Filter

Iets teleurgesteld. Heb altijd rozen van De Wilde gehad (Bussum/Naarden).

De vier klimrozen zijn nog zo klein dat ik ze volgens de brief nog niet mag planten. Dan had ik ze nog niet willen hebben. Ook jammer dat de twee stamrozen uitverkocht zijn. Krijg ik nu in het najaar maar ook dat is jammer. De drie andere rozen zien er gezond uit. Wel aardig dat ik ben gebeld over stamrozen.

Goed verzorgde levering en prima kwaliteit product

De bestelling olijfwilgen werd keurig op tijd en goed verpakt bezorgd. Tevoren werd contact opgenomen over het tijdstip van levering. Ben over het geheel zeer tevreden.

Goed, maar.....

De rozen zijn ruim een week later bezorgd dan ze verstuurd werden naar het bezorgbedrijf, Daardoor leek de Souvenier du docteur Jamin het reeds begeven te hebben. Nu blijkt dat ook voor de Compassion. Ik heb een aantal weken gewacht met reactie om er zeker van te zijn dat ze niet aansloegen. Bij aanbeveling denk ik : ja, maar dan moet wel het bezorgbedrijf betrouwbaarder worden, nee, indien de rozen een week zonder water zouden moeten kunnen

Uitstekend!

- moment levering conform opgegeven datum en tijd - verpakking planten zorgvuldig: goede bescherming van de rozen - planten gezond, goede kwaliteit

Alles mooi verpakt en juiste timing van aankomst

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product

Al jaren fan van Rozenkwekerij De Wilde

Rozenkwekerij De Wilde, voor geur en kleur...

Super producten en netjes verpakt, maar te laat zonder bericht

Zaken doen via internet vereist, naast goede producten die ook nog eens goed verpakt zijn, ook informatie over moment van leveren. Als er steeds een overval 2 of 3 werkdagen wordt genoemd, is het slim en aan te raden om te communiceren dat het later wordt. Je rekent er toch op en is een reden om wel / niet te bestellen.

Goede kwaliteit! Planten zien er perfect uit. Goed verpakt! Top service.

Prachtige rozen

Prachtige rozen voor op de vaas Staan ook echt lang Helaas een wat onvriendelijk mevrouw in de winkel Snap dat corona maatregelen zijn Maar je kunt dat op een wat vriendelijke manier aan je klanten zeggen En probeer dan wel om de zelfde corona regels te handhaven

Heel erg jammer dat de goedbedoelde tips op de verkeerde plek liggen!!

Hallo medewerkers van de Wilde, De vijf rozenstruiken die ik vijf dagen geleden heb ontvangen heb ik vandaag geplant (koningsdag) omdat er voorlopig geen nachtvorst meer komt. Nadat ik dit had gedaan zie op de bodem van de doos een briefje liggen met de tip dat ik de planten eerst in de pot had moet laten groeien alvorens te planten. Dus ik baal nu behoorlijk!!!! Ik hoop dat het goed komt (anders ook jammer van die 60 euro) en anders meld ik mij weer voor een paar nieuwe......:-( Graag hoor ik van u een reactie hierop. Met vriendelijke groeten, Willy Leeffers

enige keren per jaar vragen mensen of ze rozen in de tuin mogen fotograferen

enige keren per jaar vragen mensen of ze rozen in de tuin mogen fotograferen

prima planten en mooie rozenplanten

mooie planten en rozenstruiken

Super mooie rozen en fijne bezorging .

Super mooie rozen en fijne bezorging .

Ik had dubbele zending gekregen en dat is heel goed weer opgelost. de rozen zaten uitstekend verpakt en de prijs viel ook erg mee. Hoop er veel plezier van te krijgen

Klantgerichte topkwaliteit

Snel, zorgvuldig en heel goed beschermd verpakt op transport. Top.

Tevreden onder voorbehoud.

De mededeling bij levering dat de wortels konden afbreken heeft mij nogal wantrouwig gemaakt. Maar ik wacht enkele weken met het planten en als dit niet lukt ga ik beroep doen op de garantie clausule. Hopelijk zie ik in juni Ingrid Bergmaan weer stralen.

redelijk

fijn de extra gedetailleerde info over hoe de plant te verzorgen per mail

wij hebben samen metde hr dewilde goede af sraak ge maakt

en heb verder geen klachten meer

Prachtige rozen

Prachtige rozen (Sepherine Drouhin) Goede snelle levering!!!

Prima verzorgd verpakt en snelle levering

Een tevreden klant

Nadat ik een klacht had ik ingediend over de herstelling, is dat zeer goed is behandeld. Ik had zeer goede ervaring. Ik vind nu iedereen maakt wel eens een fout. Bedankt voor de gewedig goede afhandeling.

Rozen van uitstekende kwaliteit

Mooie uitgebreide collectie van rozen. Snel bezorgd en van uitstekende kwaliteit.

snelle service, goed en professioneel verpakt

alle planten zijn aangeslagen! Complimenten!

Kwalitiet.

Prima allemaal.