Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Ging helemaal goed.

Geweldig in 1 woord

Goede producten, met naam en plaatsingstips, goed bezorgd.

Geweldig.

De planten lijken van goede kwaliteit. Ze waren uitstekend verpakt en werden op tijd geleverd.

Keurig

Perfect verzorgd product

Kwalitatief goede produkten

Kwalitatief prima produkten, binnen 3 werkdagen geleverd, goed verpakt.

Geweldig verpakt.

Ik had 4 borderpaketten en 10 geraniums.. Er zat een duidelijke beschrijving bij. 1 roos heb ik twijfels over hoe die het gaat doen, het wortelstelsel zag er niet goed uit. Wat betreft de andere planten, ziet er goed uit.

Zeer snelle levering

De snelheid van verwerking van de bestelling kon niet beter. Alleen de planten hadden nog maar nauwelijks behoorlijke wortels, waardoor het planten niet geheel goed ging.

Vlotte levering, goed verpakt.

Goede voorlichting via e-mail met bijlagen voor teelten verzorging.

Gezonde roos op stam.

Mooie roos op stam, maar korter als dat ik besteld had.

prima, prettig, perfect

1 opmerking: op de site kan ik niet altijd vinden hoe hoog de roos wordt, soms staat er 120x100 hetgeen ik onduidelijk vind, wel staat er geregeld 3 per m2, wat duidelijk is. Aangeven van de hoogte zou ik prettig vinden.

Steeds correcte levering

Rozen veel kleiner als verwacht

Terug gesnoeid tot in de pot. Dit jaar geen bloemen.

Keurig verpakt, aantallen kloppen, Nepeta erg klein

Ik vind de Nepeta erg klein. Zelf heb ik nl Nepeta in de tuin, die waren voller toen ik ze aankocht.

goede kwaliteit en vakkundige levering

De bestelde planten waren van goede kwaliteit, prima verpakt met een goede handleiding en met track and trace informatie op tijd bezorgd.

Zeer goede levering

Mooie clematissen besteld en deze heel goed verpakt thuis bezorgd gekregen. Als ik weer planten nodig heb ga ik zeker eerst daar kijken.

Veel keuze en kwalitatief uitstekend

Veel keuze en hoge kwaliteit

planten niet stevig vervoerd

Mijn planten waren in een plastic zak los in een grote doos gezet. Die doos was omgevallen denk ik, want er zat een deuk in. Alle planten omgevallen en aarde overal los in de tas. De planten waren nog klein, dus schade valt mee, hoop ik. En als de planten niet aanslaan, krijg ik nieuwe planten van de Wilde. Dat is goede service.

Slechte bezorging. Verkeerde artikel gestuurd.

Ik heb contact gehad met een mevrouw, die zou uitzoeken wat er mis is gegaan. Niets meer van gehoord. Ik heb een Japanse Azalea besteld, kreeg een andere plant, die ik niet wilde. Enz. Dus ben ik zeer ontevreden. Terwijl ik vorig jaar heel goede ervaring had met de Wilde.

De Wilde levert rozen met garantie dat ze goed aanslaan.

Doordat de verzending door PostNL bijna een week duurde, is het afwachten of de rozen met kale wortel goed aanslaan. De Wilde heeft gelukkig aangegeven dat er garantie op de rozen zit mochten ze niet aanslaan.

Goed geleverde mooie collectie

De planten zien er goed verzorgd, gezond uit, zelfs beter dan verwacht

Snelle bezorging. Rozen zien er gezond uit

Ben blij dat ik mijn bestelling bij de wilde heb gedaan. Ik verheug me op de bloei

Mooie roos, perfecte levering in een verpakking die 100% bescherming geeft aan de plant. Dik tevreden!

Snelle levering, keurig verpakt.

Een volgende keer weer

topkwaliteit rozen!

Prachtige rozen stevig verpakt en snel bezorgd!

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA