Jammer dat jullie mij de boerenjasmijn voor 8,95 euro verkopen terwijl er op het kaartje aan het struikje een prijs van 5,50 staat!!
Mooie rozen geleverd. Zien er sterk en gezond uit.
Leuke planten tegen een redelijke prijs. Snelle verzending.
Beste de wilde, rozen zien er goed uit, snelle levering en goed verpakt. Wel misde ik een beschrijving hoe diep je de rozen moet planten.
X
Snelle levering en planten goed verpakt.
Dure container rozen besteld. Ik werd gewaarschuwd dat de bestelling wellicht wat op kon zich laten wachten, dus daarover geen klachten. Alleen het pakket arriveerde in erbarmelijke staat: lege potten een berg aarde in een doos. Foto’s opgestuurd naar de klantenservice, maar daar kreeg ik alleen het advies de aarde uit de doos maar te mengen met de plantgrond. Geen excuus, niets. Gemeld. Naar aanleiding van mijn tweede mail werd ik gebeld en is uiteindelijk de klacht goed opgelost. Er werd toegegeven dat er in eerste instante een beetje “ kort door de bocht” was gereageerd. Kan gebeuren en nu weer een tevreden klant!
Hoi Anne Marie, De mail was misschien een beetje kort door de bocht (mede doordat ik de foto niet helemaal goed kon zien) maar na telefonisch overleg is dat duidelijk geworden en sturen wij 4 rozen u na die met het vervoer zijn beschadigd. Dit is teleurstellend maar niet onoverkomelijk. groet steven
Original anmeldelse
Bestelde rozen waren in goede staat en goed gelabeld. Gebruikersadvies was voldoende.
voorheen altijd prettig onze aankopen gedaan,maar dankzij de " service" van postnl nog geen planten ontvangen.
Super snelle bezorging en planten van goede kwaliteit.
ga niet vooruitlopen , afwachten wat de clematis en rozen het gaan doen .
het is natuurlijk even afwachten hoe het voorjaar verschijnt en de planten er door zijn gekomen .
Mooie gezonde rozen planten ontvangen, Snel, voordelig en perfect verzorgde verzending. 100% tevreden
We hebben een aantal rozen en bloembollen besteld. Deze bestelling werd de volgende dag al verzonden, zodat we binnen 2 dagen na de bestelling alles al in huis hadden. De inhoud was netjes verpakt de rozenplanten zagen er zeer netjes en verzorgd uit. Na de verzending kregen we ook nog een e-mail met duidelijke informatie over het planten en de verzorging van de rozen. Als wij weer wat planten nodig hebben bestellen we ze zeker weer hier.
Vier rozen gekocht. Netjesverpakt en snel geleverd.
Het bedrijf antwoord goed op telefonische vragen en geeft deskundig advies. Het bestellen van de planten (een compleet borderpakket) ging makkelijk, de bestelling kwam snel en de planten zagen er goed uit. Eén plant lag een beetje in de kreukels door de verpakking maar er was nog voldoende van die plant goed, dus die trekt wel bij. Anders zou ik erover hebben gebeld met het bedrijf. Nu wachten tot het voorjaar om te zien hoede roos er uitziet.
uitstekende service. Heldere communicatie over lichte vertraging in verzending.
De bestelling is binnen afgesproken termijn geleverd. Verpakking is goed verzorgd. De planten dien er goed uit. Nu even afwachten tot komend jaar of ze ook de verwachting gaan waarmaken. Een plant die er zo goed en gezond uitziet, geeft ons veel vertrouwen dat de rest ook goed komt met een goede verzorging.
Snel, precies, groot assortiment
Ben blij met mijn nieuwe roos. Het plantje was goed en zorgvuldig afgeleverd. Kwaliteit van de plant en de wortels was zeer goed. Meteen in de grond gezet. Nu afwachten of het gaat groeien en ik de juiste soort heb gekregen
Prachtige rozen geleverd!
Na de bestelling, waren de planten er snel. Goed ingepakt, geen kneuzingen. Dank
het duurde even voor de rozen er waren, maar dan heb je ook wat, wat een prachtige rozen!!!!
Hoi Jos, Wij zijn nu de rozen aan het rooien en aan het sorteren. Wij hebben iedereen gemaild hierover misschien heb je deze mail niet gehad /(spam). Ik denk dat we morgen of maandag de rozen verzenden. Maar het komt eraan. Je had mij ook even kunnen mailen met deze vraag, dat is geen probleem nu heb ik een 1 gekregen van je dat is niet nodig. Wij doen ons best zo snel mogelijk de orders te verzenden. groet steven
Original anmeldelse
rozen nog niet ontvangen, we wachten maar af of er nog wel iets komt.
Goeie informatie, snelle bezorging, prima service en waar het uiteindelijk om gaat: opvallend kwalitatieve producten!
12 Hoveniersweg
Zutphen 7205DA