Planten zien er goed uit goed nat ook

Prima ! alleen hadden jullie even een mailtje moeten geven dat het wat langer duren zou in verband met de hitte. Veder goed geregeld

Geweldig, prachtige rozen

Goed contact, we hebben 30 rozen besteld. Niet alle rozen waren en en we werden gelijk gebeld met een alternatief. Top service!

goede service, zeer degelijk verpakt en snel verzonden

goede service, zeer degelijk verpakt en snel verzonden

Reeds meermaals rozen besteld....steeds correct geleverd en top rozen

Top rozen

Snel geleverd en prima kwaliteit

Ik heb nu voor de 2e keer bij De Wilde besteld en ook nu weer snel en professioneel geleverd. Planten zijn bovendien weer van prima kwaliteit. Planten waar ik veel plezier van ga hebben.

alles klopt, de info de bestelling, de terugkoppeling over bestelling, de levering en de kwaliteit.

Perfect snelle levering

Kocht ze vroeger al bij jullie de klimrozen. Nu besteld online voor dochter binnen 2 dagen binnen. Perfect verpakt en zagen er top uit vol met knoppen en heerlijk geurend zou ze bij iedereen aanraden. Ook telefonisch contact gehad je word vriendelijk geholpen nogmaals Top!

Makkelijk bestellen bij De Wilde. Snelle levering in goede verpakking. De rozen zijn prachtig

De site is makkelijk met veel informatie. Bestelproces verliep zonder problemen. Keurige ontvangstbevestiging via de mail. 2 dagen later kwam de koerier vertellen dat ze een doos met rozen had. De heerlijke geur had zich door haar busje verspreid :-). Ben erg blij met mijn aankoop.

Geen idee

Ik heb de rozen nog niet ontvangen. Maar zeer correct dat we hier van telefonisch op de hoogte zijn gebracht. De rozen komen nog wel. We hebben er geen haast mee

Prima persoonlijke service en kwaliteit!

Er wordt proactief over de bestelling gecommuniceerd. De bestelde planten waren zeer goed ingepakt. Alles was gericht op kwaliteitsbehoud.

Mooie planten en vlotte levering.

Tevreden klant

Topkwaliteit en goede service.

Snelle levering en goede prijs- kwaliteitverhouding.

Prachtige kwaliteit rozen en prima service

Ik had een vrij grote bestelling rozen geplaatst. Zonder uitzondering waren het allemaal kerngezonde planten van een goed formaat. Ze zijn ook persoonlijk gebracht, contact was vriendelijk. Erg blij mee!

prachtige planten snelle bezorging

aanrader!

Prima en snelle , het product zit er goed uit.

Prima en snelle levering, het product ziet er goed uit.

Mooie, goede Rozen, Snel geleverd.

ZIe boven.

Gezonde en mooie planten en snelle levering

Prima klantenservice en mooie gezonde planten!

voor de 3e maal besteld via de website. Netjes verpakt, snel geleverd, mooi en goeie planten! Absoluut aan te bevelen!

Zeer tevreden!

Boven verwachting, uiteraard ook met dank aan PostNL die de doos vol rozen netjes hebben vervoerd.

prachtige klimrozen

klim rozen goed verpakt , Vandaag besteld ...morgen in huis.Dadelijk uit gepakt verzorgd met water en geplant En na een paar dagen zie je dat ze aangeslagen zijn En ik heb al één bloem Bedankt

Mooie rozen goed verpakt voor vervoer. Vrijdag besteld maandag verzonden en dinsdag in huis. Vandaag zondag zie je al dat de rozen goed zijn aangeslagen.

Goede kwaliteit en service

Zal jullie zeker aan recommanderen bij anderen.

Goed verpakt, mooie sterke planten. Zeer tevreden.

tevreden

snelle levering, prima kwaliteit. koop al jaren mijn planten hier. ook fijn: veel informatie verkrijgbaar op de website

Vlotte verzending

Vlotte verzending en het product is van goede kwaliteit.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA