Rozen nog steeds niet bezorgd

1 pakket woensdag aangekomen Rozen met kale wortels nog steeds niet bezorgd Pakket gaat ongeopend retour als ze na pasen bezorgd worden De rozen die wel bezorgd zijn zijn zo klein zou ik in het tuincentrum nooit gekocht hebben voor 11.95 Al met al eens maar nooit weer

Bel geleverd, planten zien er goed uit. Met dank

Redelijk.

De ontvangen rozen waren door de drukte verlaat. Meer dan bij andere leveranciers. De gesnoeide rozen maakten een goede indruk. Jammer dat er niet zoiets als een kleine plant instructie bijzat.

Heel snelle levering en super mooie planten!

Snelle levering. Chauffeur kwam toen ik niet thuis was, via "Ring" contact gehad. Hij had de doos zelfs nog bedekt. Heel vriendelijk. De planten zijn zo mooi, van goede kwaliteit. Zeker een aanrader. Was overigens altijd al erg fan van deze kwekerij.

Post.nl maakt er een zooitje van

Verpakking prima, rozen hoop dat ze het gaan doen! Post nl stelde elke dag de bezorging uit wegens drukte. Rozen dus wel erg lang onderweg 6 dagen!

Hopenlijk gaan ze nog bloeien .

Kan nog niets zeggen ze moeten nog gaan bloeien en groeien .

Zeer goede ervaring.

De geleverde rozen zien er gezond uit en waten zeer zorgvuldig verpakt. Ook de service was prima.

klantenservice kan beter

Pakket volgens Postnl sinds zaterdag 27 maart onderweg. Tot op heden geen ontvangst en zeer stroeve communicatie met de Wilde; moest maar geduld hebben, verder ook geen actieve terugkoppeling meer, op mails wordt niet of nauwelijks gereageerd . Helaas deze keer een slechte beurt van de Wilde. Normaliter zijn leveringen en producten van zeer goede kwaliteit.

keurig verpakt en mooie planten

na mijn bestelling kwam er netjes een bericht dat de planten verzonden waren. Helaas heeft post NL er lang overgedaan om de planten bij mij te bezorgen. Duurde 3 dagen langer. Planten zaten netjes in een stevige doos en goed verpakt.

Mooi verzorgde rozen struiken. Perfect verpakt tegen mogelijke transport schade. Gemakkelijk te selecteren en te bestellen. Snelle levering. Aandachtspunt voor de verzender: Check voor jullie versturen. Er bleek een stamroos missing zodat ze deze moesten naleveren wat extra kosten voor de leverancier betekende.

Nog niets ontvangen!

Beste, Tot vandaag vrijdag 2 april heb ik nog niets ontvangen van mijn bestelling!!

Jammer van de beschadiging tijdens transport.

Ik ben goede producten gewend van jullie. Heb nu 4 klimrozen besteld. Levering mooi snel en verder ok. Helaas blijkt bij uitpakken dat van 2 rozen die in pot zijn geleverd dat de uitlopers zijn afgebroken. Jammer. De andere twee rozen zijn wortelgoed. Die zullen het best wel gaan doen, maar ik vind ze erg magertjes. Geen echt goed wortelstelsel. Heb ik wel eens beter gehad. Met wat zorg zal het allemaal wel goed komen, maar de start had beter gekund. Ik hoop dat jullie hier aandacht voor blijven hebben!

Goed geregeld vanaf aankoop tot levering

Top geregeld van aankoop tot levering

jullie service is prima, maar die van de bezorger zeker niet.

De bestelling is nu al 3 dagen te laat. mijn vader vroeg of ik rozen voor hem wilde bestellen bij jullie. Ik heb de rozen maandag 11/4 besteld. Ik kreeg al vrij snel bericht dat de bestelling was afgeleverd bij de bezorger. De rozen zijn nog steeds niet binnen, en liggen te wachten bij het distributie centrum. Niet echt wenselijk bij levend materiaal. Ik hoop dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Waar blijven mijn rozen?

Zondag besteld en nu donderdagavond nog niks geleverd. Een beoordeling is dus moeilijk te maken (verplicht invullen van sterren ==> 0,5).. Dit is GEEN beoordeling van de leverancier maar wel van het beoordelingssysteem dat veel te snel de klanten opjaagt om een beoordeling te geven! In de toekomst zal ik GEEN beoordeling meer insturen.

Ik helaas geen referentie schrijven omdat de bestelling nog steeds niet is geleverd.

Tot nu tot héb ik 3 maal een email van Postnl gehad dat de levering is vertraagd. Een nieuw bezorgmoment is niet bekend. Aangezien het hier om planten gaat is het twijfelachtig hoe de planten er bij aflevering uit zien omdat het veel te lang duurt. Postnl is geen betrouwbare bezorgdienst, dat blijkt in deze wel.

Geweldig verpakt.

Alles is in uitstekende staat aangekomen. Hartelijk dank.

Meestal ben ik positiever, maar nu had ik een probleempje

Ik heb de gekochte rozen en clematissen inmiddels geplant. Het viel op dat alle rozen nog niet geworteld waren. Die zijn kennelijk recent ‘in de pot gedrukt’. Jammer, want in alle gevallen viel bij het omkeren van de pot meteen de kluit uit elkaar. Ik heb ze zo goed mogelijk met rozen grond in het plant gat gedaan. Ik hoop maar dat ze allemaal aanslaan.

Vriendelijk geholpen.

Tja een week gewacht op de roos, konden jullie niets aan doen. Aan de bovenkant ( top) waren de blaadjes wat gekneusd. Toen ik hem uit de pot haalde zat er een kleine wortelkluit aan. De rest van de aarde liet los. Roos was wel voldoende nat gebleven. Ik heb hem een mooie plek gegeven, zullen kijken wat ze gaat doen.

Helder en vlot.

Duidelijk site, je klikt, besteld, betaal en dan (met alle drukte bij PostNL) even wachten en dan kun je verder.

al eerder besteld mooie collectie

snelle levering goed verpakt

Nog niets ontvangen

Van post .nl twee maal doorgekregen wanneer ze komen en de derde keer te horen gekregen dat ze niet weten wanneer ze komen. Als ik dan al meewerk aan de beoordeling dan is niets zo hinderlijk dat je dan ook nog te zien krijgt dit veld is verplicht. Ik doe mee op vrijwillige basis en ik wil niet dat u mij verplichtingen opleg. De laatste keer dat ik meewerk aan dit soort beoordelingen.

Ziet er verzorgt uit

Levering vlot en prima.

Snelle levering en volgens de tuinman hoge kwaliteit

mooi product

goeie levering, moor kwaliteit