eerste en goede ervaring

duidelijke web site, dus makkelijk kiezen en bestellen

De planten zijn goed verpakt, en netjes op Tijd bezorgd

Snelle levering, professioneel afgehandeld, goed advies

Product uitstekend verpakt in handzame doos. Daarin eveneens een advies over de verdere plantmethode en behandeling van de klimroos.

goede aflevering en ook snel

De planten kwamen mooi verpakt aan de bezorging was goed. nu nog wachten of de rozen aanslaan.

snelle reactie, blote afhandeling en keurig verzorgd

prettig en deskundig

Geweldig goede service

Een levering waar wat ontbrak werd per omgaande uitgeleverd, met begeleidende mailberichten. Heel prettig contact en goed afgerond. Topservice.

Goed verzorgde rozen

Al jaren klant bij jullie . Heb een hele goede ervaring met goede rozenstruiken

Afwachten? Of Bellen

Nog niet ontvangen

Geleverd zoals afgsproken

Roos was goed verpakt en is snel geleverd.

Prima ervaring

De 2 hibiscussen die ik heb besteld zijn netjes volgens afspraak bezorgd. Alleen wordt er door PostNL niet op gelet wat de onder- of bovenkant van de doos is.... Gelukkig viel de schade mee (1 afgebroken tak) dankzij de ingenieuze manier van inpakken.

Mooie website, goede kwaliteit, snelle verzending

Een grote keus mooie rozen. Goed verpakt en snel verzonden met track en tracé.

Geplande aflevering zaterdag 27 febr. Gerealiseerde aflevering dinsdag 2 mrt 16.00

Snelle levering. Vakkundig verpakt met de nodige instructies. We gaan een verrassende zomer tegemoet.

Prima verzending keurig verpakt

Nvt

Bestelling nog niet ontvangen!

Hoewel ik een paar maal bericht ontving van de bezorging dat de aflevering uitgesteld werd, heb ik nog steeds niets ontvangen!! Ik hoop dat de roos dit overleeft!!

prima contact zorgt voor oplossing

Ik miste de bevestiging van de bestelling en heb dat aan De Wilde gemaild. Ik heb daar geen reactie op gehad. De mail met de info over de bezorging volgde 2 werkdagen later. Dat was wel vlot. De bezorging werd op de bezorgdag uitgesteld. Dus ik heb nu nog niets ontvangen. Uiteindelijk zal het wel goed komen. Dat is dus even afwachten. Helaas was het pakket in de raderen van Post.nl in de verdrukking gekomen. De Wilde heeft dit na tel. contact prima opgepakt en opgelost.

Prima in orde.

De bestelling kwam exact binnen zoals besteld. Goede beschrijving. Planten zagen er goed uit.

prima bezorging en materiaal

Goede service en duidelijke mail met folder over verzorging van bestelde planten. Netjes geleverd!

zie hieronder

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en in zeer goede staat en verzorgd geleverd.

Prima ervaring

Zorgvuldig verpakt. De juiste informatie gekregen.

mooie fijne planten

goeie service, snelle bezorging en planten en struiken goed ingepakt.

mooi kwaliteti van planten, perfecte inpakking!

That was the second order by the Kwekerij de Wilde. Plants of great quality are coming with beautiful preparation (wet soil, protected agains drieness / cold) and in double, strong cartoons.

Tevreden

Ik ben er blij mee. Vlotte verwerking nu post nl nog!

zien er frisse planten uit , goed verpakt vlotte levering

het was niet mijn eerste keer , ook vorige keer zeer tevreden

Snel geleverd, goede kwaliteit, correct verpakt, nat gemaakt voor transport.

Positief.

12 Hoveniersweg