Klimrozen in pot : totaal niet goed beworteld.
De 2 klimrozen kocht ik in pot, om juist een goed gewortelde sterke plant te verkrijgen.
De mme Alfred carrière had 2 héél dunne worteltjes, die volledig omhooggebogen tegen de stam richting blad zaten...
Dus dit is een roos met blote wortel , nogal ruw in een pot met aarde geduwd... daar betaal ik niet voor!
De klimroos Ghislaine de Féligonde was hetzelfde lot beschoren. Deze viel letterlijk uit zijn pot, nadat ik het bovenste viltlaagje had verwijderd. Ook daar was het 1 zielig worteltje naar boven geplooid tegen de stam aan.
Indien er geen rozen in pot meer voorhanden zijn( goed gewortelde!) meld dat dan gewoon op de site. Maar een duurdere prijs vragen voor een roos in pot, die er eigenlijk ene is met blote wortel, gewoon in een pot gestoken, dat vind ik boerenbedrog! En dat is erg teleurstellend.
De Clematis Duchess of Edinburgh zat horizontaal gepropt in de doos.
Heeft 2 heel dunne takjes. De ‘ hoofdtak ‘ is dan nog geknakt door het transport. Tegen beter weten in heb ik er een bandje rond gedaan, misschien herpakt hij zich..
De borderplantjes waren ok,( border wit en blauw) de roos in pot Schneewittchen was wel goed doorworteld.
De levering kon ook beter : besteld op 30/4, vandaag 8/4 ontvangen. Op de site staat 2-3 werkdagen?