snelle en goede levering

zie boven

Niet ontvangen, vorige bestelling prima

Ik ben blij met deze mogelijkheid. Ik kon de ‘bevestigings’mail van het bestelde niet beantwoorden. Maar ik wilde vragen of jullie de bestelde planten konden vasthouden tot na de vorstperiode. Hopelijk komt het nu in orde. Alvast dank, Marianne Nieuwelink

De rozen heb ik keurig ontvangen (met vertraging, want woensdag kreeg ik ze pas, vanwege de drukte bij PostNL). Ik heb ze donderdag keurig geplant volgens uw documentatie.

Goeie kwaliteit planten

Al eerder planten gekocht op locatie zelf en erg tevreden. Zeker over de mooie rozen . Alles prima verpakt. Pakket kwam ruim week te laat aan maar dat was fout van post.nl

Uitstekend.

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging en goede informatie.

Mooie planten, snelle levering

Klantvriendelijk, mooie planten met fijne adviezen voor aanplant.

Van deur tot deur en naar de tuin

Geweldige service die in deze tijd van lockdown toch een nieuwe roos of struik naar mijn tuin brengt. Goed en verzorgd verpakt kwam de flinke roos op stam aan. Fijn, bedankt!

de bestelling bezorgen duurde even maar top verpakt dus goed aangekomen!

De bestelling was snel bij post nl maar de bezorging liet door drukte op zich wachten. Na tel contact was dat de planten zo verpakt waren dat ze wel 10 dagen onderweg konden zijn. Nu dat was gelukkig niet zo maar alles goed aangekomen na 5 dagen. Ook goed advies voor het planten erbij dus volgens mij slaat alles aan.

Ook met tegenslag een betrouwbare partner

Eerste bestelling zoekgeraakt bij Post NL. Na contact direct nieuwe levering die wel op tijd kon worden bezorgd. Bestelde rozen goed verpakt en conform verwachtingen.

De ontvanger was blij met het kado

Snel bezorgd en stevige planten

Het was soms lastig dat je niet vanuit de rozencatalogus kunt bestellen. We hebben een rambler, twee rozen voor in terraspotten en twee rozen voor in de border gekocht. De rozen werden na twee dagen bezorgd. De planten zagen er stevig en goed beworteld uit. Ze staan inmiddels in de tuin en we zijn in afwachting of ze net zo mooi worden als in de catalogus.

Geweldig!

Prachtige rozen en zeer snelle levering.

snel geleverd en goed verzorgd verstuurd

Goede uitleg over de verzorging

Telefonisch goed bereikbaar, duidelijke mondelingen uitleg en later bij bezorging ook per mail instructies over de verzorging. Top!

Perfecte levering en service

De levering van de ramblers met kale wortel was zeer snel, zorgvuldig verpakt en voorzien van duidelijke informatie. Ook ontving ik nog een e-mail met informatie over de rozen: nat verpakt, hoe lang ik ze zo mocht laten liggen alvorens te planten etc. Met een bijlage met algemene info over rozen verzorging. Goede service!

Très bien.

Bonjour, Totalement satisfait de ma commande chez vous, très belles plantes bien enracinées, bien emballées et livraison très rapide. Je recommande votre site de vente.

Snelle bezorging en goede communicatie

De levering via post. Nlging zeer snel en de communicatie was goed. En dat in deze 'tijd

Goed aan te bevelen

Snelle en correcte bezorging. Ivm drukte werd gewaarschuwd voor vertraging, wat ook gebeurde. Maar hiermee werd rekening gehouden (per e-mail gemeld), de planten waren onder juiste condities verpakt om dat te overbruggen. Complimenten!

fijn

Zeer snelle correcte levering. Produkten zien er degelijk uit.

Uitstekend!

Ik was benieuwd wat ik kon verwachten, maar het is me enorm meegevallen. Ook de informatie hoe de rozen te behandelen is een pluim waard

fantastisch

Levertijd 2dagen Kwaliteit , onberispelijke professioneel gekweekte volwassen planten.

Uitstekende Produkten/ planten

Fijne winkel

Snel geleverd en goed verpakt.

Fijn contact

Ik had een vraag over een bestelling en werd direct teruggemaild en geholpen in het weekend. Vriendelijk en kordaat, erg fijn.

prima netjes verpakt

Alles klopt bij dit bedrijf, informatie, bezorging en verpakking

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA