Filter

goede kwaliteit en vakkundige levering

De bestelde planten waren van goede kwaliteit, prima verpakt met een goede handleiding en met track and trace informatie op tijd bezorgd.

Zeer goede levering

Mooie clematissen besteld en deze heel goed verpakt thuis bezorgd gekregen. Als ik weer planten nodig heb ga ik zeker eerst daar kijken.

Veel keuze en kwalitatief uitstekend

Veel keuze en hoge kwaliteit

planten niet stevig vervoerd

Mijn planten waren in een plastic zak los in een grote doos gezet. Die doos was omgevallen denk ik, want er zat een deuk in. Alle planten omgevallen en aarde overal los in de tas. De planten waren nog klein, dus schade valt mee, hoop ik. En als de planten niet aanslaan, krijg ik nieuwe planten van de Wilde. Dat is goede service.

Slechte bezorging. Verkeerde artikel gestuurd.

Ik heb contact gehad met een mevrouw, die zou uitzoeken wat er mis is gegaan. Niets meer van gehoord. Ik heb een Japanse Azalea besteld, kreeg een andere plant, die ik niet wilde. Enz. Dus ben ik zeer ontevreden. Terwijl ik vorig jaar heel goede ervaring had met de Wilde.

De Wilde levert rozen met garantie dat ze goed aanslaan.

Doordat de verzending door PostNL bijna een week duurde, is het afwachten of de rozen met kale wortel goed aanslaan. De Wilde heeft gelukkig aangegeven dat er garantie op de rozen zit mochten ze niet aanslaan.

Goed geleverde mooie collectie

De planten zien er goed verzorgd, gezond uit, zelfs beter dan verwacht

Snelle bezorging. Rozen zien er gezond uit

Ben blij dat ik mijn bestelling bij de wilde heb gedaan. Ik verheug me op de bloei

Mooie roos, perfecte levering in een verpakking die 100% bescherming geeft aan de plant. Dik tevreden!

Snelle levering, keurig verpakt.

Een volgende keer weer

topkwaliteit rozen!

Prachtige rozen stevig verpakt en snel bezorgd!

Als enige rozenkweker mijn bestelling op voorraad!

Bestelling/ bevestiging èn levering in bijna drie opeenvolgende dagen! Hartstikke fijn!

Prima prijzen, prima verpakt, snel geleverd

Helemaal prima

Bezorging en verpakking was in orde. Nu moeten ze nog gaan groeien natuurlijk!

Producten waren goed verpakt, en zagen er goed uit.

Ik ben blij met de producten die ik bestelde en de tips en handleiding die ik erbij kreeg. Echter de aflevering was niet optimaal. Zo te zien aan de doos was er ruw mee omgegaan. Goed dat u het zo goed verpakt.

Mooi product

Goede kwaliteit Snelle levering Persoonlijke noot

Prachtige planten, keurig verzorgd opgestuurd

De omschrijvingen van de rozen zijn dusdanig dat je ze allemaal wel zou willen kopen. Prettig dat je ook een handzame omschrijving krijgt t.a.v de verzorging

De rozen waren goed verpakt, ook geen vervoerschade.

Ik haal mijn rozen altijd bij de Wilde, ik ben tevreden over afhandeling van fouten of andere dingen. Rozen die ik besteld had waren niet voldoende voorradig in overleg andere gekozen. werd ik speciaal over terug gebeld. Kwaliteit van de rozen is prima en zeer aan te bevelen. In het verleden planten gehaald ook via post verstuurd, de plant was beschadigd, ik heb hierover gebeld en ben terug geweest met beschadigde plant kreeg een nieuwe en mocht de beschadigde houden. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Krijgt uitleg bij vragen. Kortom professionele, vriendelijk, verstand van zaken, behulpzaam.

alles ziet er prima uit ik hoop dat ze goed aanslaan bedankt

Geweldig!

Mooie en duidelijke website. Betrouwbaar adres, goede service. Heb al eerder rozen van Rozenkwekerij de Wilde mogen ontvangen. Snelle levering, planten waren prima verpakt met handleiding om nog even te wachten met rozen uit de pot te halen tot ze de gewenste hoogte hebben.

uitstekend

Na een tip van Hanneke van de Wachtsluis uit Retranchement. Gaan we blij worden van deze rozen. Prachtig verzorgd !Succes in de toekomst. groeten

Duidelijke website en beloftes worden nagekomen

Makkelijk kunnen bestellen. Ze werden overigens aangeraden door klanten van ons, die ook een rozenkwekerij hebben, maar niet aan particulieren verkopen. Kwaliteit was mijn doel en nu ik het binnen heb gekregen, ziet het er goed uit inderdaad. Nog even afwachten of het allemaal goed gaat aanslaan de komende tijd. Verzoek om na het weekend te leveren is gehonoreerd. Verpakkingswijze is heel netjes. Transporteur kwam inderdaad op het moment dat wat doorgegeven. Kortom, ik kan nu nog geen negatieve punten opnoemen.

Fantastisch, snelle levering van 1,75 hoge roos. Prima verpakt en geleverd.

Zie boven

3 sramrozen gekocht. De volgende dag geleverd en zat heel goed verpakt. En de sramrozen zien er prachtig uit. Dus heel tevreden

Ich bin sehr zufrieden!

Ich bin sehr zufrieden mit der Bestellung. Schnelle gut verpackte Ware. super Zustand der Pflanzen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

12 Hoveniersweg