gloednieuwe laptop,met i7 core ,16gb RAM ,usb c poort,waarop k mn externe ssd m2 of MIDI instrumenten kan aansluiten..en dat voor die belachelijk lage prijs!? Maar dan na week of 2 een foutmelding van de bios dus laptop rechtstreeks mogen retourneren! Maar ondanks de nieuwjaarsdrukte had k de pc 2 dagen na t terugsturen al trg in huis,en trg top in orde! Wat kan je nog meer verwachten?! Waarom nog een nieuwe laptop kopen als je een kwalitatief evengoede laptop een pak goedkoper kan kopen en niet onbelangrijk,hiermee ook de natuur nog spaart! Tweedehandslaptop ,shop met een eersteklas service en aanbod!;-)
Dag Seppe, Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Uw lovende woorden doen ons echt veel plezier. Veel succes gewenst met uw toestel! Groeten, Jonathan.
Niets te zeggen, dus goed.
Dag Lucien, Bedankt voor uw aankoop en bijgevolg deze positieve review! Groeten, Jonathan.
Super snel geleverd zoals ik gevragd had.
Dag Marc, Bedankt voor uw review! Groeten, Jonathan.
prijs-kwaliteit snelheid dienstverlening
Dag Jan, Bedankt voor uw beoordeling! Groeten, Jonathan.
Ik heb een latop besteld die niet voldeed aan wat ik wilde, dus heb ik een berichtje gestuurd en heb snel hulp gekregen. Ik kon makkelijk de laptop terugsturen en terugkrijgen met de aanpassingen die ik wilde. Zeer goede service!
Dag Jamila, We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service. Groeten, Jonathan.
Heb deze nog maar 1 week.aar doet het zeer goed. Voor een goeie prijs een degelijke laptop.
Dag Melissa, Bedankt voor jouw aankoop & jouw positieve beoordeling. Groeten, Jonathan.
Expreslevering was het helaas niet maar dat gebeurt nog wel dat bpost dit niet kan realiseren. Gelukkig wel de dag nadien, dus ook niet zo erg. Wat problemen met herkenning van mijn internet, maar na telefonisch contact toch nog de laatste werkdag van het jaar langs kunnen gaan en opgelost. Wat ik wel aanraad is om eventueel naambordjes in pijlvorm te plaatsen op de bedrijvensite om ze gemakkelijker te vinden.
Dag Wim, Bedankt voor jouw feedback. We doen steeds ons uiterste best om een geschikte oplossing voor ieder probleem te vinden. De bereikbaarheid van onze winkel proberen wij zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Hiervoor vind je op onze website ook een routebeschrijving. Zie via de URL hieronder: https://www.tweedehandslaptop.com/Repository/Winkel/routeomschrijvingwinkelv4.pdf Groeten, Jonathan.
Originele beoordeling
Ze beloven express levering, dat lukt hen niet. Ik ben naar hun zaak gereden, hun naam is niet weer te vinden op het bord met alle firma's, dus ook niet waar ze te vinden zijn. Telefonisch moeten ze je tot hun begeleiden. Ik heb ze dag 13 smorgens een mail gestuurd dat ik de laptop retour wilde doen. Ik heb op dag 14 nog steeds geen reactie gekregen. Dit alles maakt hun niet echt professioneel.
Communicatie was perfect, Artikel werd geleverd op het voorspelde tijdstip en was zeer goed verpakt. Dit ging over een refurbished desktop die kraaknet was binnenin.
Dag Jelle, Bedankt voor uw aankoop & heel mooie feedback. Doet ons deugd dit te lezen. Groeten, Jonathan.
Tot nu toe goed
Dag Dirk, Bedankt voor deze positieve feedback! Groeten, Jonathan.
Ter Waarde 88
8900 IEPER
Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!