Uiterst snel, mooie frisse rozen geleverd.

Binnen een paar dagen, goed en zorgvuldig verpakt, een aantal mooie verse rozen geleverd gekregen!

Erg tevreden met deze leverancier, bestel er al jaren!

goed gezonde rozen, snel en goedverpakt geleverd, ik bestel hier al jaren!

Super goede ervaring

5 verschillende rozen besteld... Twee dagen later waren ze er al, grote doos, netjes verpakt... En we hadden nooit verwacht dat het al struikjes waren met al wat rozenknoppen en er zo mooi verzorgd uitzagen, zo konden we eigenlijk al genieten van ons heraangelegde tuin met al mooie rozenstruiken, echt super! Onze eerste ervaring super wow, we weten nu ook waar we zullen blijven bestellen, deze mensen hebben een echte liefde voor de rozen, dat zie je zo!

Al eerder rozen besteld waar ik zeer tevreden over ben. Ook bij deze bestelling goede service en planten.

Snelle levering en keurig verpakt.

Prima service en de planten zijn veel groter dan ik had verwacht !

Snelle levering. Heel netjes verpakt. Ik vond de planten die ik had besteld ook al groot. Voor de prijs had ik niet verwacht al zulke grote planten te krijgen, dus ik ben superblij!

Netjes afgeleverd

Bestelling geplaatst en daarna de planten netjes bezorgd.

Prachtige rozenplanten

De rozenplanten die ik besteld had zagen er zeer goed en mooi uit. Snelle levering en ingenieus ingepakt in een grote doos. Ben er blij mee!

Ik kende de Wilde al van een vorige baan in Nederland, woon nu in Duitsland en was op zoek naar een mooie klimroos. Deze besteld en werd vlot geleverd in een prima beschermende verpakking. De roos ziet er geweldig uit, mooi vertakt en glanzend groen blad. Nu wachten tot hij gaat bloeien.

Alles is vlot verlopen maar kreeg rozen met roest op de bladeren!

Alles vlot verlopen maar ik vind het vreemd dat ik 2 rozen met veel roest op de bladeren toegestuurd heb gekregen van een specialist in rozen.

Prima geregeld

Gemakkelijke manier van bestellen. De levering was later maar ik ben daar netjes telefonisch van op de hoogte gebracht. De rozen waren goed verpakt en zagen er gezond uit: zelfs nog met bloemen er in!

GEWELDIG, CHAPEAU!!!!

Snel, gemakkelijk, klantvriendelijk, klantgericht, oplossingsgericht, doen wat beloofd wordt.

Mooie planten, goed verpakt en snel geleverd.

Mooie planten, goed verpakt en snel geleverd.

Zeer tevreden.

Planten zien er zeer goed uit! En ik heb ze laten bezorgen: ze waren goed en zeer stevig verpakt en daar was ik heel erg blij om want de bezorger van PostNL hield daar zag ik zeker geen rekening mee!! Dus “de wilde” dikke duim van mij!!

Mooie struiken in pot, zien er prima uit. Snel bezorgd, goed verpakt.

Prima service,komen afspraken na.

Snelle service,prima uitvoering van bezorging

Snelle afhandeling, goed verpakt en nu even afwachten hoe de rozen het zullen gaan doen.

zie boven

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Prima kwaliteit en goede service

Mooie rozen, goed verpakt, snelle levering

Mooie rozen, goed verpakt, snelle levering, prima geprijsd. Wel jammer dat je alleen pallets rozengrond kan bestellen.

Kwaliteit

Ik ben zeer tevrede door de kwaliteit en de servies en de prijs die jullie leveren en daarboven op snelle levering . Bedankt , gewoon weg een grote aanrader wie kwaliteit, prijsbewust en snelle levering wil .

Snel geleverd, prima kwaliteit

De bijzondere roos die wij besteld hebben (Compassion), zochten wij al langer maar is niet overal te krijgen. Prachtige gezonde roos ontvangen.

prima planten en verzorging

twee dagen na bestelling ontving ik mijn planten met een voorbericht planten stuk voor stuk in pot gekweekt elke plant afzonderlijk goed verpakt het geheel in een bij de planten passende doos. planten van zeer goede kwaliteit volgens mij kan het niet beter g.visser.

Prima geregeld

Snelle levering, de roos was goed verpakt en er zaten goede adviezen bij. De roos geplant en na een week ziet hoe er uit alsof hij al jaren staat... (moet natuurlijk nog wel wat groeien...

Vlotte zending in degelijke verpakking.

Ik heb verschillende keren een roos besteld. De verzending gaat vlot en wordt degelijk verpakt. Kwaliteit is goed. Het is fijn dat er een aanplantadvies bij zit.

Snelle en goede levering.

Alle Pieris Japonica Bonfire netjes in een doos afgeleverd en dezelfde dag geplant met jullie instructies. Ondanks de hitte, wel veel water gegeven en in de zure grond, staan ze er goed bij. Nu nog groeien.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA