De planten zien er goed uit en waren goed verpakt.

Keurig verzonden en mooie kwaliteit

Alles in orde en zeer vriendelijk maar 1 roos Baron girod d lan was heel jong en denkt dat deze het niet overleefd ! Graag toch oudere roos gehad met dikkere takken !

Niets meer te wensen

Zie boven staande

Prima adres.

Heel tevreden!

Snelle levering, zeer snelle terugbetaling van restant Omdat niet meer leverbaar was.

Snelle levering van bestelde planten en bollen. Niet alles was leverbaar maar restbedrag was met 4 Werkdagen teruggestort. Telefonisch en per mail zeer vriendelijk en attente medewerkers gesproken/contact gehad. Ik heb er al eerder besteld, rozen. Ook toen snelle en correcte levering.

het was geweldig

het kan niet beter

Goede ervaring niets op af te dingen.

Ik heb een zeer goede ervaring bij de recente bestelling over gehouden.

Deskundig en hulpvaardige afhandeling van mijn bestelling

Ik kreeg goed telefonisch advies en mijn bestelling werd snel bezorgd

Prima website, bestel- en bezorgproces.

Website is informatief. Ruime keuze. Produkt wordt goed verpakt en snel geleverd.

Supersnelle levering ruim 24 uur na bestellen; de volgende dag dus.

Grote rozenstruiken van 1,75 meter waren keurig en goed beschermd verpakt. Planten zagen er uitstekend uit in goede vochtige pot. Mijn scepsis tegen postverzending van plantgoed is bij dit bedrijf helemaal verdwenen.

Bestelling goed en snel geleverd!

Bestelling werd goed en snel geleverd, contact verliep via email en ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Snelle levering goed verpakt

Duidelijke website, het zieken jan wat beter. Verder goed verpakte rozen en snelle levering.

Prima service.

Aan de telefoon prettig contact toen ik wat vragen had omtrent verzending en aanplant.

Deskundig en verse levering

Allereerste telefonische contacten verliepen prettig zakelijk. Bij verkeerde bestelling van mijn kant was geld retourneren geen enkel probleem en daags later bijgeschreven. Levering van uiteindelijke bestelling gebeurde snel en op de dag waarop ik de order wilde ontvangen. Kwaliteit is zichtbaar. Eerste klas bedrijf.

service

Heel snel en goed verpakt ontving ik mijn bestelling. Uiteraard kan ik de kwaliteit van de geleverde planten maar beoordelen in de loop van komende lente gezien ze pas deze week ( 2 & 3 november ) in de tuin geplant zijn.

Prima levering

De roos en de struiken zijn primair tijd geleverd en zien er goed uit!

vol lof

Een dikke tien voor advies ,ontvangst en afhandeling

Te vroeg geleverd

Op het bestelformulier had ik verzocht rekening te houden met het feit dat de rozen pas op 26 oktober zouden worden geplant. Dit is door u genegeerd want de rozen werden reeds op 21 oktober geleverd waarmee de houdbaarheidsgrens van 3 dagen ruimschoots werd overschreden. Vervolgens bleek de gebruikte verpakking niet bestand tegen het gewicht van de vochtige potgrond die ik moest gebruiken om de kale wortels tegen uitdroging te beschermen!

Goedeservice en snelle levering

Kwaliteit en service zijn heel goed

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit planten, waaronder hele mooie rozen. Alle planten worden keurig verpakt geleverd. Duidelijke instructie erbij. Aanrader!

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Snelle levering. Planten heel goed verpakt. Prima kwaliteit. Ben heel tevreden en blij met mijn aankoop van twee prachtige clematis planten.

Prima! Voor herhaling vatbaar!

Prachtige planten. Enige minpuntje is dat ik van het bezorgbedrijf voor de levering een mailtje zou krijgen wanneer dit zou gebeuren, wat ik helaas niet heb gehad. Gelukkig was ik thuis. Maar... Ik kom hier zeker weer terug!

WoW!!

Echt schitterende kwaliteit. Dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen in de winkel. Mooie grote rozen met een grote pot vol wortels. En en ook nog eens keurig verpakt.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA