de ervaring zal leren hoe de plantjes zich zullen ontwikkelen,ze zijn door deskundigen gepoot in rozengrond.
De rozen zijn snel geleverd (1,5 dgn) en goed ingepakt. Op de website stond dat twee rozen van 1 soort nog in pot verrkrijgbaar waren, ik kreeg ze echter als kale wortel toegestuurd. Zat een uitleg waarom bij en als compensatie een doos rozenmest. Volgende bestelling is in de maak :)
Ondanks de besteldrukte goed op de hoogte gehouden van de verzending, roos was goed ingepakt. Kwam in goede staat aan.
Ik had binnen twee dagen mijn bestelling in huis. En dat voor de kerstdagen.
Mijn roos vorig jaar december hier gekocht. En afgelopen seizoen al zoveel plezier aan gehad. Fijne service en betrokken medewerkers
Bezocht voorheen voor aankoop van rozen uw vestiging in Bussum. Nu via uw webshop gekocht en tot mijn verrassing ondanks de corona drukte vlot geleverd. Planten de grond in en ik hoop dat ze ook zo vlot uitlopen in het voorjaar. Ik hou u op de hoogte.
Snel geleverd en prima verpakt, dat maakt dat we iedere keer weer teug komen.
Dit is wat ik had verwacht van de vakman. Fris en net gesnoeid. Nu planten en dit materiaal maakt deze winter nog flink wortels. Ik dank u.
Stipte levering . Tijdig zoals beloofd.Mooie planten.
Hoi Florent, Bedankt voor je reactie maar het cijfer is een twee? kun je dat aanpassen want je positieve reactie is wel ontvangen groet steven
Original anmeldelse
Stipte levering . Tijdig zoals beloofd.Mooie planten.
Een foutje: er ontbrak een steunstok aan een van de stamrozen
De bestelling werd, gezien de drukte, pas na een week geleverd. De communicatie hierover met de firma Rozenkwekerij De Wilde verliep wel snel en correct.
Hoi Marc, Inderdaad jammer dat het wel langer duurt. Voor de planten die goed en nat verpakt zijn en stil staan in de groei maakt het niet uit dat het wat langer duurt. Ik zie dat het pakket is gescand op de rit dus het zou er snel moeten zijn. Excuus hiervoor in ieder geval! groet steven 14 dec. 2020 10:59 Uur Voorgemeld en gescand op rit 14 dec. 2020 04:49 Uur Zending is gesorteerd 13 dec. 2020 21:46 Uur Zending is bij PostNL 9 dec. 2020 03:30 Uur Bezorging is uitgesteld
Original anmeldelse
Bestelling liep vlot, na een week nog altijd geen levering. Ik vrees voor de kwaliteit van dit ‘levend product’.
Had graag nog wat advies gehad over de grondsamenstelling waar de kans van slagen het hoogst is. Had ik ook gemaild, maar geen antwoord. Ik heb de rozen nu gepland, ik ga er vanuit dat het goed komt;)
Jaren geleden wel rozen besteld, maar door verandering van de tuin weer nieuwe rozen en andere planten besteld, en nu maar afwachten wat het wordt.
Ik heb nu een paar keer bij De Wilde besteld. Ze leveren al binnen een paar dagen, de planten netjes verpakt en mooi van kwaliteit. Wat mij betreft de nr. 1 van Nederland wanneer het om rozen gaat.
snelle verzending, goed geregeld rozen zien er goed uit.
Goed verzorgd en snelle levering.
Goeie kwaliteit en snel verzonden!
Eerste keer dat ik hier bestel. Ben geen "rozen"-mens maar deze "New Dawn" wou ik proberen. Mag er volgende keer een korte plantbeschrijving bij? En eventueel een verzorgingstip?
Snel geleverd en goed verpakt
Zie boven
Snelle levering, nu wachten op het voorjaar/zomer
Mooie en gezonde k rozen Thanks gr C.post
De rozen zijn 8 dagen onderweg geweest door de drukte met Sint en Kerst bij PostNL. Omdat ik bij aankomst twijfelde over de straat van de rozen daardoor , heeft de rozenkwekerij mij verzekerd dat het goed zal gaan met de rozen en mocht ik toch in het voorjaar niet tevreden zijn krijg ik kosteloos nieuwe. Prima services dus. Goed contact met de kwekerij
Hoi Inge, Na telefonische uitleg dat het met de rozen zeker goed komt ook als ze wat langer onderweg zijn is het hopelijk wat duidelijker geworden dat ze nu prima geplant kunnen worden en mocht er wat mee zijn onverhoopt in het voorjaar dan heb je gewoon garantie. Groet Steven
Original anmeldelse
De rozen zijn 8 dagen onderweg geweest In een doos met de wortels bloot zonder grond Ik denk dat ze het echt niet gaan redden En dat voor 16 euro per stuk
12 Hoveniersweg
Zutphen 7205DA