veel keuze, gezonde planten

Veel keuze, gezonde planten die er fris uitzien. Snelle levering in een goede verpakking.

Snelle levering, met zorg verzonden

Zeer positief! De roos die ik had besteld was er niet,vervolgens werd ik gebeld en kreeg alternatief aangeboden van bijna dezelfde roos. Er wordt dus meegedacht!

mooie planten

ik had een clematis besteld en die ik wou hebben was eigenlijk uitverkocht en moest besteld worden maar dan kwam de plant pas over drie weken binnen, maar hun hebben er voor gezorgt dat ie binnen een week bij mij was!!! erg vriendelijk personeel en nette levering!

prima rozen; geen ziektes!, snelle levering

Naast bovenstaande ook prettig en snel mail contact!

snel geleverd

mooie struik en goed verpakt

Goede en snelle Levering

De roos zat prachtig verpakt, zag er goed uit en de levering was eerder dan verwacht. Ook fijn was het advies over hoe te planten.

Fijn dat mijn bestelling zo snel gezorgd was. De rozen zagen er prima uit. De Hydrangea serrata Blue bird had nogal wat schimmel op het blad. Of dat nou de bedoeling was?

Klantvriendelijk, goed advies en heel goede producten.

Ik heb een aantal keren rozen en ander planten besteld, dit is heel goed gegaan. De kwaliteit van de planten zijn heel goed de resultaten laten het zien in mijn tuin. Klantvriendelijkheid en goede service is wat ik altijd aan tref.

Uitgedroogde roos toegestuurd

Ik heb een uitgedroogde roos toegestuurd gekregen. Omdat dit kennelijk het laatste exemplaar van zijn soort was, kreeg ik - zonder overleg vooraf - een vervanging, dit bleek een roosje te zijn dat ik al had.

Uitstekende service

iets was niet goed gegaan, en zelf wilde ik iets aan de nieuwe bestelling veranderen. Het geduld en de service die daarop volgden waren buitengewoon. Nog ouderwets klant is koning, waar vind je dat nog. En de rozen zijn weer groot en prachtig.

Zoals afgesproken

Naar wens

Mooie en goede planten.

Drie mooie rode rozen besteld ,nog vol in de bloem. Met twee dagen bezorgd, snel en goed verpakt. Goede ervaring , blij mee.

altijd goed.

altijd goed inorde verzorgde verstoring.

Mooie, goed verpakte rozen en een uitstekende klantenservice

Heel blij met de ontvangen rozen, prachtige planten. Telefonisch contact met de klantenservice aangaande een nalevering ook prettig, erg vriendelijk te woord gestaan.

Mooie kwaliteit en zeer snelle bezorging

De planten zien er goed uit. Zijn snel geleverd. Zorgvuldig verpakt

Prachtige rozen en perfect verpakt

Prachtige engelse david austen rozen en perfect verpakt en binnen 1 dag in huis

super kan niet beter

super goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijk ik raad deze afhandeling ten zeerste aan. score 10

Ze wilde ze eerst niet!

Er was een Love en dat stopte! Veel pijn en toen dacht ik..... Ik stuur Rozenplanten voor Jaren! Eerst zei ze....doe nou maar niet... en toen? Met bloote handen heeft ze ze in haar tuin gezet! That's Love right! Ze glundert!!

De planten, rozen deze keer, zijn weer keurig en onbeschadigd aangekomen

Super snelle levering!, goede kwaliteit.

Super snelle levering!, goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen.

Rozen zagen er goed uit.De verzending was snel en goed verzorgd.

Er ontbraken 2 items in mijn bestelling, dit werd heel snel opgelost zonder problemen.

mooie zending heel goed verpakt

mooe rozen

Geweldige planten

vaak rozen besteld via internet maar deze waren geweldig

Goed product

Snel geleverd, gezonde struiken